Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın arkadaşlar ,naz buralardasın sanırım çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim;Hamileyimmm.iki gün oldu öğreneli bir aylık hamileyim .8 ay sonra 80 kilo olarak aranıza geri dönücem büyük bir ihtimalle.darısı tüm bebek isteyenlerin başına...

sabah sabah ne güzel bir haber böyle opuyorumnanaktan

çok sevindim gözün aydın Şeniz

çok sevindim canım . Tüp bebekle uğraşmak zorunda kalmadınız . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah .amin canım darısı nevranın , meleğin , ve tabi zamanı gelince bana inşallah . Ayy sanki kız kardeşim hamile kalmış kadar sevindim .

amin nazlım hepimize inşallah

eşim sağolsun sayesinde bu fikre karşı soğumaya başladım galiba bende bilmiyorumkismile olmasa da olur demeye başladım ,çocuk sahibi olmak gözümde büyümeye başladı :sinifsinif:

canım benim eşinde inşallah en kısa zamanda bu fikri benimser ve bir çocuk ister . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanın en güzeli versin İNŞALLAH canım . benimde tam tersi eşim istiyor ama ben şuanda hazır değilim . zamanı gelince ALLAH ta nasip ederse bende 1 sene sonra düşünüyorum İNŞALLAH

çok teşekkür ederim nazcım çok üzülmüştüm biliyorsun ama şimdi çok mutluyum.Doktordan sonra bitkisel birşeyler kullandık onların da faydası olmuş olabilir.sonuçta Allah'a şükür hamileyim.dedğin gibi darısı bebek isteyen diğer arkadaşların başına.

amin canım inşallah

günaydın canım 59 atlattım galiba dün sahurdan önce tartıldım tartı 58 leri gösteriyor artık .

canımmmm süper çoook sevindim alkisalkisalkis umarım bundan sonra daha hızlı gider :Saruboceq: benim de 64.0 diyor ne yazık ki...dişlerim geçici dolgu yapıldı şimdilik ama yiyebiliyorum artık ya ondan ya da reglime birkaç gün kaldı ondan olabilir mafoldumben

ayyy gözünüz aydın canım.

bugün herkes tatil galiba offff biz çalışıyoruz . daha doğrusu boş boş oturuyoruz . çok uykum geldi

Selam kıslar,
ben geldim evimeee....
diyetimi hiç bozmadım geçmişi okuyamadım birara bakacam
birinciliği ve bireyselde dereceye giren blackandwhite ve elifimi öpüyom... helal kıslar size...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar,

bu günlerde öğünlerim çok düzensiz. ipin ucu kaçtı biraz. toparlamam gerekiyor en kısa sürede. bu hafta kilo vermeyi pek beklemiyorum, almasam bana yeter.. o yuzden de menü yazmıyorum. en kısa sürede devam edicem yazmaya inş. hepinizi opuyorum.

canım gözünüz aydın, çok sevindim. allahım isteyen kimseye aratmasın bebeği. çok zor. saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah bebeginizi. şimdi en heyecanlı dönemler, tadını çıkar :))

Dört gözle bekliyoruz Şeniz

Ne güzel yaaaa, tebrikler eylül çok sevindim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…