Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazcım ve kirazcım bu listelerle hakaten ugrasması zor. ellerinize saglık.

ayrıca 1.olmuşuz :hooray: çook sevindim. başarılarımızın devamını dilerim alkisalkisalkis

kirazcım kendine haksızlık etme canım, arada olabilir boyle şeyler. onemli olan farkında olmak ki sen yeterince kendini üzdün bu konuda. haftaya inş. sonuç çok güzel olacaktır. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,
çok sinirlerim bozuk. kızım yataktan düştü. dün gece misafir dönüşü baya huysuzluk yaptı, uykusu kaçtı muhtemelen. zorla, oyunla muhallebi yedirip yatırdık. gece de aglayarak uyandı ama ne aglamak. sanki aglama nöbeti geçiriyor. artık yorgunluktanmı, rüya gördüğü için mi bilmiyorum. ağlıyor ama gözleri kapalı. zor sakinleştirdik ve aramıza yatırdık. 1 saat once de ben lavaboya kalktım, eşim yanında ama dalmış uykuya ve kızımı yerde gördüm küt diye bir sesle. aklım çıktı yemin ederim, kalbim nasıl çarptı anlatamam. 2. kez oldu bu durum, o kadar üzgünüm ki.... üstelik o kadar da dikkat ediyorum ki olmasın diye... off ya umarım onemli bir durum yoktur. kafasının arkasında kızarıklık vardı, buz falan koyduk. uyutmadık 1 saattir, 24 saat takip edicez bakalım. şu an da çok uykusu var mecbur yatırıcam birazdan. dua edin nolur birşey olmasın.:Saruboceq:

kızlar selam dünkü menüm
sabah tam ekmek peynir domates salatalık
öğlen pek olmadı 2 incir 1 armut
soda
akşam salata
3-4 kaşık yoğurt
kurufasülye

günaydın fıstıklar tebrik ederim 1.liğimizi zemuszemus şaka maka 3. olmuşum bende kaydirigubbakcemile3

daphne çok geçmiş olsun ,inşallah yoktur önemli bişeyi

canım çok geçmiş olsun üzülme birşey olmaz A lllahın izniyle biryerde her bebek en az birkere yataktan düşer diye okumuştum bende çok korkuyorum bazen
offfff fzla yazamıyorm klavyem bozuk

günaydın kıslar ..giremedim 1 haftadır ...

benim oglan metin 2 oynıyacagım diye pc göçertti ..-tatlicadiarzu-
1 haftadır pc tamirde.... ekran kartını yakmış ..

deplincim geçmiş olsun umarım önemli bişi olmaz ...:ecrin_bebek:

1.liginizi tebrik ederim fıstıklı kurabiyeler ....opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

eski sayfaları okuyacak vaktim yok ...bana 1 haftanın özetini geçen olurmu.?.. lütfen .boshayallersmile

süper menü olmuş özke cadısı ....kaydirigubbakcemile5
sen montiye uy bak daha çok şaşırırsın .boshayallersmile
deplincim harıkasın 2 ayda 10 kilo süper .....zemuszemus

günaydın fıstıklar tebrik ederim 1.liğimizi zemuszemus şaka maka 3. olmuşum bende kaydirigubbakcemile3

daphne çok geçmiş olsun ,inşallah yoktur önemli bişeyi

canım çok geçmiş olsun üzülme birşey olmaz A lllahın izniyle biryerde her bebek en az birkere yataktan düşer diye okumuştum bende çok korkuyorum bazen
offfff fzla yazamıyorm klavyem bozuk

çok teşekkür ederim hepinize... dünden başlayan huysuzlugumuz bugun aynen devam etti. ayrıca akşam ateşlendik. sanırım yine diş çıkarıyoruz... düştükten sonra da takip ettik, allaha şükür şu an iyiyiz, kötür bir durum yok. allahım beterinden korusun yavrularımızı.
:Saruboceq:

süper menü olmuş özke cadısı ....kaydirigubbakcemile5
sen montiye uy bak daha çok şaşırırsın .boshayallersmile

deplincim harıkasın 2 ayda 10 kilo süper .....zemuszemus

sagol ablacım. sayenizde gerçekten. sizden çok şey öğrendim.
arada bilerek-bilmeyerek yanlış şeyler yesemde sonuç çok güzel oldu gerçekten.
inşalah devamı da gelecek. hedefe ulaşana kadar durmak yok. kaydirigubbakcemile5

herkes tatilde anlaşılan .
hayırlı tatiller fıstıklar .....

sana da ablacım...opuyorumnanaktan

selamlarrr dünkü menüm

sabah tam ekmek peynir domates stalı
arada armut ve elma
öğlen az kurufasulye bir bardak üt
akşam bamya salata yoğurt

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben dün dişçideydim giremedim..ama busabah tartıldım 64 diyor reglim birkaç gün içinde olması gerek umarım sadece onunla ilgili bir durumdur:Saruboceq: yoksa çok üzülürüm

ooooo kimsecikler yok bugünkü menümü de vereyim ltfen kontrol din yeniyim yanlış ypabilirim

sabah tam ekmek domates alatalık peynir
öğlen taze fasulye yoğurt
ara ekşi elm
akşam balık salata

iki günü brleştireyimde kontrlü kolay olsun şimdiden teşekkürler

sabah tam ekmek peynir domates stalı
arada armut ve elma
öğlen az kurufasulye bir bardak üt
akşam bamya salata yoğurt[/QUOTE]

sabah tam ekmek domates alatalık peynir
öğlen taze fasulye yoğurt
ara ekşi elm
akşam balık salata[/QUOTE]

iyi sahurlar herkese..nasılsınız kızlar ne zamandır uğrayamadım özlemişim sizleri,1.olmuşsunuz tebrikler ben kaç gündür kolileme işleriyle uğraşıyorum,ev felaket durumda kaydirigubbakcemile3 yeni evin temizliği falan bitti koltuklarım geldi bikaç arızası çıktı o biraz moralimizi bozdu boshayallersmile neyse oda düzelir inş. koşturmacayla geçiyor günlerim ramazanla birlikte toparlanma işleri beni baya yordu kafamçokkarıştı ama yinede çok mutluyum opuyorumnanaktan bayramdan sonrak hafta evimdeyim inş. ve 20 eylülde diyete start vericem allahın izniyle inş. internette hemn bağlanır koşarak aranıza gelicem :lepi: şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum sık sık uğrayamasamda aklım sizde görüşmek üzere kızlar :1hug: a.s.

günaydınlar herkese herkese hayırlı bir hafta olmasını dilerim .

haftasonu menülerimide yazayım hemen

cumartesi

sahur
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

iftar
2 adat fırında tavuk pirzola
salata
yoğurt

pazar

sahur
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

iftar
4 yemek kaşığı kabak yemeği
salata

ara
1 adet şeftali

günaydın canım menülerin süper yine :lepi: inşallah 59a takılman sonra erecek bu hafta ile artık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…