nazom bebişe geçmiş olsun canım . bebeler hasta olmasında tek biz olalım daha kolay valla ....
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Bebeğim hasta. Boğazında enfeksiyon varmış. Ve çok kötü yara olmuş. :1no2: Çok ateşleniyor. İlaçlarını doğru düzgün içemiyor. Kusuyor. kafamçokkarıştı İğnelere geçicez sanırım. Pazar gecesinden beri bu şekilde. Aklım evde. Moralim bozuk. :çok üzgünüm: Birazdan birikmiş menülerimi yazarım.
ayy canı kıyamam yaa..derler ya hasta mısın hastaya mı baktın diye , zor tabi bide üstüne ev işi, iş hayatı.. Allah kolaylık versin..olumunekankayizsmile
Annenin iyi olmasına sevindim canım.. tabii zamanla toparlayacak vücut kolay mı yaaa..
En kısa zamanda sağlıklı günlerine kavuşsun inşallah..:Saruboceq:
Bu arada kıslar yumukumdan ses çıkmadı, merak ettim ben onu, onunda tahlil işleri filan vardı ne oldu acaba? İnşallah iyidir ... Dualarım seninle yumukum.. İnşllah sıkıntılı bir sonuç vs. almamışsındır..:Saruboceq:
benim bugün için menüm de şöyle olacak kıslar
2 tam ekmeğe peynirli tost, söğüş,çay
3 köfte salata yoğurt
1 elma
taze fazulye yemeği, yoğurt,salata
acıkırsam 1-2 meyve
leslie 3 mil sabahtan yapıldı...zemuszemus
nazom bebişe geçmiş olsun canım . bebeler hasta olmasında tek biz olalım daha kolay valla ....
yumukum sabah nevkuşum sormuş seni o sormasa özeline yazacaktım nasıl oldun güzelim ??
herkese merhaba ben biraz keyifsizim hasta oluyorum galiba.elim kolum kalkmıyor geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ve gündüzde oruçlu olunca vücut halsiz kaldı herhalde .çok yogunum bugün yine girmeye çalışırım kızlar görüşmek üzere
bu arada yenge hanım gelmiyor bize eşim kaynanama söyledi ben istemiyorum diye .. bayramdan 10 gün önce kaynanam gidecek oraya artık orda ne kadar kalır bilmiyorum .
kirazımında annesi ameliyat olmuş galiba çok geçmiş olsun bitanem ara sıra girince bazı şeyler gözden kaçıyor kusuruma bakmayın inş. şu biopsi beli olsun bide taşınayım düzenimi kurayım yanınızdayım opuyorumnanaktan
kirazım anecinmi ameliyat oldu??
geçmiş olsun .. bende kaçırıyorum kusura bakmayın vala
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Bebeğim hasta. Boğazında enfeksiyon varmış. Ve çok kötü yara olmuş. :1no2: Çok ateşleniyor. İlaçlarını doğru düzgün içemiyor. Kusuyor. kafamçokkarıştı İğnelere geçicez sanırım. Pazar gecesinden beri bu şekilde. Aklım evde. Moralim bozuk. :çok üzgünüm: Birazdan birikmiş menülerimi yazarım.
herkese merhaba ben biraz keyifsizim hasta oluyorum galiba.elim kolum kalkmıyor geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ve gündüzde oruçlu olunca vücut halsiz kaldı herhalde .çok yogunum bugün yine girmeye çalışırım kızlar görüşmek üzere
kızlar ben de bugün niyetlenmedim dişçiye gittim film falan çekildi pazartesi için randevu verdi..diş etlerim problemli ve iltihap varmış antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar düzenli kullanmamı istedi..antibiyotik sahur ve iftarda olur belki de gargara düzenli olarak günde 4 kez..ne yapacağım bilmiyorum..bugün dolgu kesin yapar diye sahura falan kalkmamıştım..tabi morfin vuracak olsa ben açım bişeyler yeyim demek olmaz diye..ama boşu boşuna gitti bugün orucum( dişçime söyledim dedim bugün dolgu falan olur diye niyetlenmemiştim bugün yapsak..yaparım ama diş etlerin kırmızı yani kesin kanama yapar ve dolgu bu şekilde sağlıklı olmaz dedi
evet kızlar mide fıtığından ameliyat oldu,biz hafif bişi zannederken ciddi bi ameliyat geçirdi,25 dikişi var,karnına bakmaya korkuyorum valla,
işte yeni yeni kendine geliyo,ama tabi duramıyo,iş yapmaya çalışıyo,zorlayıncada ağrıları çoğalıyo
gülüm gerçektende çok ciddi bi ameliyat geçirmiş çok çok geçmiş olsun bitanem Allah acil şifalar versin,sanada kolay gelsin seninde durumun zor,hem çalışıp hem annene bakmak ramazanda girdi araya bide tamerin gelişi,kendine dikkat et cnm zaten oruçlusunda halsiz düşmeyesin :teselli:
bu akşam
soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?
bu akşam
soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?
bence uygun canım,bide yanına salata ohh mis gibicokacimcoook
yeşil mercimek varsa zaten buğday olmaz canım etle ekmek yemiş gibi olacaksın . buğday aşını gün içinde hiç ekmek tüketmemişsek abartmadan yiyebilirsiniz demişti aeben ablacığım ama doymuş yağlardan da uzak durmamız gerektiğini söylemişti.
bu hafta hiç tartıya çıkasım yok. Içimden iyi şeyler olmamış gibi geliyor. Eridiğimi hissedemiyorum. Sadece 3 öğün yemek metabolizmamı yavaşlattı sanki. Veya gün boyu birşey yemeyip beli bir saatten sonra belli bir saat dilimine sığdırılan öğünler.. Bişiler yolunda gitmiyor gibi. Inşallah yanılıyorumdur. Güzel güzel kilo vermeye alışınca duraksadığını düşünmek can sıkıyor.
Bu hafta hiç tartıya çıkasım yok. İçimden iyi şeyler olmamış gibi geliyor. Eridiğimi hissedemiyorum. Sadece 3 öğün yemek metabolizmamı yavaşlattı sanki. Veya gün boyu birşey yemeyip beli bir saatten sonra belli bir saat dilimine sığdırılan öğünler.. Bişiler yolunda gitmiyor gibi. İnşallah yanılıyorumdur. Güzel güzel kilo vermeye alışınca duraksadığını düşünmek can sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?