Yemek yarismasina gitmiyorum canim orayada yazmiyorum bu ara takimi okuyup cikiyorum geneldeDemek ki ne yapmak gerekiyor? Kopmadan girmek gerekiyor. Yemek tarifi yarışmalarını bırakıp 6. takıma odaklanmak gerekiyor. :)
Sen listeye giremiyor musun? Mezuniyet ta
Masallah takimdakiler cok hirsli ve cok guzel kilo veriyorlarHayırrrrrrrr!
Ben ömrümde böylesine kilo veren bir takım görmedim.
Ne olduğu belli olmayan başkalarına özenmeyelim lütfen. :
Neyse bugün basladim su an icin guzel gidiyorum aksam yemeginde bozmazsam super olacakAlınıyo canım yiyince
Yemek yarismasina gitmiyorum canim orayada yazmiyorum bu ara takimi okuyup cikiyorum genelde
Ben gecen sene 643.etatpa izne ayrıldım her türlü listeye donebilirim saglik iznine ayrılmıştim 54 kilo ile ama bende listeye girecek kadar cesaret yok:)
Cok tatli sevmiyorum zaten yaptim 2 dilim yedim baska yemedim sonrasinda da yapmadim en büyük sıkıntım abur cubur ve ekmekYok başka yerlere yazıyorsun diye demedim. Güzel güzel cocostarlar tehlikeli anlamında dedim. :)
Listeye gir, sonra istemesen de vermek zorunda kalırsın. Emrivaki yap kendine. Kaptan sorumluluğu da var, yüzümüzü kara çıkartmamak için uğraşırsın bence. :) 65 ya da 70'le dönersen çok daha geç olur.
Tatilin keyfini cikar canim simdiden hayirli yolculuklarYarın son günüm tatilde Çarşamba sabah 10 da yola çıkacağım 10 saat yolculuk sonrası evdeyim tartilmadim ama sanki aldım gibi 4 gün kabızlık sonrası bugün ilk kez WC ye çıktım vücudum şaşırdı iyice gidince hemen bir diyetisyene yazılıp ardından pilates yapan bir kaç yer araştırıp baslicam .
65 yada 60 a çekmek istiyorum öğle olucam ameliyati karın germe.
İf diyetine güvensem emin olsam direk ona basliyim diyorum ama verdirirmi bilemem.
Herkes sağlıcakla kalsın İstanbul'a döner dönmez buralarda sık online olacağım
Teşekkür ederim kaptanım dönünce kilo muhabbetine geri döneceğim şimdi sadece kafa dinliyorum :)Tatilin keyfini cikar canim simdiden hayirli yolculuklar
istediğim tempoda yuruyemedim o yüzden 2.5 ile çarpmak içime sinmedi kimseye haksızlık olmasın diye 2 ile çarptımAynen ne kadar zayıflasam da yine kalıyor alt taraf
çok geçmiş olsun canım
2,5 değil miydi kiz tempolu güzel spor canım
Yaaaz yaz
maydanoz olucam ama
Benim eşimde Boğa aynen gamsizlarin patronu hatta
Afiyet olsun canım kola olmamış ama olsun :))
canım birinci sayfada spor puanları var ordan hesaplayıp N Nidsalii etiketleBugünkü menüm
Sabah 10
Yumurta
10 zeytin
Salatalık domates biber
Lor peyniri 4 kaşık
Öğlen
Yeşil mercimek köfte 6 tane
Ara
15 badem
Bir parça erik pestil
Akşam
Haşlanmış tavuklu yeşil salata
Ayran
Sabah sporumu yapmıştım bol su bitki çayları gün icinde
kaç kilo oldun kız?Cok tatli sevmiyorum zaten yaptim 2 dilim yedim baska yemedim sonrasinda da yapmadim en büyük sıkıntım abur cubur ve ekmek
Cumaya kadar dusuneyim bu durumu ama zor gibi görünüyor canim hazir degilim liste icin :)
65 e geri dönemem dönmemem lazim boy kisa olunca cok kilolu duruyorum
yeni işin hayırlı olsun canımİş yerinde iki kere yemek molası verme şansım olmaz.Eve gitmem de 20'yi buluyor. Yani mecburen 2 ara öğün şeklinde yapmayı deneyeceğim. Kesmezse de yanına domates salatalık.
Hoşgeldin canim
59 a dogru ilerliyorum 58.8 çıktim bu sabahkaç kilo oldun kız?
tuzlu ve karbonhidrat çok acımasız bende de manyak gibi ödem var59 a dogru ilerliyorum 58.8 çıktim bu sabah
Dikkat etmeye basladim canim sporda yaparsam tamamdir ama spor yapasim da yok bu ara hic birşey yapmak istemiyorum:)tuzlu ve karbonhidrat çok acımasız bende de manyak gibi ödem var
Cumaya kadar atarım diye düşünüyorum
Spora yüklendim ben sende öyle yap.
Karbonhidrat alma bir kaç gün geçer gider
çık gez biraz müzik tak kulağınaDikkat etmeye basladim canim sporda yaparsam tamamdir ama spor yapasim da yok bu ara hic birşey yapmak istemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?