- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Afiyet olsun da kaptanın adı olmamışMenümü yazdım sandım yazmamisim
Sabah 11:00 2 yumurta haşlanmış peynir zeytin ceviz 2 kayısı
Ara 14:30 bir kupa kahve
Akşam 19:00 balık ızgara salata bir bardak no 10 torkunun yeni çıkmış şekerli ama kalorisi düşük içinde hibiskus var ama bilemedim tadı çok hoşuma gitti
Çayın yanında da 2 hurma yedim
Spor 1saat yürüyüş 20 dk zumba
230 p N Nidsalii @Zipzip-
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
çok güzel canmGünaydın Hanımlar
Cuma günkü kilo:78
Pazartesi:77.4
Sıkma canını sen verirsin canmGünaydın ☀ ☀ ☀
güzel bir hafta dilerim
Cuma tartım 55,0
Bugün tartım 55,6
Fark +600 gram almışımbiraz normal yedim aslında almamam gerekirdi dün +500 dü Cuma ya -300 en az yapmaya çalışacağım kaptanım Zipzip-
Hadi hayırlı ve bol eksili olsunGünaydın hanımlar engellıydim bugün açıldı dilim. Galiba bugün tartı günü ve ben bugün başlıyorum..
Günaydın güzel kaptanGünaydın kizlar
GünaydınGunaydin
Günaydın canm enerjin çok iyiGünaydın
89.2 cuma günüyle aynı
Sabah sporumu yaptim 45 dk leslie
GünaydınnGünaydın kizlar
Kilomuz aynı sayılır 1 ay sonra hedefim 84 olmakGünaydın herkese. 90.4 kilom. Gerçi tartı "pil az" deyip durdu, umarım sağlıklı ölçmüştür.
Ne kadar çok spor yaparsam o kadar kaçamak yapmam sporuma kıyamıyorum o zamanAfiyet olsun da kaptanın adı olmamış
çok güzel canm
Sıkma canını sen verirsin canm
Hadi hayırlı ve bol eksili olsun
Günaydın güzel kaptan
Günaydın
Günaydın canm enerjin çok iyi
Aynen öyle valla birde güne sporla başlayınca o gün kaçamak yapma olanağı daha az oluyor hatta hiç kaçamak yapmak istemiyor insanKilomuz aynı sayılır 1 ay sonra hedefim 84 olmak
Ne kadar çok spor yaparsam o kadar kaçamak yapmam sporuma kıyamıyorum o zaman
Kesinlikle öyleAynen öyle valla birde güne sporla başlayınca o gün kaçamak yapma olanağı daha az oluyor hatta hiç kaçamak yapmak istemiyor insan
Kolay gelsin öyle oluyo valla annelik boşuna kutsal edilmemişKaptanmZipzip- ben de artk bildirimlere başlayayım
Perşembe 72
Pazartesi 71.3
Biran önce menü paylaşımlarina da başlamam lazım
Siteye giriyorum mecburen okuyup çıkıyorum cevap vermeye de artk zaman ayirayim
1.sinif annesi olmak ne zorluymus valla hiç zman kalmıyor başka bir şeye çocukla ilgilen dersleri yetiştir küçük koala pasayla ilgilen ev işi yemek derken hafta sonu geçti şimdi de mesai başladı zaman nasıl geçti hiç anlamadım
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤Günaydın Hanımlar
Cuma günkü kilo:78
Pazartesi:77.4
gunaydin canım artin cok degil sen cumaya kadar eksilere geçeceksinGünaydın ☀ ☀ ☀
güzel bir hafta dilerim
Cuma tartım 55,0
Bugün tartım 55,6
Fark +600 gram almışımbiraz normal yedim aslında almamam gerekirdi dün +500 dü Cuma ya -300 en az yapmaya çalışacağım kaptanım Zipzip-
Tamam canımİzin almamaya karar verdimZipzip-
gunaydin canım ❤Günaydın hanımlar engellıydim bugün açıldı dilim. Galiba bugün tartı günü ve ben bugün başlıyorum..
