Daha sık sık beslenmen daha çok yemek Yemen lazım ve her öğünde protein karbonhidrat dengesini kurman lazım haftada 1 kilo çok iyi o bir kiloyu aslında aç kalmadan daha iyi verirsin başka detaylar öğrenirsen sen de bizimle paylaş canımTam olarak ne yiyeceğimi bilemiyorum kendimi ac bıraktığımda bile 1 kilodan fazla veremedim diyetisyen de yaptığım hataları öğrenmek istiyorum bakalım inş iyi gelir bana
Ben geçmiş olsun yazılınca hasta falan olan var sandımAmin ben korona hastalarını filan kastetmiştim bende birşey yok yanlış anlaşılma mi oldu ki
Farketmemisim canım maşallah
Çok geçmiş olsunİyi Geceler Hanimlar
Sabah Kahvaltısı :2 yumurtadan yulaflı ,peynirli,omlet,peynir,5 zeytin,domates,salatalık,2 bardak şekersiz çay
Ara:Sade Nescafe,5 fındık
Akşam Yemeği:1 parça balık,1 kase çorba,bol salata
Moralim bozuk Hanımlar 2 gün önce baş dönmesi çıktı değişen ilaca bağlayıp bıraktım bugün akşamüstü yine başladı tansiyonum çıkmış meğerse 14,10 şuan 13,9 düşürdüm ama oturduğum yerde bile baş dönmesi yaşıyorum.Bunun için ne yürüyüş ne spor yapamadım umarım geçici bir durumdur . Spora alışmıştım şimdi yapmayınca suçluluk hissediyorum.
geçmiş olsunİyi Geceler Hanimlar
Sabah Kahvaltısı :2 yumurtadan yulaflı ,peynirli,omlet,peynir,5 zeytin,domates,salatalık,2 bardak şekersiz çay
Moralim bozuk Hanımlar 2 gün önce baş dönmesi çıktı değişen ilaca bağlayıp bıraktım bugün akşamüstü yine başladı tansiyonum çıkmış meğerse 14,10 şuan 13,9 düşürdüm ama oturduğum yerde bile baş dönmesi yaşıyorum.Bunun için ne yürüyüş ne spor yapamadım umarım geçici bir durumdur . Spora alışmıştım şimdi yapmayınca suçluluk hissediyorum.
Çok geçmiş olsun önce sağlıkİyi Geceler Hanimlar
Çok geçmiş olsunilaçların yan etkisi olabilir mi canım çok dikkat et kendine Doktora gitmeyi ihmal etme
Sağolun ilaçların yan etkisinde yok tansiyona etki edecek bişi de yaşamadım aksine kilo verdikçe daha iyiyim kan tahlilerim de güzeldi birden bire çıktı bende çok saskinimgeçmiş olsun
Tansiyon a etki edecek birşey mı yaşadın?
Neden çıktı ki?
O zaman afiyet olsunBugunku menum
Sabah12:00
3 dilim börek
Sekersiz cay
Ara16:00
Bir dilim pasta
Aksam19:00
Bir tabak lahana corbasi
2lt su
Sekersiz cay
(Yarin diyetisyene randevu aldım köprü öncesi son çıkış diye biraz abarttım galiba)
Afiyet olsun sporun güzel olmuş
Afiyet olsun canım sen hakediyosun öyleyseBen sana dedim yeme yeme diye bugün kendim yedim misafirlikte ama benimki kırk yılda bir kısır yiyeceğimi söylemiştim ama başka şeyler de yedim
Afiyet olsun canım şimdi nasılsın? Birde bunları unutmuşsa bünyen o yüzden bulantı olmuştur geçer inşaallahMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber
2 kaşık çörek otlu çökelek
4 çatal sucuklu yumurta
4 Zeytin 1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Ara yok
Öğle 1 kase kısır
1 ince dilim kek yarım dilim baklava
1 lokma börek
Akşam bir pastane puhacasi 1 dilim peynirle
2 litre su
Bunları yedikten sonra midem acayip bulanmaya başladı sürekli yatıyorum sanırım ağır geldi
Eşim hastaydı bugün onunla ilgilendim hep sürekli fırsat kolladım ama bana zaman kalmadıMenün iyisporda yapsan süper olur
Geçmiş olsun canım sarımsak yutmayı denedin mi birde takip et kendini eğer tansiyon aletin varsa düzelir inşallahİyi Geceler Hanimlar
Sporun çok güzel olmuş valla darısı bana
dikkat et sor doktoruna canım ihmal etmeSağolun ilaçların yan etkisinde yok tansiyona etki edecek bişi de yaşamadım aksine kilo verdikçe daha iyiyim kan tahlilerim de güzeldi birden bire çıktı bende çok saskinim
Eşim de boğa ama o çok rahat biraz da gamsız keşke diyorum eşime senin gibi olsaydımsabır işi ya gerçekteneşinin burcu ne?
Teşekkür ederim cnm şimdi biraz daha iyiyim bünyem gerçekten unutmuş sanırım böyle yemeyi tepki verdi neyse bi daha olmayacak insallahO zaman afiyet olsun
Afiyet olsun canım sen hakediyosun öyleysebana yasak artık
Afiyet olsun canım şimdi nasılsın? Birde bunları unutmuşsa bünyen o yüzden bulantı olmuştur geçer inşaallah
Eşim hastaydı bugün onunla ilgilendim hep sürekli fırsat kolladım ama bana zaman kalmadı
Geçmiş olsun canım sarımsak yutmayı denedin mi birde takip et kendini eğer tansiyon aletin varsa düzelir inşallah
Geçmiş olsun cnm biz mi nazar ettik acaba hep de kendi adıma maşallah dedim amaİyi Geceler Hanimlar
Geçmiş olsun canım sarımsak yutmayı denedin mi birde takip et kendini eğer tansiyon aletin varsa düzelir inşallah
dikkat et sor doktoruna canım ihmal etme
Hepiniz sağolun tansiyon aleti var takip ederim,sarımsak yutup ,limonla düşürdüm biraz tansiyon yapacak hiçbir şeyde yoktu kilo verdim spor yaptım ,sigara,alkol yokGeçmiş olsun cnm biz mi nazar ettik acaba hep de kendi adıma maşallah dedim ama
Inşallah hemen geçer de o muhteşem sporlarına geri dönersin
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerimO zaman afiyet olsun
Afiyet olsun canım sen hakediyosun öyleysebana yasak artık
Afiyet olsun canım şimdi nasılsın? Birde bunları unutmuşsa bünyen o yüzden bulantı olmuştur geçer inşaallah
Eşim hastaydı bugün onunla ilgilendim hep sürekli fırsat kolladım ama bana zaman kalmadı
Çok geçmiş olsun. Strese bağlı olabilir mi ? Dikkat edin.Hepiniz sağolun tansiyon aleti var takip ederim,sarımsak yutup ,limonla düşürdüm biraz tansiyon yapacak hiçbir şeyde yoktu kilo verdim spor yaptım ,sigara,alkol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?