Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 dilim ekmek yemis olursun bence normal canim ,tam bugday yada tahilli ekmekleri kullanirsin
Yada yaninda yulaf götürüp sutle yiyebilirsin mutfaginiz varmis anladığım kadariyla

Hmmmm, süt yulaf mantıklı. Sağolasın. :)

Ağız alışkanlığı valla Evet kokar yumurta sabah ben hemen yiyip gidiyorum tek onu protein olsun diye zor oluyor dışarıda gerçekten başka gelmedi aklıma bende yiyemiyorum bulamadığımdan zaten

Sağol yine de fikir verdiğin için. :) Normalde çok ideal bir seçim yumurta. :)

Çok geçmiş olsun. Hastalığa yakalananların çoğunun hafif atlattığını unutma. Ağır geçirenlerin bile çoğu iyileşiyor. Kötü düşünmeyin.

Canım çok geçmiş olsun atlatirsiniz inşallah en kısa zamanda

Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatirlar..
Bnm kardeşimin iş arkadaşınin ailesi de korona olmuş kendisine de test yapıp karantinaya almislar kardeşim de arkadaşı ile temaslı test pozitif çıkarsa kardeşime de test yapacaklarmış
Kardeşim de üst katta oturuyor görüşmeyeli bir süre dedi
İnşallah yoktur ama insan yine de tedirgin oluyor

Umarım canım kadınlar daha dayanıklıymış virüse o da biran önce toparlar sen hiç canını sıkma çok ağır olsa 5.-7. Günler çok farklı geçerdi Bol bol C vitamini bağışıklık güçlendirici şeyler yesinler geçer bu da domuz gribi gibi bir şey esasında sadece daha hızlı yayılanı

Bugunku menum
Sabah 11:00
2 haslanmis yumurta
Bir dilim tb ekmegi
Peynir zeytjn
1 tatli kasigj çikolata
Sekersiz cay
Aksam 18:00
Salata(içerisine 1 cay bardagi kadar nohut koydum)
Ara
3 incir
2 lt su
Bir bardak yesil cay
Bir fincan turk kahvesi
Yarim eti form
Spor
17 bin adim yuruyus 255p

İnşallah atlatirlar bir an önce

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir an evvel. Artık daha hafif atlatılıyor genellikle, onlar da bir an önce atlatır umarım. Sen de dikkat et kendine çok yoruldun son zamanlarda direncin düşmesin.

Son üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.

aynen istediğin kadar su kahve çay maden suyu yeşil çay iç açlık aklına gelmiyor.Hem dinç tutuyor tok tutuyor
yoğurt yulaf keten tohumu yeşil elma veya armut karışımı bu ara favorim güzel zayıflatıyor
Hayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah

Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah

Süpersin canım afiyet olsun
sağol canımilk başladığımda çok kötüydum bırakacaktim hatta Zipzip- sağolsun birakmadi beni
ooo senin tartı sayesinde yarın belki seni geçerim rakibem
Senin hızına yetişemedi piller
harika esprisenin esprileri ne bayılırıllyorumsana da bayılıyorum
sudem34 @snglmlk
Nasılsınız? Bu ara bir sessizlik hakim sanırım sohbetlerimize ❤❤❤ Arada laf atayım size de
Kuzum sabah 6 saat dersim vardı.
Öğleden sonra da okula gittik orda evrak işi vardı eve gel yemek ye spor yap duş al anca oturabildim şimdi
Yarıni çok merak ediyorum

Gecmis olsun canim dis agrisi kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…