gunaydin ablacim ❤Günaydınlar hanımlar. Ben kilo bildirimini yarın yapacağım. Unuttum ve kahvaltı yaptım. Eşim erken gitti işe ona kahvaltı hazırladım ve unuttum bende yedim.
gunaydin canım ❤Gunaydin
gunaydin canım hafta sonu eksi ile gelmissin guzelGünaydın herkese. 90.4 kilom. Gerçi tartı "pil az" deyip durdu, umarım sağlıklı ölçmüştür.
gunaydin canım sabit olmanda guzelGünaydın
89.2 cuma günüyle aynı
Sabah sporumu yaptim 45 dk leslie
gunaydin canım ❤Günaydın kizlar
ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤❤
Eksin cok guzel canim tebrik ederimKaptanmZipzip- ben de artk bildirimlere başlayayım
Perşembe 72
Pazartesi 71.3
Biran önce menü paylaşımlarina da başlamam lazım
Siteye giriyorum mecburen okuyup çıkıyorum cevap vermeye de artk zaman ayirayim
1.sinif annesi olmak ne zorluymus valla hiç zman kalmıyor başka bir şeye çocukla ilgilen dersleri yetiştir küçük koala pasayla ilgilen ev işi yemek derken hafta sonu geçti şimdi de mesai başladı zaman nasıl geçti hiç anlamadım
Afiyet olsun canim menunu toplu olarak yazabilir misin su ve sporlar birlikteKızlar başlangıç kılom 81.400 bugün ilk gunum geçen gün yanlış bilgi vermişim.
Sabah 09..00
1 k. Kutusiu kadar peynır
1 adet haşlama yumurta
Açık çay sekersız
5 adet zeytın
Sebze salata domates
2 Ince dilim ekmek çavdar ekmeğiaslında bu benım dıyet listem ben ona uyucam.
Kesinlikle çok doğru bir sözKolay gelsin öyle oluyo valla annelik boşuna kutsal edilmemiş
Aynen canm çok zorladı bu gün el ele gelen birielri olacak gibi allahm sabır versin 1.sinif ailelerineGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
gunaydin canım artin cok degil sen cumaya kadar eksilere geçeceksin
Tamam canım
gunaydin canım ❤
gunaydin ablacim ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım hafta sonu eksi ile gelmissin guzel
gunaydin canım sabit olmanda guzel
Sabah sabah sporunu yapmissin
gunaydin canım ❤
ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤❤
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
Bu sene okullarin uzaktan egitimle devam etmesi anneleri dahada zorladi
Erken baslamis ask durumlariKesinlikle çok doğru bir söz
Aynen canm çok zorladı bu gün el ele gelen birielri olacak gibi allahm sabır versin 1.sinif ailelerinebir de bizimkinin aşk durumlari var anaokulundan sevdiği kızla aynı siniftalar ama sınıf mevcudunu ikiye böldüler farklı günlerde okula gidiyorlar online derslerde kıza bakmaktan derse odaklanmiyor yalnız yaş 6
Günaydın ❤Günaydınlar herkese
Geçmiş olsun cnmHepiniz sağolun tansiyon aleti var takip ederim,sarımsak yutup ,limonla düşürdüm biraz tansiyon yapacak hiçbir şeyde yoktu kilo verdim spor yaptım ,sigara,alkol yok
İki yıldır varErken baslamis ask durumlari
Eksi ile baslaman guzel haftaya uzulme benceKilo bildirimim
Tartı Bu hafta ilk defa beni şaşırttı
Cuma 68,4
Pazarteai : 68,3
Fark : - 100 gr
Her hafta 300 - 400 - 500 lere alışınca biraz mod düşüyor tabii ama yılmak yokEksi ile baslaman guzel haftaya uzulme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?