Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demek ki ne yapmak gerekiyor? Kopmadan girmek gerekiyor. Yemek tarifi yarışmalarını bırakıp 6. takıma odaklanmak gerekiyor. :)

Sen listeye giremiyor musun? Mezuniyet ta
Yemek yarismasina gitmiyorum canim orayada yazmiyorum bu ara takimi okuyup cikiyorum genelde

Ben gecen sene 643.etatpa izne ayrıldım her türlü listeye donebilirim saglik iznine ayrılmıştim 54 kilo ile ama bende listeye girecek kadar cesaret yok:)

Hayırrrrrrrr!
Ben ömrümde böylesine kilo veren bir takım görmedim.
Ne olduğu belli olmayan başkalarına özenmeyelim lütfen. :
Masallah takimdakiler cok hirsli ve cok guzel kilo veriyorlar
14.takim yabanci degil kardes takimiz

Yok başka yerlere yazıyorsun diye demedim. Güzel güzel cocostarlar tehlikeli anlamında dedim. :)
Listeye gir, sonra istemesen de vermek zorunda kalırsın. Emrivaki yap kendine. Kaptan sorumluluğu da var, yüzümüzü kara çıkartmamak için uğraşırsın bence. :) 65 ya da 70'le dönersen çok daha geç olur.

Cok tatli sevmiyorum zaten yaptim 2 dilim yedim baska yemedim sonrasinda da yapmadim en büyük sıkıntım abur cubur ve ekmek
Cumaya kadar dusuneyim bu durumu ama zor gibi görünüyor canim hazir degilim liste icin :)
65 e geri dönemem dönmemem lazim boy kisa olunca cok kilolu duruyorum

Yarın son günüm tatilde Çarşamba sabah 10 da yola çıkacağım 10 saat yolculuk sonrası evdeyim tartilmadim ama sanki aldım gibi 4 gün kabızlık sonrası bugün ilk kez WC ye çıktım vücudum şaşırdı iyice gidince hemen bir diyetisyene yazılıp ardından pilates yapan bir kaç yer araştırıp baslicam .
65 yada 60 a çekmek istiyorum öğle olucam ameliyati karın germe.
İf diyetine güvensem emin olsam direk ona basliyim diyorum ama verdirirmi bilemem.
Herkes sağlıcakla kalsın İstanbul'a döner dönmez buralarda sık online olacağım

Tatilin keyfini cikar canim simdiden hayirli yolculuklar

istediğim tempoda yuruyemedim o yüzden 2.5 ile çarpmak içime sinmedi kimseye haksızlık olmasın diye 2 ile çarptım

canım birinci sayfada spor puanları var ordan hesaplayıp N Nidsalii etiketle

kaç kilo oldun kız?

İş yerinde iki kere yemek molası verme şansım olmaz. Eve gitmem de 20'yi buluyor. Yani mecburen 2 ara öğün şeklinde yapmayı deneyeceğim. Kesmezse de yanına domates salatalık.
yeni işin hayırlı olsun canım
Arada kaynadı bı denklesip muhabbet edemedik

tuzlu ve karbonhidrat çok acımasız bende de manyak gibi ödem var
Cumaya kadar atarım diye düşünüyorum
Spora yüklendim ben sende öyle yap.
Karbonhidrat alma bir kaç gün geçer gider
Dikkat etmeye basladim canim sporda yaparsam tamamdir ama spor yapasim da yok bu ara hic birşey yapmak istemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…