Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru diyosun canım. Ramazan gelince herşey benim istediğim gibi ilerlemiyor. İster istemez programlar alt üst oluyor.

geçmiş olsun.. diş zor ....
geçmiş olsun kirazım . tez zamanda eski saglıgına kavuşur inşallah ...
bu akşam

soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?
yanındada salatayla uygun deplin .. bu menüye et sakın ekleme ama ...

tamam arkadaşlar çok teşk.ederim.
sadece nohut ile yapıcam o zaman.
hiç riske girmeye gerek yok. opuyorumnanaktan
daha iyi olmuş ...kaydirigubbakcemile5
gün boyu aç kalmak insanı ters etkiler ... amabellide olmaz nozam bi bakmışın cumaya inmişin ...zemuszemus

canım ya ben de senin gibi hissediyorum bu hafta ama umarım eksileri görürüz yine ve yüzümüz güler. ramazan olunca akşam geç yiyoruz. ara yapsan bir türlü yapmasan bir türlü...

kızlar, bu kabuk tarçın sıcak suda erimez dimi..
hiç kullanmadım bugune kadar. artık bazı şeylerde gerekecek sanırım.
bir de sıcak sudan çıkarıp atıyormuyuz? yoksa birkaç kez kullanılıyormu?

doğal yapılan yani şekersiz yapılan meyve hoşafları iftarda ve sahurda tüketilirmi kızlar montide.
hani meyve yarım saat once ve 2 saat sonra ya yemeklerden o açıdan soruyorum.................

sonunda bugun int.den " ergenlikten menopoza kadına özel montignac "ı sipariş ettimkaydirigubbakcemile2. bu hafta elimde olur sanırım. ilk fırsatta okuyacağım inş. gelsin de.. o zaman birçok konu daha çok netleşecek. kaydirigubbakcemile5

çok iyi yapmışsın canım..ben de monti yapmak istiyorum ama montinin kendi sayfasındaki şeyleri okudum kafam karıştı kafamçokkarıştı burada kızların yediklerini okuyunca daha iyi anlıyorum gibi..leblebi ve süt harika :lepi: nazlı ve kirazdan öğrendim zemuszemus aeben ablanın yazdıklarından yararlanıyorum şimdilik

kızlar, bu kabuk tarçın sıcak suda erimez dimi..
hiç kullanmadım bugune kadar. artık bazı şeylerde gerekecek sanırım.
bir de sıcak sudan çıkarıp atıyormuyuz? yoksa birkaç kez kullanılıyormu?
tarçın karnar suda erimez yanlız tadı suya çıkar ... birde baya şeker tadı vardır ..
iyce beklerse birdaha kulnanamassın özeligi suya geçer çünki.
doğal yapılan yani şekersiz yapılan meyve hoşafları iftarda ve sahurda tüketilirmi kızlar montide.
hani meyve yarım saat once ve 2 saat sonra ya yemeklerden o açıdan soruyorum.................
ben hergün içiyorum deplincim hiç sakıncsı yok buz gibi..:içelim:
meyve yemekden 3.4. saatsonra, yada 15 dk önce yenir montide dogrudur .. ama pişmiş meyve ögünle yenebilir, marmeladlarda böyledir montide ...
meyve pişince mayalanma özeligi kalmıyor o yüzden ögünleberaber yemende hiç sakınca yok ...a.s
süper..... montinin ana hatlarını ögreneçsin ..kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmilegeç kalmış sayılmassın fıstık ....ilk okuyunca evet karışık gibi görünsede 1 haftaya kalmadan alışır insan sonrada bir kere monti virüsünü kaptınmı kurtulamasın .. hoş kurtulmak isteyende yok ya..kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim ablacım ya iyi ki varsın gerçekten :1hug: a.s. opuyorumnanaktan

şimdi iftar öncesi hemen meyve hoşafı yapıcam çubuk tarçınla kaydirigubbakcemile5

kızlar, defne beni bayıltıyor. ne yeme düzeni, ne de uyku düzeni kalmadı.
eşim de 2-3 gün yok. çıldırmamak için anneme gidiyorum.. hem ona hem bana değişiklik olacak sanırım.
belki giremem bu süre içinde. ama fırsatını bulursam kaçırmam. optum sizi..........

hayırlı geceler arkadaşlar.
valla oğlum orucu pc nin başında tutuyor.ancak gece alabiliyorum elinden.
valla okul zamanı ne rahatmışım şimdi anladım.
kirazcım anneciğine çok geçmiş olsun canım.
nazzocum bebişine acil şifalar canım.maşallah herşeye rağmen aksatmıyosun sporunuda diyetinide.
nazcım insanın en rahat olduğu yer evidir.hele akşama kadar yoğun tempoda çalışan insanlar için evde rahat etmek en doğal hakkınız.allah sabırversin size.ve muhataplarınızada anlayış.
menülerimi bir türlü düzene koyamadım.aslında ramazandan sonra menü vermeye başlarım diyordum.ama sizlerin azmini gördükçe kızdım kendime.
yarından itibaren menülerimi vermeye başlıycam inşallah.
herkese kolaylıklar diliyorum.opuyorumnanaktan

günaydın kızlarcım

dünki menümü vereyim

aç karnına 3-4 erik

sahur
haşlanmış yumurta
peynir,salatalık,zeytin

akşam
taze fasulye
kızarmış tavuk gögüş kısmı
patlıcan ve çoban salata

ara

1 şeftali
2 erik
2,5 litre su
1 şişe maden suyu

Günaydın kıslar,

yumukum canım okudum cevabını, inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın canım...Kalbim seninle...

ben erkenden kalkıp girdim malum bugün misafirlerim gelecek
cuma bildirimi için mutlaka girerim onu dışında giremiyebilirim demiştim zati..

alışveriş, ev topla yemek yap yatak hazırla vs vs işlerim var bugün..
hepinizi öptüm..

günaydın 6. takımın çıtırları dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
5 adet hurma

öğlen
1 şeftali

ara
1 hurma
1 şeftali

akşam
5 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kaşık cacık
1 adet közlenmiş kırmızı biber

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…