Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amaneyy etle pilavmı ..alsanaalsanasmile

çok yedim aeben ablacığım çook klava: biraz da neden böyleyim biliyor musun ben ingilizce kursuna gidiyorum ve iftarı dışarıda yapmak zorunda kalıyorum öncesinde ve sonrasında ders var çünkü..kurs çıkışı yürüyüş yapıyorum ama ben kilo veremiyorum( bu sabah kendimi hafif hissettim ve tartıldım ne göreyim 65.0 oysa cuma günü 64.4 idim :çok üzgünüm:

inşallah yarın sonuçların çok iyi çıkar canım opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun gözdem hemen karar verecegin bişi deyil biraz zamn ver ....a.s
geçmiş olsun .. ismin tugba sanırım . nicini yazmak zor böyle hitab etmemizin sakıncası yok sanırım ..opuyorumnanaktan
menün güzel fakat akşamında salatan eksik olmuş. böyle karbonhidrat ögünlerini salatayla desteklmek lazım ...
yeni fıstıklar ikinizi karıştırıyorum af edin .. pilava kızmıştım ama sanırım sen monti yapmıyordun ...:kedi:

aeben ablacığım ben monti yapmıyorum ama bana küçüklüğümden beri tavuk ve pilav dokunur..neden olduğunu bilmezdim ama nezaman tavuk ve pilavı bir arada yesem hasta olurdum..başka iki şey değil ama..tavuğun yanında makarnayı falan tercih ediyordum..montiyi yapmıyorum ama senin yazdıklarını takip ediyorum herkesin metobolizması farklı ya sen de benim gibi zor kilo veriyormuşsun :çok üzgünüm: ne kadar zor bir durum herkes ne güzel kilo verirken aynı kalmak ya da gram gram verebilmek büyük sabır işi doğrusu tebrik ederim seni ben de 59u falan görsem biraz hırslanacağım ama ramazan ayında kilo veremeyeceğim herhalde

fıstıgım ramazanda kilo vermek çok zordur . en azından almamaya çalışın ..
ama monti kurallarını sende gözden geçir bence . öonti yap demiyorum ama genelde zaten kilo vermek içinde aynı kuralar geçerlidir . az önce pilavla etine kızmıştım . butür şeylere dikkat etsen en azından ramazanı güzel atlatırsın .

yaşın küçük sanırım . tugbayla senibazan karıştırıyorum ...
daha sizleri tam tanıyamadım o yüzden .:kedi:
bende kendimi tanıtıyım . 35 yaşındayım .. 16 seneilk evliyim . hem ev hanımıyım hem ögrenciyim . 3 bebem var ..ankarada yaşıyorum ..opuyorumnanaktan
resimleri bakmışındır zaten ...

ha unutmadan kilolu hallerimi hanginiz sormuştu şimdi yükledim 73 lük halimi ne tobbişmişim ...sempatiksalakcinni

:1hug: sakın yavaş verebiliyorum diye üzülme ..
bende öyleydim sporumda diyetimde tam olmasına ragmen gıdım gıdım verdim bu kiloarı . aslında iyisi bu geri almanda bir okadar zor olur bunu düşün .... ramazanı kilo almadan atlatmaya bak ..
etle ekmek türü ,pilavda dahil hazmı zorlarştır .. et 4 saatte hazmolur . ekmek 3 saatte . bu ikisi aynı anda yendiginde ise bazan bu hazım 8 saate çıka biliyormuş hatta daha fazla biliyormusun ... o zamanda hazım sorunu oluyor vede migdede uzun kalan yiyecekler aside düşüyor buda kilo alma sebebi...
meyveyide zaten ondan ögünlerle yemiyoruz montide ,,çünkü meyve migdede hazm olmuyor direk bagırsaklara geçiyor .. eger migdede kalırsa oda aside dönüşüp hem hazım zorlulu yapıyor hemde kilo ...

