- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben buradayım canım da iş yerindeyim..mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum tatlım..nasılsın?
benimde canım çok sıkılıyor akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum .
Ben buradayımda kimsecikler yok bugün, oysaki haberlerim vardı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..
dünkü menümü yazayım...
aç karına
2 incir
sahur
2 dilim tb ekmek
2 kaşık domatesli biber
1 kaşık yogurt
1 kk yagsız peynir
1 bardak yagsız süt
5 adet tuzsuz zeytin
söğüş
akşam
1 tabak ayran aşı çorbası
1 tabak domatesli yeşil mercimek pilavı
ara
4 incir
1 şişe maden suyu
görüşmek üzere fıstıklar... hemen biraz uyumak istiyorum....
ben buradayımda kimsecikler yok bugün, oysaki haberlerim vardı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. Akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. Ben giderek çöktüm. Gece de ateşlendim, çok kotuydum. Bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. Ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. Size bile zor yazıyorum. Anneme gelmek isabet olmuş. Yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. Iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..
dünkü menümü yazayım...
Aç karına
2 incir
sahur
2 dilim tb ekmek
2 kaşık domatesli biber
1 kaşık yogurt
1 kk yagsız peynir
1 bardak yagsız süt
5 adet tuzsuz zeytin
söğüş
akşam
ara
4 incir
1 şişe maden suyu
görüşmek üzere fıstıklar... Hemen biraz uyumak istiyorum....
bugün neden yoksunuz kızlar gelen de kalmıyor hiç Nazlım ve benim dışımda :çok üzgünüm: Nazlıcığım simerenya da bir şeyler söyleyecekti ben buradayım dedim ama yazmadan çıktı herhalde..
ben buradayım canımmm..yoksaa tartıldın ve kilo mu vermişsin
geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:selam kızlar,
dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..
dünkü menümü yazayım...
aç karına
2 incir
sahur
2 dilim tb ekmek
2 kaşık domatesli biber
1 kaşık yogurt
1 kk yagsız peynir
1 bardak yagsız süt
5 adet tuzsuz zeytin
söğüş
akşam
ara
4 incir
1 şişe maden suyu
selam kızlar,
Yok cuma tartılacağım canım , başka birşey bu sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?