canım benim karamsar olma tartıya çıkınca belki sana süpriz yapar kilo vermiş olduğunu görürsün canım benim .
pozitif düşün canım moralini bozma takılsa bile bozmamak gerek..ben okadar çok takılıyorum kieğer moralim bozulup bıraksam 66dan aşağı düşmezdi kilom 66.4 lerde kaç hafta takıldı..ve şimdi 3 haftadır 64.8-64.7-64.4 bugün merak edip tartıldım 64.5 deli olmamak içten değil ama bırakmamak gerek işte
geçmiş olsun.. diş zor ....kızlar ben de bugün niyetlenmedim dişçiye gittim film falan çekildi pazartesi için randevu verdi..diş etlerim problemli ve iltihap varmış antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar düzenli kullanmamı istedi..antibiyotik sahur ve iftarda olur belki de gargara düzenli olarak günde 4 kez..ne yapacağım bilmiyorum..bugün dolgu kesin yapar diye sahura falan kalkmamıştım..tabi morfin vuracak olsa ben açım bişeyler yeyim demek olmaz diye..ama boşu boşuna gitti bugün orucum( dişçime söyledim dedim bugün dolgu falan olur diye niyetlenmemiştim bugün yapsak..yaparım ama diş etlerin kırmızı yani kesin kanama yapar ve dolgu bu şekilde sağlıklı olmaz dedi
geçmiş olsun kirazım . tez zamanda eski saglıgına kavuşur inşallah ...evet kızlar mide fıtığından ameliyat oldu,biz hafif bişi zannederken ciddi bi ameliyat geçirdi,25 dikişi var,karnına bakmaya korkuyorum valla,
işte yeni yeni kendine geliyo,ama tabi duramıyo,iş yapmaya çalışıyo,zorlayıncada ağrıları çoğalıyo
yanındada salatayla uygun deplin .. bu menüye et sakın ekleme ama ...bu akşam
soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?
daha iyi olmuş ...kaydirigubbakcemile5tamam arkadaşlar çok teşk.ederim.
sadece nohut ile yapıcam o zaman.
hiç riske girmeye gerek yok. opuyorumnanaktan
gün boyu aç kalmak insanı ters etkiler ... amabellide olmaz nozam bi bakmışın cumaya inmişin ...zemuszemusBu hafta hiç tartıya çıkasım yok. İçimden iyi şeyler olmamış gibi geliyor. Eridiğimi hissedemiyorum. Sadece 3 öğün yemek metabolizmamı yavaşlattı sanki. Veya gün boyu birşey yemeyip beli bir saatten sonra belli bir saat dilimine sığdırılan öğünler.. Bişiler yolunda gitmiyor gibi. İnşallah yanılıyorumdur. Güzel güzel kilo vermeye alışınca duraksadığını düşünmek can sıkıyor.
daha iyi olmuş ...kaydirigubbakcemile5
gün boyu aç kalmak insanı ters etkiler ... amabellide olmaz nozam bi bakmışın cumaya inmişin ...zemuszemus
ssüüppppeerrrr ourrrrr. :lepi: kaydirigubbakcemile5
Bu hafta hiç tartıya çıkasım yok. İçimden iyi şeyler olmamış gibi geliyor. Eridiğimi hissedemiyorum. Sadece 3 öğün yemek metabolizmamı yavaşlattı sanki. Veya gün boyu birşey yemeyip beli bir saatten sonra belli bir saat dilimine sığdırılan öğünler.. Bişiler yolunda gitmiyor gibi. İnşallah yanılıyorumdur. Güzel güzel kilo vermeye alışınca duraksadığını düşünmek can sıkıyor.
sonunda bugun int.den " ergenlikten menopoza kadına özel montignac "ı sipariş ettimkaydirigubbakcemile2. bu hafta elimde olur sanırım. ilk fırsatta okuyacağım inş. gelsin de.. o zaman birçok konu daha çok netleşecek. kaydirigubbakcemile5
tarçın karnar suda erimez yanlız tadı suya çıkar ... birde baya şeker tadı vardır ..kızlar, bu kabuk tarçın sıcak suda erimez dimi..
hiç kullanmadım bugune kadar. artık bazı şeylerde gerekecek sanırım.
bir de sıcak sudan çıkarıp atıyormuyuz? yoksa birkaç kez kullanılıyormu?
ben hergün içiyorum deplincim hiç sakıncsı yok buz gibi..:içelim:doğal yapılan yani şekersiz yapılan meyve hoşafları iftarda ve sahurda tüketilirmi kızlar montide.
hani meyve yarım saat once ve 2 saat sonra ya yemeklerden o açıdan soruyorum.................
süper..... montinin ana hatlarını ögreneçsin ..kaydirigubbakcemile5sonunda bugun int.den " ergenlikten menopoza kadına özel montignac "ı sipariş ettimkaydirigubbakcemile2. bu hafta elimde olur sanırım. ilk fırsatta okuyacağım inş. gelsin de.. o zaman birçok konu daha çok netleşecek. kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmilegeç kalmış sayılmassın fıstık ....ilk okuyunca evet karışık gibi görünsede 1 haftaya kalmadan alışır insan sonrada bir kere monti virüsünü kaptınmı kurtulamasın .. hoş kurtulmak isteyende yok ya..kaydirigubbakcemile3çok iyi yapmışsın canım..ben de monti yapmak istiyorum ama montinin kendi sayfasındaki şeyleri okudum kafam karıştı kafamçokkarıştı burada kızların yediklerini okuyunca daha iyi anlıyorum gibi..leblebi ve süt harika :lepi: nazlı ve kirazdan öğrendim zemuszemus aeben ablanın yazdıklarından yararlanıyorum şimdilik
tarçın karnar suda erimez yanlız tadı suya çıkar ... birde baya şeker tadı vardır ..
iyce beklerse birdaha kulnanamassın özeligi suya geçer çünki.
ben hergün içiyorum deplincim hiç sakıncsı yok buz gibi..:içelim:
meyve yemekden 3.4. saatsonra, yada 15 dk önce yenir montide dogrudur .. ama pişmiş meyve ögünle yenebilir, marmeladlarda böyledir montide ...
meyve pişince mayalanma özeligi kalmıyor o yüzden ögünleberaber yemende hiç sakınca yok ...a.s
süper..... montinin ana hatlarını ögreneçsin ..kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmilegeç kalmış sayılmassın fıstık ....ilk okuyunca evet karışık gibi görünsede 1 haftaya kalmadan alışır insan sonrada bir kere monti virüsünü kaptınmı kurtulamasın .. hoş kurtulmak isteyende yok ya..kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar kızçelerrrr, ne yapıyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?