- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
merhaba kızlar,
dünkü menümü yazayım hemen...
kalkınca
2 incir
kahvaltı
1 dilim peyni sürülmüş tb ekmek
söğüş
ara
1 acur
akşam
2 hurma
2 kaşık mercimek yemegi
1 kase cacık
yarım karnıyarık
pek olmadı(
ara
1 kutu yagsız süt
1 kase beyaz leblebi
işte bu çok fazla oldu bence ama acıkdım..
Sanırım gündür biraz rahatsız oldugum için az yedim diye oldu..
iyi yapmışsın canım sonrasında daha fazla acıkıp başka şeylere saldırmaktansa böylesi daha iyi olmuş bence ...............
selam kıslar....
çok merak ediyorum bakalım kaç kilo gösterecek baskül eyvahedigeldismile inşallah hepimiz mutlu oluruz bu hafta baskülde göreceğimiz rakamlardan sonra kızlar opuyorumnanaktan
slm naz ve diğer arkadaşlar,nasılsınız bakalım umarım kilolar veriliyordur.ben de takımdan çıktığımdan beri 2 hafta oldu sanırım 500gr falan almışım ama vericem inşallah.
Biz de kardeşimin düğününü yaptık rahatladık.başka sıkıntılarımız var daha önce bahsetmiştim bebeğimiz olmuyordu.bakalım ne yapacağımıza karar vermedik bekliyoruz.
Herkese bol kilo vermeli günler diliyorm.öpyrm hepinizi...
kızlar merhaba. Nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Benim tam olarak keyfim yok bildiğiniz gibi. Yavrum iyileşene kadar da olamayacak sanırım. Pazar gününden beri spor yapamıyorum. En son pazar yapmıştım. Pazartesi izin günümdü. Salı ve çarşamba da yavrumla ilgilenmekten spor yapmadım. O hastayken başka şeye vakit ayıramadım. Bu hafta artı çıkmayayım başka birşey istemiyorum. Tartıya çıkmaya bile korkuyorum açıkcası. Oruçla birlikte bu işi götüremeyeceğim herhalde. Ben cuma gününden sonra tutmayacağım.
selam kızlar ben geldimmm delikafadulden sonuçlarımı aldım hepsi temiz çıktı çok sevinçliyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iki ayrı biopsi yapılmış birinde düzensiz proliferatif endometrium,diğerinde endoservikal polip yazıyor,doktorun dediğine göre polip denen bişey varmış rahim ağzında küretaj sırasında onu almışlar,birde düzensizlik var dedi kontrol altına almak için doğum kontrol ilacı verdi 6 ay kadar kullanmam gerekiyormuş çok şükür herşey normal :Saruboceq: sizler nasılsınız,yarın cuma bakalım kimler kilo verdi merakla bekliyorum bende :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?