Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kım var uzun vadelı mısafır ben gundemden baya uzak kalmısım haberım yok kavınvalıden falanmı sızde yoksa

ben zaten kaynanamla oturuyorum canım . eşimin halasının kocası ve onun torunu bizde kalıyor canım . eşimle zaten yanlız kalamıyorduk onlar geldikten sonra iki yabancı gibi olduk. o anyada bende konyada oturuyorum .

biraz hafiyelik yaptım faceden baktım resimlerine . kaç yaşında simoşum bazı resimlerde baya olgun gösteriyor . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH tatlım .

79 doğumlu nazlıcığım 31 oluyor herhalde, çok efendi dimi yüzünden efendilik akıyor çocuğun, zamanında zıpırları buldukta ne oldu

ben zaten kaynanamla oturuyorum canım . eşimin halasının kocası ve onun torunu bizde kalıyor canım . eşimle zaten yanlız kalamıyorduk onlar geldikten sonra iki yabancı gibi olduk. o anyada bende konyada oturuyorum .

oyy hıcc anlamam bu ınsanları bırlıkte yasayabılırsın tamam ama yenı evlı halınden de hıc anlamamaları cok kotu bırbırını ozleyen bır karı koca oldunuz desenee..
inşallah gıderler tez zamandaaa

tez zaman 1 ay kadar olacak sanırım canım . Bende kendimi ev işine verdim her akşam evin bir yerlerini kurcalıyorum .

İyi dileklerinize teşekkür ederim kızlarrrrr bilmiyorum ben çok korkmuşum birinden herhalde :uhm:

kotu olmus bu durum tühh yaa
gıderler nasılsa sende sıkma canını

sıkmamaya çalışıyorum canım . Eve gelen kadın olsa bir nebze ama erkek olunca evde rahat hareket edemiyorum . Rahat banyo yapamıyorum . Bu sıcakta evin içinde uzun eşofman giyinmekten isilik dökecem yakında

sıkmamaya çalışıyorum canım . Eve gelen kadın olsa bir nebze ama erkek olunca evde rahat hareket edemiyorum . Rahat banyo yapamıyorum . Bu sıcakta evin içinde uzun eşofman giyinmekten isilik dökecem yakında

Hay bu enişte de başımıza bela oldu yaaaa, kıyamam nazlım yaa sana, gitse bir an önce, alınmada yok adamda kaç gün oldu bunlar rahatsız oluyordur da demiyor, hasbinallah, ya gaz vermek istemiyorum ama dayanamıyorum yaaa yapılana ohaoldumsmile

bende eşimde dayanamıyoruz artık ama yapacak bişey yok şuanda . eşim ablasına birazda sen çağır sende kalsınlar bir kaç gün dedi ondanda ses çıkmadı . tamam çağırırım diye . bende sonuna kadar sabredicem simoşum sırf eşimin hatrı için bişey demiyorum . eşim üzülsün istemiyorum .

off aynen nazlıcım,hiç böle olmamıştım,bugün öğlen çarşıya çıkmıştım,markete girdim,resmen tatlıya çikolataya saldırcaktım ama zor tuttum kendimi,sadece badem alıp çıktım,onu yedim öğlen:kedi:benimde canım 8.haftam,geçenki reglde canım hiçbişi istememişti,bu sefer nie böle oldu anlamadım,kazasız atlatsaydık bari
79 doğumlu nazlıcığım 31 oluyor herhalde, çok efendi dimi yüzünden efendilik akıyor çocuğun, zamanında zıpırları buldukta ne oldu

gözdemim yaşı büyük değilmiş tatlım,bence gayet uygun,ayy ben senden çok heyecanlandım inş.güzel şeyler olucak kuzu:asigim::asigim:

onlar anlamıyosa sen bellı et rahatsızlıgını bence mısaıfırlık süresını aşmışlar cunku

ben olsam işten gelınce duşumu alır gıyer sortumu otururum yanlarında..onlar utanmazsa ben hıc utanmam

canım regl döneminle alakalı tamamen bence..vee en iyisini yapıyorsun kan şekerini dengelemek için hurma yiyerek..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah hayırlısını versin gözdem valla bende merak edip baktım faceden çok şeker bi çocuğa benziyor ve evlenme teklifide süper olmuş ama tabi önemli olan kişiliği seni üzmesinde tatlım daha öncekiler gibi hayırlısını dileyelim bi :Saruboceq:

kızlar ben bugün montinin kitabını sipariş ettim netten,şu ergenlikten menopoza kadınmı neydi adıda kaydirigubbakcemile3 ramazan bitsin evime gideyim hemen başlıyorum montiye inş. yarın şu sonuçlarımda temiz çıkarsa seneye hazirana kadar çıtır olmam lazım bebek düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlı geceler ..
bugün ugrayamadım sizlere ....
yogundum misafirim vardı ....
bugiş hoş geldin . canım avatarın pek şirin ne güzel canlı yogurdun varr..::))))))))

yarın iyi haberlerini bekliyoruz yumukum ...opuyorumnanaktan
kitabında hayırlı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…