Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam olarak ne yiyeceğimi bilemiyorum kendimi ac bıraktığımda bile 1 kilodan fazla veremedim diyetisyen de yaptığım hataları öğrenmek istiyorum bakalım inş iyi gelir bana
Daha sık sık beslenmen daha çok yemek Yemen lazım ve her öğünde protein karbonhidrat dengesini kurman lazım haftada 1 kilo çok iyi o bir kiloyu aslında aç kalmadan daha iyi verirsin başka detaylar öğrenirsen sen de bizimle paylaş canım bu diyetisyen sana çok iyi gelecek yağını kasını ölçer herşey tartı sonucu demek değil kiloyu yağdan vermen önemli birde metabolizma hızını yükseltmen gerekir sanırım o da yanlış beslenmekten düşüyor ben bildiklerimi biraz paylaştım ama tabiki diyetisyen daha iyisini bilir ve sana ölçümlerine göre ayarlanmış bir liste verir şimdiden hayırlı olsun bence çok doğru bir karar aldın

İyi Geceler Hanimlar
Sabah Kahvaltısı :2 yumurtadan yulaflı ,peynirli,omlet,peynir,5 zeytin,domates,salatalık,2 bardak şekersiz çay
Ara:Sade Nescafe,5 fındık
Akşam Yemeği:1 parça balık,1 kase çorba,bol salata

Moralim bozuk Hanımlar 2 gün önce baş dönmesi çıktı değişen ilaca bağlayıp bıraktım bugün akşamüstü yine başladı tansiyonum çıkmış meğerse 14,10 şuan 13,9 düşürdüm ama oturduğum yerde bile baş dönmesi yaşıyorum.Bunun için ne yürüyüş ne spor yapamadım umarım geçici bir durumdur . Spora alışmıştım şimdi yapmayınca suçluluk hissediyorum.

Sporumu verem
47 dk orta tempolu bu yüzden 2 ile çarptım =94 puan
30 dk Leslie fitness 120 puan
Toplam 214 puan
N Nidsalii
Adım sayari açmadım o yüzden adımları saymadım
N Nidsalii dün spor yok sadece 1000 adım saydım sonra saat i cikardim kaldı öyle 15 puan ister yaz ister yazma

Çok geçmiş olsun ilaçların yan etkisi olabilir mi canım çok dikkat et kendine Doktora gitmeyi ihmal etme

geçmiş olsun
Tansiyon a etki edecek birşey mı yaşadın?
Neden çıktı ki?

Çok geçmiş olsun önce sağlık

Çok geçmiş olsun ilaçların yan etkisi olabilir mi canım çok dikkat et kendine Doktora gitmeyi ihmal etme
geçmiş olsun
Tansiyon a etki edecek birşey mı yaşadın?
Neden çıktı ki?
Sağolun ilaçların yan etkisinde yok tansiyona etki edecek bişi de yaşamadım aksine kilo verdikçe daha iyiyim kan tahlilerim de güzeldi birden bire çıktı bende çok saskinim

O zaman afiyet olsun
Bugün ki menüm Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
14000 adım 210p
Toplam 390p
Afiyet olsun sporun güzel olmuş
Ben sana dedim yeme yeme diye bugün kendim yedim misafirlikte ama benimki kırk yılda bir kısır yiyeceğimi söylemiştim ama başka şeyler de yedim
Afiyet olsun canım sen hakediyosun öyleyse bana yasak artık
Afiyet olsun canım şimdi nasılsın? Birde bunları unutmuşsa bünyen o yüzden bulantı olmuştur geçer inşaallah
Menün iyi sporda yapsan süper olur
Eşim hastaydı bugün onunla ilgilendim hep sürekli fırsat kolladım ama bana zaman kalmadı
Geçmiş olsun canım sarımsak yutmayı denedin mi birde takip et kendini eğer tansiyon aletin varsa düzelir inşallah
Sporumu verem
47 dk orta tempolu bu yüzden 2 ile çarptım =94 puan
30 dk Leslie fitness 120 puan
Toplam 214 puan
N Nidsalii
Adım sayari açmadım o yüzden adımları saymadım
Sporun çok güzel olmuş valla darısı bana

sabır işi ya gerçekten eşinin burcu ne?
Eşim de boğa ama o çok rahat biraz da gamsız keşke diyorum eşime senin gibi olsaydım
Bana çok yardımcı olur da uyumayı da çok sever gece nöbetlerinden gelir sabah 8 den 3 e kadar uyur uyanır bi yemek yer sonra Sinem i uyut derim onu uyuturken kendi yine uyur

Teşekkür ederim cnm şimdi biraz daha iyiyim bünyem gerçekten unutmuş sanırım böyle yemeyi tepki verdi neyse bi daha olmayacak insallah

Geçmiş olsun cnm biz mi nazar ettik acaba hep de kendi adıma maşallah dedim ama
Inşallah hemen geçer de o muhteşem sporlarına geri dönersin

Geçmiş olsun canım sarımsak yutmayı denedin mi birde takip et kendini eğer tansiyon aletin varsa düzelir inşallah
dikkat et sor doktoruna canım ihmal etme
Geçmiş olsun cnm biz mi nazar ettik acaba hep de kendi adıma maşallah dedim ama
Inşallah hemen geçer de o muhteşem sporlarına geri dönersin
Hepiniz sağolun tansiyon aleti var takip ederim,sarımsak yutup ,limonla düşürdüm biraz tansiyon yapacak hiçbir şeyde yoktu kilo verdim spor yaptım ,sigara,alkol yok

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Yaparsın cnm ilk fırsatta sağlık olsun

Merhaba. İyi geceler. Menüyü geç saate bıraktım. Unuttum . Hemen yazıyorum.
Sabah.
11.30 kahvaltı.
2 kupa çay
3 kaşık menemen
2 dilim kadar peynir
1 kaşık zeytin ezmesi
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim çok tahıllı ekmek.
Aç karnına 3 bardak su.
18.30 akşam yemeği
2 parça tavuk ızgara
1 kupa turşu
1 kase salata
Yarım bardak kola
3, 5 lt su
1, 5 saat tempolu yürüyüş.
Bugün biraz kaçtı galiba.
İyi geceler . Bol eksiler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…