Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun canım,kısa zamanda toparlar bebişin inşallah :teselli:

nevracım cnm saolasın,perşembe belli olacak saat 16:00 da inşallahh hayırlı haberler alırım bende merak ediyorum hafiften kanamalarım başladı yine ara ara sancılarım oluyor zaten aşırı bi sıcak var iyice halsizleşiyorum umarım sonuçlar iyi gelir :Saruboceq:
nazom bebişe geçmiş olsun canım . bebeler hasta olmasında tek biz olalım daha kolay valla ....

yumukum sabah nevkuşum sormuş seni o sormasa özeline yazacaktım nasıl oldun güzelim ??

iyi sayılırım aebenim ara sıra sancı hafiften kanama öle idare ediyorum perşembe görcez bakalım boshayallersmile

kirazımında annesi ameliyat olmuş galiba çok geçmiş olsun bitanem ara sıra girince bazı şeyler gözden kaçıyor kusuruma bakmayın inş. şu biopsi beli olsun bide taşınayım düzenimi kurayım yanınızdayım opuyorumnanaktan

herkese merhaba ben biraz keyifsizim hasta oluyorum galiba.elim kolum kalkmıyor geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ve gündüzde oruçlu olunca vücut halsiz kaldı herhalde .çok yogunum bugün yine girmeye çalışırım kızlar görüşmek üzere

geçmiş olsun canım . dikkat et kendine

kirazım anecinmi ameliyat oldu??
geçmiş olsun .. bende kaçırıyorum kusura bakmayın vala

bu arada yenge hanım gelmiyor bize eşim kaynanama söyledi ben istemiyorum diye .. bayramdan 10 gün önce kaynanam gidecek oraya artık orda ne kadar kalır bilmiyorum .

ooohhhh çok iyi olmuş Nazlıcığım zemuszemus inşallah da uzun kalır da biraz eşin ile başa başa olursun

kızlar ben de bugün niyetlenmedim dişçiye gittim film falan çekildi pazartesi için randevu verdi..diş etlerim problemli ve iltihap varmış antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar düzenli kullanmamı istedi..antibiyotik sahur ve iftarda olur belki de gargara düzenli olarak günde 4 kez..ne yapacağım bilmiyorum..bugün dolgu kesin yapar diye sahura falan kalkmamıştım..tabi morfin vuracak olsa ben açım bişeyler yeyim demek olmaz diye..ama boşu boşuna gitti bugün orucum ( dişçime söyledim dedim bugün dolgu falan olur diye niyetlenmemiştim bugün yapsak..yaparım ama diş etlerin kırmızı yani kesin kanama yapar ve dolgu bu şekilde sağlıklı olmaz dedi

kirazım anecinmi ameliyat oldu??
geçmiş olsun .. bende kaçırıyorum kusura bakmayın vala

evet kızlar mide fıtığından ameliyat oldu,biz hafif bişi zannederken ciddi bi ameliyat geçirdi,25 dikişi var,karnına bakmaya korkuyorum valla,
işte yeni yeni kendine geliyo,ama tabi duramıyo,iş yapmaya çalışıyo,zorlayıncada ağrıları çoğalıyo

çok geçmiş olsun canım ya bebeklerin hasta olması çok zor. onlar hastayken biz daha çok hasta oluyoruz. kısa sürede allah şifa versin inş.

dikkat et kendine canım, sana da geçmiş olsun..

bugun baya bir hasta var. diş çok zordur ya. ben hep korkarım ama kaçış yok tabi. iyi yapmışsın bir an once yaptırırsın. şimdiden çok geçmiş olsun canım.

gülüm gerçektende çok ciddi bi ameliyat geçirmiş çok çok geçmiş olsun bitanem Allah acil şifalar versin,sanada kolay gelsin seninde durumun zor,hem çalışıp hem annene bakmak ramazanda girdi araya bide tamerin gelişi,kendine dikkat et cnm zaten oruçlusunda halsiz düşmeyesin :teselli:

bu akşam

soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?

amin ayşegülüm,:Saruboceq:şu ara reglim oruçlu değilim ama bişide yemiyorum,tek avantajım susuz kalmıyorum...anneminde içi gidiyo bu duruma,kıyamıyo bana ama ne yapalım o iyi olsunda tek ben yorulayım

bu akşam

soğuk ayran aşı çorbası (bugdayla olmuyorsa sadece nohutla yapıcam)
yeşil mercimek pilavı
ve taze fasulye pilanladım.
uygun olurmu sizce?

yeşil mercimek varsa zaten buğday olmaz canım etle ekmek yemiş gibi olacaksın . buğday aşını gün içinde hiç ekmek tüketmemişsek abartmadan yiyebilirsiniz demişti aeben ablacığım ama doymuş yağlardan da uzak durmamız gerektiğini söylemişti.

bence uygun canım,bide yanına salata ohh mis gibicokacimcoook

tamam arkadaşlar çok teşk.ederim.
sadece nohut ile yapıcam o zaman.
hiç riske girmeye gerek yok. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bu hafta hiç tartıya çıkasım yok. İçimden iyi şeyler olmamış gibi geliyor. Eridiğimi hissedemiyorum. Sadece 3 öğün yemek metabolizmamı yavaşlattı sanki. Veya gün boyu birşey yemeyip beli bir saatten sonra belli bir saat dilimine sığdırılan öğünler.. Bişiler yolunda gitmiyor gibi. İnşallah yanılıyorumdur. Güzel güzel kilo vermeye alışınca duraksadığını düşünmek can sıkıyor.

canım benim karamsar olma tartıya çıkınca belki sana süpriz yapar kilo vermiş olduğunu görürsün canım benim .

pozitif düşün canım moralini bozma takılsa bile bozmamak gerek..ben okadar çok takılıyorum ki eğer moralim bozulup bıraksam 66dan aşağı düşmezdi kilom 66.4 lerde kaç hafta takıldı..ve şimdi 3 haftadır 64.8-64.7-64.4 bugün merak edip tartıldım 64.5 deli olmamak içten değil ama bırakmamak gerek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…