Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben dün iftardan 2 saat sonra dondurma yedim klava:
sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 kaşık yoğurt
iftar
1 kase çorba
4 çatal menemen
1 tabak haşlama makarna
1 kase cacık
2 saat sonra dondurmaklava:
3 lt su,dondurma yedim diye 80 dk yürüyüş

benimde canım çok sıkılıyor akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum .

benim de canım çok sıkılıyor canım oruçluyum ama dişim çok ağrıdı bugün..dişçinin verdiği ilaçları sadece sahur ve iftarda kullanmam geregli sandım ama ağrı bırakmıyor :çok üzgünüm:

Kızlarımmm özledim sizi, sabahtan bakamadım buraya dünkü menümü paylaşayım hemen
17/08/2010
İFTAR
2 Parça Izgara Tavuk
1 Tabak Salata
1 Tabak Cacık
3 Litre Su
24:00
2 Tam Buğday Ekmeğinden Yağsız Domatesli Peynirli Tost
1 Bardak Süt
1 Elma
3 Bardak Su

Ben buradayımda kimsecikler yok bugün, oysaki haberlerim vardı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,

dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..

dünkü menümü yazayım...

aç karına
2 incir

sahur
2 dilim tb ekmek
2 kaşık domatesli biber
1 kaşık yogurt
1 kk yagsız peynir
1 bardak yagsız süt
5 adet tuzsuz zeytin
söğüş

akşam
1 tabak ayran aşı çorbası
1 tabak domatesli yeşil mercimek pilavı

ara
4 incir
1 şişe maden suyu

görüşmek üzere fıstıklar... hemen biraz uyumak istiyorum....

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..acil şifalar dilerim tatlımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım . Inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım . Dikkat et kendine

bugün neden yoksunuz kızlar gelen de kalmıyor hiç Nazlım ve benim dışımda :çok üzgünüm: Nazlıcığım simerenya da bir şeyler söyleyecekti ben buradayım dedim ama yazmadan çıktı herhalde..

işi vardır gelir yine canım . facede göremiyorum şuanda kendisini . cadı dayanamaz gelir söyler söyleyeceğini .....

geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım

Yok cuma tartılacağım canım , başka birşey bu sırnaşık şey

kız magazinciler gibi yapmasana ,az sonra ,az sonra :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…