- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın canım menülerin süper yine :lepi: Inşallah 59a takılman sonra erecek bu hafta ile artık zemuszemus
günaydın canım 59 atlattım galiba dün sahurdan önce tartıldım tartı 58 leri gösteriyor artık .
günaydın arkadaşlar ,naz buralardasın sanırım çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim;Hamileyimmm.iki gün oldu öğreneli bir aylık hamileyim .8 ay sonra 80 kilo olarak aranıza geri dönücem büyük bir ihtimalle.darısı tüm bebek isteyenlerin başına...
günaydın arkadaşlar ,naz buralardasın sanırım çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim;hamileyimmm.iki gün oldu öğreneli bir aylık hamileyim .8 ay sonra 80 kilo olarak aranıza geri dönücem büyük bir ihtimalle.darısı tüm bebek isteyenlerin başına...
sabah sabah ne güzel bir haber böyle opuyorumnanaktan
çok sevindim gözün aydın Şeniz
çok sevindim canım . Tüp bebekle uğraşmak zorunda kalmadınız . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah .amin canım darısı nevranın , meleğin , ve tabi zamanı gelince bana inşallah . Ayy sanki kız kardeşim hamile kalmış kadar sevindim .
amin nazlım hepimize inşallah
eşim sağolsun sayesinde bu fikre karşı soğumaya başladım galiba bende bilmiyorumkismile olmasa da olur demeye başladım ,çocuk sahibi olmak gözümde büyümeye başladı :sinifsinif:
çok sevindim canım . Tüp bebekle uğraşmak zorunda kalmadınız . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah .amin canım darısı nevranın , meleğin , ve tabi zamanı gelince bana inşallah . Ayy sanki kız kardeşim hamile kalmış kadar sevindim .
çok teşekkür ederim nazcım çok üzülmüştüm biliyorsun ama şimdi çok mutluyum.doktordan sonra bitkisel birşeyler kullandık onların da faydası olmuş olabilir.sonuçta allah'a şükür hamileyim.dedğin gibi darısı bebek isteyen diğer arkadaşların başına.
günaydın canım 59 atlattım galiba dün sahurdan önce tartıldım tartı 58 leri gösteriyor artık .
günaydın arkadaşlar ,naz buralardasın sanırım çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim;Hamileyimmm.iki gün oldu öğreneli bir aylık hamileyim .8 ay sonra 80 kilo olarak aranıza geri dönücem büyük bir ihtimalle.darısı tüm bebek isteyenlerin başına...
iyi sahurlar herkese..nasılsınız kızlar ne zamandır uğrayamadım özlemişim sizleri,1.olmuşsunuz tebriklerben kaç gündür kolileme işleriyle uğraşıyorum,ev felaket durumda kaydirigubbakcemile3 yeni evin temizliği falan bitti koltuklarım geldi bikaç arızası çıktı o biraz moralimizi bozdu boshayallersmile neyse oda düzelir inş. koşturmacayla geçiyor günlerim ramazanla birlikte toparlanma işleri beni baya yordu kafamçokkarıştı ama yinede çok mutluyum opuyorumnanaktan bayramdan sonrak hafta evimdeyim inş. ve 20 eylülde diyete start vericem allahın izniyle inş. internette hemn bağlanır koşarak aranıza gelicem :lepi: şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum sık sık uğrayamasamda aklım sizde görüşmek üzere kızlar :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?