Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkası yarın gibi oldu bu elifim . önceden dizelerden sonra yayınlanırdıya arkası yarın yada devamı yarın gibilerden

Azzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaaa

Tamam tamam... Hiç beklemediğim aklıma hayalime gelmeyecek birinden evlenme teklifi aldım :sm_confused:

Face iletilerimin altında çoğunda yorumu var; geçen gün, başımın üstü de müsait ayağımın altıda nerede duracağını sen belirle yazmıştım, ona yorum olarak ''sol üstte'' yazmış
Çok fazla görüşemediğim bir arkadaşım, öyle hiç yakın değildik, merhaba-merhabamız vardı, 3 yıldırda yurtdışındaymış, keyifsiz zamanlarımda çok destek oldu haftalar boyu sinemaya götürdü, sürekli aradı birşeyler yapalım diye düşünmemi engellemeye çalıştı... Az öncede şirkete geldi, 10 dakika izin alabilirmisin dedi, aldım, arabasının arkasında da tavana kadar balon-benimle evlenirmisin yazıyor, birde çiçek, yarın falan resmini çeker eklerim size çiçeğin falan, birde yanında kart var... Referanduma hayır, sana evet yazıyor :bbo: Öylece kalakaldım mirmirmirmir

vayyyy ne güzel bir evlenme teklifi bu böyle süper süper

oooo bı selam vereyım dedım ne guzel haberler aldım hayırlı olsun simoş
iyice ölç biç ama kesınlıkle sans veer zor zamanında destek olmuş sevındım senın adına aşksız bı hayat düşenemıyorummm:))))

simoşu gorunce daldım muhabbete hemen naber bacılarrrr
oruc uykusuzluk derken aksamı zor yapıyorum
gecmıse bı dolanayım umaraım herkez ıyıdırrr

sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın ......

Güvenim kalmamışki kimseye ; yaklaşmaya çalışanlara potansiyel yalancı ve merhametsiz gözüyle bakmaya başlamışım, bu durumu üzerimden atabilsem, ama biliyormusunuz bir an için bana benimle evlenirmisin deyince kabul ediveresim geldi, içimden öyle geldi... Sustum, sadece ''yok artık, bu nereden çıktı'' diyebildim. Hemen cevap verme biraz düşün dedi... Öffff benneyaptımki

sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın ......

saol nazcım ev,iş,duru derken zaman nasıl gecıyor anlayamıyorum ee bıde ramazan gırdı hep kılıtlendım sahura kalkmasam acıkıyorum cok kalkıncada boyle uykusuzluk cekıyorum

senın evlılık nasıl gıdıyor enıste ıyı bakıyormu sana??

biraz hafiyelik yaptım faceden baktım resimlerine . kaç yaşında simoşum bazı resimlerde baya olgun gösteriyor . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH tatlım .

hayırlısını versin rabbim simoşum belki hiç beklemediğin anda hiç beklemediğin birinden gelen bu teklif daha iy olcaktır senin için

teklif çok güzelmiş yanlız

merhaba kızlar kusura bakmayın bu aralar acayip yogunum hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür.sadece moralmen yine diplerdeyim işyerinde yolunda gitmeyen şeyler var ve bunda benimda payım var.inşallah enkısa zmanada herşey yoluna girer.

diyet olarak çokta verimli bir hafta geçirmiyorum bakalım inşallah cumaya hayırlı bi sonuç çıkar baskülden.

simeranya canım hakkında hayırlısı olsun inşallah yaşadıgın tüm olumsuzluklar belkide seni böyle bir sona dogru yönlendirdi belkide seni mutlu edeecek adam odur. inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

eşimle aram çok iyi maşallah banada iyi bakıyor ama uzun vadeli kalıcı misafirlerimiz olmasa herşey daha güzel olacak .

Son düzenleme:

tubacım çok geçmiş olsun tatlım.:1hug:..dikkat et kendine,dinlenmene bak canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaa akannehirakannehirakannehir okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı gözdemim,valla ben bile etkilendim bu evlenme teklifinden,tabiki acele karar verme ama dikkatede al lütfen:asigim:,her şeyde vardır bi hayır

narincim bozma moralini canım,inş.kısa zamanda sorun neyse düzelir,diyet konusundada dikkat etmeye çalış canım,en azından + da olma,bak ne güzel 6 lara yaklaşmışkenyerimseniben

kirazcığım benim canım olup olmadık şeyler istiyor sende de oluyor mu hiç . diyetibi tabi hiç bir zaman bozmam bu hafta kaçamaksız 6. haftamı bitireceğim inşallah . regli olmamdan kaynaklı sanırım canım hep tatlı bişeyler istiyor bende hurma yiyiyorum iki gündür . birazda olsa tatlı isteğim gidiyor ..

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..acil şifalar dilerim tatlımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım . Inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım . Dikkat et kendine

geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım
]

çok teşk. ederim kızlar.. a.s. güzel dilekleriniz için..

canım hakkında hayırlısı olsun. evlenme teklifi çok hoşmuş yanlız..zemuszemus

narincim umarım senin de işlerin yoluna girer canım bir an once..

sagol tatlım opuyorumnanaktan

canım inşallah sorun neyse biran önce düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…