2 dilim ekmek yemis olursun bence normal canim ,tam bugday yada tahilli ekmekleri kullanirsin
Yada yaninda yulaf götürüp sutle yiyebilirsin mutfaginiz varmis anladığım kadariyla
Ağız alışkanlığı vallaEvet kokar yumurta sabah ben hemen yiyip gidiyorum tek onu protein olsun diye zor oluyor dışarıda gerçekten başka gelmedi aklıma bende yiyemiyorum bulamadığımdan zaten
Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Canım çok geçmiş olsun atlatirsiniz inşallah en kısa zamandaCanım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Yiyebilirsin canim dogum gunu kutlu olsun simdidenSelam herkese nasılsınız
kaptanım oglusun doğum gününde pasta yapicam bir minik dilim yiyebilir miyim pazartesi günü bu arada 5 Ekim
Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatirlar..Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Teşekkür ederim canımHepinize günaydın
Aksam çiğ köfte yediğin içindir canim şişkinlik yapar
Yok canim ben diyeti kafama göre yapıyorum:)))
Kolay gelsin sana
Gecmis olsun canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok sağolun rabbim sizlere göstermesinGözünüz aydın
İyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı yıllaraSelam herkese nasılsınız
kaptanım oglusun doğum gününde pasta yapicam bir minik dilim yiyebilir miyim pazartesi günü bu arada 5 Ekim
Umarım canımBizde şimdilik bişey yok canım eğer sonradan çıkmazsa. Annemle temasta olan 13 kişiyiz canım tüm kardeşler ve aileleri olarak. Küçük bebekler için de korktuk ama annemin hasta olmaya başladığı zamanlar bebeklerle yoğun olarak ben ilgileniyordum (zaten tek bebek vardı diğeri yoğun bakımdan çıkmamıştı, annem diger bebeği hiç görmemiş oldu) benim annem korona olduğunu öğrenene kadar ağır kısmı atlattı zaten, kv bugün kötü durumda, inşallah o da hemen toparlar, 70 yaşında.
Çoook hedefimi tutturabilecek miyim çok merak ediyorumYarın için heyecanlı mıyız kızlar
İnşallah atlatirlar bir an önceÇok sağol tatlımOğlumun canlı dersleri var şimdilik canım, benimkiler pazartesi başlıyor. Annem muhtemelen hastanede kaptı. Hem doğum zamanı kaldı hem de sonradan yoğun bakım dönemi kalmıştı. Ben de hastanede kaldım, annemle çok fazla bir aradaydim ama bulaşmamış, Allah'ın hikmeti işte.
Sen ve hedefÇoook hedefimi tutturabilecek miyim çok merak ediyorum
Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
aynen istediğin kadar su kahve çay maden suyu yeşil çay iç açlık aklına gelmiyor.Hem dinç tutuyor tok tutuyorAnladım canım haklısın normal oruç da tutarım ben bazen aslında ama o halsiz bırakıyor insanı kahve içmek iyi gelebilir :)
Aynen canım öyle yap zararın neresinden dönersek kardır
Olsun canım Spor yine güzel maşallah ❤
Teşekkürler canım ❤
Afiyet olsun canım guzel menü❤
yoğurt yulaf keten tohumu yeşil elma veya armut karışımı bu ara favorim güzel zayıflatıyorDünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran
Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.
sağol canımHayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah
Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah
Süpersin canım afiyet olsun
ooo senin tartı sayesinde yarın belki seni geçerim rakibemBenim tartıya bişii oldu sanırım pilimi azaldı nedir bi çıktım başka yine çıktım başka sonra yine ilk rakam sonra bidaha çıktım dahada farklı. Pilini değişelim bugün var bir sıkıntı
harika espriSenin hızına yetişemedi piller
Kuzum sabah 6 saat dersim vardı.
Çok teşekkürler canımİyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı yıllara
Teşekkürler kaptanımYiyebilirsin canim dogum gunu kutlu olsun simdiden
Gecmis olsun canim dis agrisi kötü olurSon üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?