Geçmiş olsun.Son üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.
Öyle kuzenim sırf kahveli diyet yapmıştı da şaşırmıştım nasıl ac kalıyor diye ben pek aç kalmaya gelmiyorum hemen dönüyor kafamda abur cuburlar yemekleraynen istediğin kadar su kahve çay maden suyu yeşil çay iç açlık aklına gelmiyor.Hem dinç tutuyor tok tutuyor
yoğurt yulaf keten tohumu yeşil elma veya armut karışımı bu ara favorim güzel zayıflatıyor
sağol canımilk başladığımda çok kötüydum bırakacaktim hatta Zipzip- sağolsun birakmadi beni
ooo senin tartı sayesinde yarın belki seni geçerim rakibem
harika esprisenin esprileri ne bayılırıllyorum sana da bayılıyorum
Kuzum sabah 6 saat dersim vardı.
Öğleden sonra da okula gittik orda evrak işi vardı eve gel yemek ye spor yap duş al anca oturabildim şimdi
Yarıni çok merak ediyorum
Doğum gününüz kutlu olsunÇok teşekkürler canım ❤
Teşekkürler kaptanım
Acele etme alışınca bakar denersinÖyle kuzenim sırf kahveli diyet yapmıştı da şaşırmıştım nasıl ac kalıyor diye ben pek aç kalmaya gelmiyorum hemen dönüyor kafamda abur cuburlar yemekler
canım boyun çok iyi yüzün çok güzel.62-65 arası olsan şahane olurKizlar ameliyat iptal benim
ben revizyon da olucaktim memede portluk oldu koltuk altımda doktorum başından savdi resmen işi bırakacak mis baska doktor 5 bin dedi düzeltme altı ustu sağa 5cm sola 4 cm kesi acicakti .
17.5 dediler kerin germe memeye benimde param 14.5 tu seneye olucam inşallah kısmet değilmiş doktorlar ameliyatlarinin arkasında durmuyor başka bir doktor bulurum daha iyi.
Silikon bende istedim ama korktum plastik bişi içerde hissederim filan :)
Kendine bak ama Salma derim kız
Ameliyat iptal olunca 5 günlük Antalya'ya hotele kaçıyorum bu gece yolculuk var kalan parami altına yatırım beklerim boşver
geçmiş olsunİyi Günler Hanımlar dun menü yazamadım ilaç yan etki yaptı erken uyumuşum spor da yok zaten malesef
Dünkü menü
Sabah kahvaltısımlet,domates,salatalık,peynir,zeytin ,yeşilçay
Akşam yemegi:1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık etli türlü,1 dilim kepekli ekmek
3000 adım
Zipzip-
En doğrusuÖğle yapcam canım ve diyetisyene gidicem dönüşte platese de yazilicam 65 60 a cekicem kilomu diğer kışta ameliyatımi olurum
Çok geçmiş olsun canım, umarım çektirmek zorunda kalmazsin.Son üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.
Çok teşekkür ederim, inşallah geçecek.Hmmmm, süt yulaf mantıklı.Sağolasın. :)
Sağol yine de fikir verdiğin için. :) Normalde çok ideal bir seçim yumurta. :)
Çok geçmiş olsun. Hastalığa yakalananların çoğunun hafif atlattığını unutma. Ağır geçirenlerin bile çoğu iyileşiyor. Kötü düşünmeyin.
Aminn inşallah canım.Canım çok geçmiş olsun atlatirsiniz inşallah en kısa zamanda
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun canım.Selam herkese nasılsınız
kaptanım oglusun doğum gününde pasta yapicam bir minik dilim yiyebilir miyim pazartesi günü bu arada 5 Ekim
İnşallah yoktur canım, insan ister istemez korkuyor.Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatirlar..
