- 24 Haziran 2016
- 7.590
- 26.608
- 548
Tamam canım akşam o zman hepsını toplu yazarım. Bugün çok yoğunum fırsat buldukça gelıcemAfiyet olsun canim menunu toplu olarak yazabilir misin su ve sporlar birlikte
17-18 aksam yemeği olabilir 2 ara öğün mü yapcaksin
Teşekkür ederim kaptanım cts günki pizza sonrası artı bekliyordum ama çok şükür maşaallah diyimGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
gunaydin canım artin cok degil sen cumaya kadar eksilere geçeceksin
Tamam canım
gunaydin canım ❤
gunaydin ablacim ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım hafta sonu eksi ile gelmissin guzel
gunaydin canım sabit olmanda guzel
Sabah sabah sporunu yapmissin
gunaydin canım ❤
ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤❤
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
Bu sene okullarin uzaktan egitimle devam etmesi anneleri dahada zorladi
Artı olmasından iyi değilmi canm sıkma canınıKilo bildirimim
Tartı Bu hafta ilk defa beni şaşırttı
Cuma 68,4
Pazarteai : 68,3
Fark : - 100 gr
Hadi bakalım hanımlar hayırlı olsunBen 94'le girdim, 1.5 ay falan oldu, o zaman başladım diyebilirim. Ayda 3 vermişsin yine, ne güzel. Hikayemiz benziyor, ben de daha önce bu kilolara hiç çıkmamıştım, 15 yıldır 75 civarında yaşayıp gidiyordum. Nasıl böyle oldum anlamadım. 94'e dayanınca rejim+spora başladım, bir türlü inmeyince doktora gittim, klasik insülin direnci çıktı. İlaçtan sonra vermeye başladım çok şükür. 33 yaşımdayım, İstanbul'dayım ben de. Hedef kilomuz da yakın sayılır, yolculuk uzun. :) İsmim Funda, madem rakip olduk hatırlatma geçeyim.
Menülerin de iddialıymış. :) En azından seni yakalayana kadar ben de iddialı menüler yazmaya çalışacağım. Bu aralar vakitsizlikten spor yapamıyorum ne yazık ki, kısa zamanda kolay kolay yapabileceğe de benzemiyorum.
Gazamız mübarek olsun diyelim.
Hayırlı olsun bol eksili yarışlarEvet hikayemiz cok benziyor. Bende yıllardır 75 üzerine hic çıkmamıştım. 8 ay önce doğum yaptigimda 90 kiloydum emzirme döneminde 102 oldum30 yaşındayım bende istanbuldayım Bahar ismim. Spora benim de vaktim cok olmuyor ama sporsuz da olmuyor. Mayalı hamur gibiyim sıkılasmam lazim. Günlük yarim saat spora ayirabilirsek süper olur. Ilerleyen zamanlarda detoks da yapalim. Ayran detoksu yapmıştım daha önce tartıda eksi görmek cok motive ediyor. Aksam 7 den sonra su ve cay dışında birsey yemiyorum. Bugun protein ağırlıklı besleniyorum dun kacamak yaptigim icin. Bence biz yine 75 olabiliriz Funda hatta 60 li rakamlarda neden olmasın
Sen toparlarsın canm ya çok iyisin yineKilo bildirimim
Cuma 63.9
Bugün 64.1
Dünkü yediklerimden sonra bence gayet iyi bir sonuç
Neyse cumaya toparlarim inşallah
Olsun akşamları az yemek daha iyi tabi öğleni sağlam yersinİş yerinde iki kere yemek molası verme şansım olmaz.Eve gitmem de 20'yi buluyor. Yani mecburen 2 ara öğün şeklinde yapmayı deneyeceğim. Kesmezse de yanına domates salatalık.
Kapatalim mi takimi
Evet artık yeterKapatalim mi takimi
Bana uyar kapatalimKapat tükani kaptan gidelim
2 yili gecti burdayim 41 bin mesaj yazmisimEvet artık yeter
Zaten dünden razisinBana uyar kapatalim
42 yapmadan yeter burası sana2 yili gecti burdayim 41 bin mesaj yazmisim
Bu ara iyice koptum kk ya giresim gelmiyorZaten dünden razisin
Sanki bende aynisiBu ara iyice koptum kk ya giresim gelmiyor
Birde kilo aldim moralim cok bozuk 60 a cikmaktan korkuyorumSanki bende aynisi
Şimdi kacsinkiiii ben 69 da kaldım bugun başladım ama bakalım nekadar gitcek ama 65 olmam lazimBirde kilo aldim moralim cok bozuk 60 a cikmaktan korkuyorum
Kapatalim mi takimi
Bu ara iyice koptum kk ya giresim gelmiyor
Birde kilo aldim moralim cok bozuk 60 a cikmaktan korkuyorum
58.8 olmusum 2-3 haftada insan 3.8 kilo alir mi yaaaŞimdi kacsinkiiii ben 69 da kaldım bugun başladım ama bakalım nekadar gitcek ama 65 olmam lazim
Alınıyo canım yiyince58.8 olmusum 2-3 haftada insan 3.8 kilo alir mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?