ablacığım ben 26 yaşındayım matematik öğretmeniyim..1 yıl özel okulda görev yaptım lise matematik öğretmenliğine kadro iki yıl açılmadı bu da tam benim mezun olduğum iki yıla denk geldi maalesef ve 91 puanla atamam yapılamadı ben de kpss puanımı memurluk için kullandım.. boyun kaç bilmiyorum ama ben senden eminim daha tombişmişimdir :kedi: çünkü benim boyum 166 ve ben 78 kilo iken 59 kiloya kadr düştüm 6 ay 59 kiloyu koruduktan sonra 3-4 ay içinde hooop 70i gördüm mafoldumben 66.4 kiloya kadar kk yı okuyarak verdim ve sonra yazmaya başladım..buarada senin son fotolara bakmıştım ben fıstık gibisin 3 çocuk annesi,16 yılllık evli kim der alkisalkisalkis tebrik ederim ablacığım şimdi de yeni yüklediklerine bakayım ozaman yerimseniben

mennun oldum örtmenim benim ...Şeniz

günaydınlar 6. takımın çıtırları . dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 şeftali

ara
1 şeftali
3 adet hurma

akşam
4 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kase cacık

ara
5 adet hurma

regliden dolayı canım çok tatlı istiyor bende hurma yiyiyorum aralarda umarım yanlış yapmıyorumdur.

herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

genel itibariyle şöyle bi geçmişe baktım herkesin keyfi yerinde gibi.nazcıgımın uzatmalı misafirlerini dışında biz bile topic olarak gıcık olduk adama alsanaalsanasmile nazcım sen yinede çok sabırlısın maşallah.ne güzel sevapları sen kazanıyorsun olumunekankayizsmile

nazlıcım dün tam sorcaktım net gitti ,eşin kızmasına rağmen hala sizde kalmaya devam mı ediyolar

kızlar işyerindeki sıkıntım devam ediyor yarın ögleden sonraya kadarda bu sancılı durum devam edecek.inşallah yarın hayırlısıyla feraha ererim.ben çok fazla kendini yiyip bitiren bi tipim.eşim diyorki demekki sen benim yerimde olsan kafayı yersin diye.ne yapayım elimde değil inşallah sagsaglim bu problemin üstesinden gelebilirim kızlar.onun dışında ramazanın ilk haftası gerçekten allak pullak saçma sapan beslendim.ama dün çok şükür biraz daha düzene girdi.aeeben ablamın dediği gibi ramazanda kilomu korumayı başarabilsem bu bile benim için başarıdır.ramazanla birlikte kabızlık sorunuda başladı bende.çok şükürki Rabbime orucumu saglıklı bir şekilde tutabiliyorum.Allah c.c. hepimizi hayırlısıyla bayrama kavuştursun inşallah.

nazlıcım dün tam sorcaktım net gitti ,eşin kızmasına rağmen hala sizde kalmaya devam mı ediyolar

evet canım bugüne kadar hala bizde enişte bey . bugün ankaraya gidecekmiş . eşimin abisinin yanına inşallah uzun bir süre orda kalır bende rahat ederim biraz evimde

amin canım İNŞALLAH . benimde reglim bitsede bende tekrar oruçlarımı tutmaya başlasam .

ablacım evet benim ismim Tuba, teşk.ederim geçmiş olsun dileğin için..
ismimle hitap edilmesinde bir sakinca yok.

salata olayına daha dikkat edicem. biraz çok yiyince bu aralar sıkıldım aslında salatayı ondan yemedim..

ablacım ben de kendimden bahsedeyim.

27 yaşındayım, İzmirdeyim. Temmuzda evliligimin 7.yılını doldu, 8.yila girdik...
10 senelik iş tecrübesinden sonra şimdi kızımı kendim büyütmek istedigim icin evdeyim, çalışmıyorum.
9 eylül de 1 yaşını dolduracak kızım ismi defne. altdaki tickerdan aslında karıştırmazsın artık beni
bu arada boyum 1,69..
evlenirken 59 kilo idim. 5 yıl sonra hamile kalmayı düşününce dank etti kafama.
79 kilo olmuşdum. rejimle 72 ye düştüm ve hamile kaldım.
doğuma giderken 92 idim. 10 gün sonra 82 oldum ama emzirme doneminde 6 ay içinde 87,5 oldum. en kotusu bu zaten.
20 nisanda başladıgım diyetime 81,5 olup monti ile devam ettim.
allaha şükür şimdi 73 oldum ama daha yolum çok uzun.
işte böylee zemuszemus

evet canım bugüne kadar hala bizde enişte bey . bugün ankaraya gidecekmiş . eşimin abisinin yanına inşallah uzun bir süre orda kalır bende rahat ederim biraz evimde

gözünüz aydın nazcımkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…