Çok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara
Hayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah
Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah
Süpersin canım afiyet olsun
Aksamdan sandevic hazirlasan aciktigin zaman yersin is yerinde
İnşaallah sağlıklı bi şekilde eksilirsin bacımbildiğim tarif yok malesef
Abla akşamdan süte yulaf koy sabah yiyebilirsin ya da yoğurtla yiyebilirsin sandviç pratik bende bu aralar yapamıyorum bende sabah Bi filtre kahve içip elma yiyorum hazırlayabilirsem sabahta Bi yumurta haşlayıp onu ağzıma atıyorum Ama beni tok tutuyor bunlar böyle şeyler düşünürken öğle öğününü sağlam yapman lazım
Gunaydinnnn
Günaydın
Gunaydin kizlar
Herkesciklere günaydınnn
Hepinize günaydınHerkese hayırlı sabahlar
Aksam çiğ köfte yediğin içindir canim şişkinlik yaparDünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran
Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.
Yok canim ben diyeti kafama göre yapıyorum:)))Menün ve sporun güzel olmuş keşke benimde dışarı da yürüme imkanım olsa
Menün çok hafifmiş, kolay gelsin canım
Süper ya darısı bana
Afiyet olsun canım bu arada karatay diyeti yapan sendin değil mi??
Kolay gelsin sanaÇok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara
Gecmis olsun canımZipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
Allah kolaylık versinÇok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara
Geçmiş olsunZipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
2 dilim ekmek yemis olursun bence normal canim ,tam bugday yada tahilli ekmekleri kullanirsinEkmek yemiş olurum, aynı kapıya çıkar.
Gecmis olsun canim artilari düşünme eve dönünce verirsinZipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
Bu akşam bende yapayım bak çok motive oldumgunaydin kizlarFelicio videoyu yapmaya calistim cok zordu yaptim ama ..yanlarim karnim bacaklarim agriyor etkili oldu demek
Ağız alışkanlığı vallaYaş kaç?Abla deme kız, 18 yaşında olsan bile abla deme. 23 yaşında arkadaşım var, Funda diyor. Tribe giriyorum ablaya.
Yumurta güzel fikir de kahvaltıyı 10 da yapmam lazım. Yanıma alırsam da kokar.
Ay fikrinizi sordum, sonra da kulp bulmaya başladım. Kusura bakmayın valla ya.
Bende çok özledimKaçak yakalanmış ❤❤❤ Dön artık nidsaliim özledik seni
Kolay gelsin canım.Çok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara
Sen gittin spor bittiBende çok özledimŞu ödemi atayım bu hafta listeye öyle gireceğim sanırım tekrar cumadan itibaren sporuda alıyorum artık tekrar listeyi tutacağım
Spor kaptanımız N Nidsalii canım normalde onu etiketliyoruz izinden dönüyor sanırım yarından itibaren etiketlerizGünaydın yoldaş
Teşekkür ederim. Ben de sporla senin ilgilendiğini düşünüp etiket yapayım dedim kurallara uyma amaçlımeğer yanlış anlamışım o zaman iyi challenge yapmalar size . İnşaallah olur
Senin hızına yetişemedi pillerBenim tartıya bişii oldu sanırım pilimi azaldı nedir bi çıktım başka yine çıktım başka sonra yine ilk rakam sonra bidaha çıktım dahada farklı. Pilini değişelim bugün var bir sıkıntı
sagol canim ..bu arada bölgesel her gun mu yapmak iyi sonuc veriyor haftada 3 gun mu ?Bu akşam bende yapayım bak çok motive oldum ❤❤❤ Gerçekten işe yarıyor canım ama boynuna dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?