Bnm kardeşimin iş arkadaşınin ailesi de korona olmuş kendisine de test yapıp karantinaya almislar kardeşim de arkadaşı ile temaslı test pozitif çıkarsa kardeşime de test yapacaklarmış
Kardeşim de üst katta oturuyor görüşmeyeli bir süre dedi
İnşallah yoktur ama insan yine de tedirgin oluyor
Gerçekten de o günleri çok ağır geçti canım hatta acile falan götürüp iğne yaptırdık, korona olduğunu bilmiyorduk tabi. Çok şükür daha iyi artık. Birkaç gün sonra atlatır diye düşünüyorum.Umarım canımkadınlar daha dayanıklıymış virüse o da biran önce toparlar sen hiç canını sıkma çok ağır olsa 5.-7. Günler çok farklı geçerdi Bol bol C vitamini bağışıklık güçlendirici şeyler yesinler geçer bu da domuz gribi gibi bir şey esasında sadece daha hızlı yayılanı
Benim ki coookkk iyiHemde nasıl
Çok güzel maşallahİyi Günler Hanımlar dun menü yazamadım ilaç yan etki yaptı erken uyumuşum spor da yok zaten malesef
Dünkü menü
Sabah kahvaltısımlet,domates,salatalık,peynir,zeytin ,yeşilçay
Akşam yemegi:1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık etli türlü,1 dilim kepekli ekmek
3000 adım
Zipzip-
İnşallah tutar ya bende strese girdim sabahtan beri sabahki tartıyı düşünüyorumÇoook hedefimi tutturabilecek miyim çok merak ediyorum
Çok güzelBugunku menum
Sabah 11:00
2 haslanmis yumurta
Bir dilim tb ekmegi
Peynir zeytjn
1 tatli kasigj çikolata
Sekersiz cay
Aksam 18:00
Salata(içerisine 1 cay bardagi kadar nohut koydum)
Ara
3 incir
2 lt su
Bir bardak yesil cay
Bir fincan turk kahvesi
Yarim eti form
Spor
17 bin adim yuruyus 255p
Geçmiş olsun canımSon üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Güzelmiş menün canım spor yokmuMerhabalar
Bugün ki listem
Sabah
Yumurta
Peynir
10 zeytin
1 domates
3 biber
1 kapya biber
Öğlen
Yoğurdun içine 1 muz doğradım
Ara
Yeşilçay
15 badem
Aksam
Patlıcan oturtma (kizartmadan)
4 kasık pilav
Salata
Boll suu yeşilçay
Herby detoks çayımı içiyorum şuan deniycem bakalim nasil iyi gelcekmi
Aynen bende öyleyim vallaHemde nasıl
Çok geçmiş olsunCanım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Sağlık olsun, olur nasılsa daha iyi bir Dr bulursun inşallah, iyi tatillerKizlar ameliyat iptal benim
ben revizyon da olucaktim memede portluk oldu koltuk altımda doktorum başından savdi resmen işi bırakacak mis baska doktor 5 bin dedi düzeltme altı ustu sağa 5cm sola 4 cm kesi acicakti .
17.5 dediler kerin germe memeye benimde param 14.5 tu seneye olucam inşallah kısmet değilmiş doktorlar ameliyatlarinin arkasında durmuyor başka bir doktor bulurum daha iyi.
Silikon bende istedim ama korktum plastik bişi içerde hissederim filan :)
Kendine bak ama Salma derim kız
Ameliyat iptal olunca 5 günlük Antalya'ya hotele kaçıyorum bu gece yolculuk var kalan parami altına yatırım beklerim boşver
Nice yıllaraSelam herkese nasılsınız
kaptanım oglusun doğum gününde pasta yapicam bir minik dilim yiyebilir miyim pazartesi günü bu arada 5 Ekim
İnşallah temiz çıkar testlerCanım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatirlar..
Bnm kardeşimin iş arkadaşınin ailesi de korona olmuş kendisine de test yapıp karantinaya almislar kardeşim de arkadaşı ile temaslı test pozitif çıkarsa kardeşime de test yapacaklarmış
Kardeşim de üst katta oturuyor görüşmeyeli bir süre dedi
İnşallah yoktur ama insan yine de tedirgin oluyor
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerimSon üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
İster misin yarın derece yapalımBenim ki coookkk iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?