kım var uzun vadelı mısafır ben gundemden baya uzak kalmısım haberım yok kavınvalıden falanmı sızde yoksa
biraz hafiyelik yaptım faceden baktım resimlerine . kaç yaşında simoşum bazı resimlerde baya olgun gösteriyor . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH tatlım .
ben zaten kaynanamla oturuyorum canım . eşimin halasının kocası ve onun torunu bizde kalıyor canım . eşimle zaten yanlız kalamıyorduk onlar geldikten sonra iki yabancı gibi olduk. o anyada bende konyada oturuyorum .
79 doğumlu nazlıcığım 31 oluyor herhalde, çok efendi dimi yüzünden efendilik akıyor çocuğun, zamanında zıpırları buldukta ne oldu
oyy hıcc anlamam bu ınsanları bırlıkte yasayabılırsın tamam ama yenı evlı halınden de hıc anlamamaları cok kotu bırbırını ozleyen bır karı koca oldunuz desenee..
Inşallah gıderler tez zamandaaa
tez zaman 1 ay kadar olacak sanırım canım . Bende kendimi ev işine verdim her akşam evin bir yerlerini kurcalıyorum .
kotu olmus bu durum tühh yaa
gıderler nasılsa sende sıkma canını
sıkmamaya çalışıyorum canım . Eve gelen kadın olsa bir nebze ama erkek olunca evde rahat hareket edemiyorum . Rahat banyo yapamıyorum . Bu sıcakta evin içinde uzun eşofman giyinmekten isilik dökecem yakında
Hay bu enişte de başımıza bela oldu yaaaa, kıyamam nazlım yaa sana, gitse bir an önce, alınmada yok adamda kaç gün oldu bunlar rahatsız oluyordur da demiyor, hasbinallah, ya gaz vermek istemiyorum ama dayanamıyorum yaaa yapılana ohaoldumsmile
kirazcığım benim canım olup olmadık şeyler istiyor sende de oluyor mu hiç . diyetibi tabi hiç bir zaman bozmam bu hafta kaçamaksız 6. haftamı bitireceğim inşallah . regli olmamdan kaynaklı sanırım canım hep tatlı bişeyler istiyor bende hurma yiyiyorum iki gündür . birazda olsa tatlı isteğim gidiyor ..
79 doğumlu nazlıcığım 31 oluyor herhalde, çok efendi dimi yüzünden efendilik akıyor çocuğun, zamanında zıpırları buldukta ne oldu
Azzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaaa
Tamam tamam... Hiç beklemediğim aklıma hayalime gelmeyecek birinden evlenme teklifi aldım :sm_confused:
kirazcığım benim canım olup olmadık şeyler istiyor sende de oluyor mu hiç . diyetibi tabi hiç bir zaman bozmam bu hafta kaçamaksız 6. haftamı bitireceğim inşallah . regli olmamdan kaynaklı sanırım canım hep tatlı bişeyler istiyor bende hurma yiyiyorum iki gündür . birazda olsa tatlı isteğim gidiyor ..
Face iletilerimin altında çoğunda yorumu var; geçen gün, başımın üstü de müsait ayağımın altıda nerede duracağını sen belirle yazmıştım, ona yorum olarak ''sol üstte'' yazmış
Çok fazla görüşemediğim bir arkadaşım, öyle hiç yakın değildik, merhaba-merhabamız vardı, 3 yıldırda yurtdışındaymış, keyifsiz zamanlarımda çok destek oldu haftalar boyu sinemaya götürdü, sürekli aradı birşeyler yapalım diye düşünmemi engellemeye çalıştı... Az öncede şirkete geldi, 10 dakika izin alabilirmisin dedi, aldım, arabasının arkasında da tavana kadar balon-benimle evlenirmisin yazıyor, birde çiçek, yarın falan resmini çeker eklerim size çiçeğin falan, birde yanında kart var... Referanduma hayır, sana evet yazıyor :bbo: Öylece kalakaldım mirmirmirmir
amaneyy etle pilavmı ..alsanaalsanasmileben çok yedimklava: offfff
5 kaşık çorba
5 tane ızgara köfte
1 kaşık pilav
1 kase cacık
2 tane hurma
yarın iyi haberlerini bekliyoruz yumukum ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah hayırlısını versin gözdem valla bende merak edip baktım faceden çok şeker bi çocuğa benziyor ve evlenme teklifide süper olmuş ama tabi önemli olan kişiliği seni üzmesinde tatlım daha öncekiler gibi hayırlısını dileyelim bi :Saruboceq:
kızlar ben bugün montinin kitabını sipariş ettim netten,şu ergenlikten menopoza kadınmı neydi adıda kaydirigubbakcemile3 ramazan bitsin evime gideyim hemen başlıyorum montiye inş. yarın şu sonuçlarımda temiz çıkarsa seneye hazirana kadar çıtır olmam lazım bebek düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?