Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elif Hanım ne dediğinizin farkındamısınız, üzüyorsun beni :gitme: zaten asabım bozuk :umursamaz:

Günaydın kızlarcığım dükkanı ben açtım herhalde bugün, az önce regl olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım, tam da günü aslında ama ben akıllı ben yanımda ped yok bilmiyorumkismile ne yapacağım ben yaaaa, şirketteki diğer kızlardada yokmuş, akşama kadar nasıl idare edeceğimki eyvahedigeldismile

günaydın fıstıklar...günaydın gözdemimolumunekankayizsmile

3 günlük tatilden sonra işe gelmek çok sıkıcı ama sizleride özledim,nasılsınız bakalım

ben uykusuzluk haricinde iyi sayılırım,iyi geldi bu 3 gün hem aşkıma hem bana,çokta romantikti:asigim:,beraber yolculuk yapmak bile harikaydı...tek kötü yanı diyeti falan unuttum,kasmadım kendimi,ama bugün tekrardan start aldım,hemde kararlı bi şekilde

Çok sevindim neslişim senin adına, benim hafta sonum çok kötü geçti, kilon fazlaysa eğer 2. sınıf insan muamelesi görüyorsun, aklın fikrin yüz güzelliğin ailen ahlakın bitirdiğin okullar sosyalliğin sıfırlanıyor bir anda... Berkanın ablası benim için berkana mail atmış, iş için başvuru yapmıştık onun için bakarken maillerine gördüm, ''yüzü çok güzel ama çok şişman bu kız yanına yakışıyormu aklını başına topla'' diye... böyle yaparak herşeyden soğutuyorlar beni... o kadar kötüyümki neslim anlatamam , yazarken bile ağlıyorum bunları, sanırım berkan olayıda bitecek... benim hayatımda kimse olmayacak senağlama

günaydınlar 6. takımın çıtırları dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

iftar
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 adet yağsız tavada yapılmış tavuk pirzola
salata
1 bardak ayran

canım benim sen üzme kendini . böyle densiz insanlarada çok uyuz olurum . hemen herşeye ön yargılı yaklaşırlar . senin kalbinin ve yüzünün güzelliği yeter simoşum . berkan seni bu halinle beğendi bence onun için diğer insanların düşünceleri önemli değildir . sen hele bir 60 kiloya düş simoşum ondan sonra görsünler seni .... afet olacak benim arkadaşım afet

Ne kalp güzelliği ne yüz güzelliği hiçbirşey yetmiyor insanlara... Üstelik bunu söyleyen kadın 40 yaşına gelmiş 12 yaşında çocuğu olan eşini sinir hastası yapıp erken emekliye ayıran, inanılmaz güzel bir maaş alıp lise mezunu olduğu halde hepimizden yüksek alır, bir baltaya sap olamamış, hala kardeşlerinden akrabalarından ev alacağız para verin diyebilen biri... Cebimde 10 kuruşum kalsa bile annem babam dahil buna kimseye tenezzül etmem ben... Ama yok sen şişmansan eğer bütün özelliklerin bertaraf edildi, sen bir hiçsin...Ne kadınsın, ne annesin, ne güzelsin, ne akıllısın, ne zekisin...Kısacası hiçbirşeysin sen... Ne acı değilmi? Rabbim böyle insanları nasıl bilirse öyle yapsın, allahımın gücüne gidecek ama inancım sarsılmaya başladı, hergün başkalarıyla gezen,içkiden gözünü açamayan,alemden aleme akan,anasına babasına saygısızlıkta sınır tanımayan kızlar bile çok mutlu, yanlarında harika insanlar var... Bir dünya örnek var çevremde görüyorum nazlım... Ben çokmu kötü biriyimki bunları yaşıyorum, yüzü seccade görmeyen insanlar var . Neden yaaaaaaa nedennnn neden hep aşşağılanmak zorundayım ben, neden hep rabbım sınıyor beni, dayanacak gücüm kalmadı artık, ''sen güçlü bir insansın, bunuda atlatacaksın'' laflarını duymak istemiyorum artık... Ben güçlü biri değilim bu konuda... Birde ne öğrendim biliyormusun nazlım 2 gün önce ortak bir arkadaşım söyledi, biz mertle ayrıldıktan 12 gün sonra mert evlenmiş... Daha buna ne denir... Neden yaa neden, bir sebep söyle bana nazlım, ne olur :sinifsinif:

simoşum montide tarhana çorbasını sormuşsun canım tarhana çorbasının içinde un olduğu için montiye uygun değil canım .

off gözdemim ya,anlamıyorum bu insanları,başkalarının hayaatları hakkında nasıl bu kadar peşin hükümlü oluyolar..rabbim hepimizi değerimizi bilecek iyi insanlarla karşılaştırsın,,,ben artık senin üzülmene dayanamıyorum bitanem,bence gerçekten hayatında berkanın doğru insan olduğuna inanıyosan,aileside dahil dış etkenleri bi tarafa bırakmalısın,ikiniz dışında hiç bişi problem olmasın ,gerçekten bu tür şeyler insanı çok yıpratıyo,ablasının ne düşündüğü çokta önemli değil,önemli olan berkanın ne hissettiği ki onunda seni çok sevdiği belli,hiç üzme artık kendini,başlkalrı için değil kendin için kilo ver tatlım,bu seni dahada hırslandırsın... sonrada sana laf söyleyenlere tokat gibi cevap olsun,onlar utansın söylediklerinden

bende ramazandan sonra platese başlayacağım tekrar . montide bu hafta kaçamaksız 8. haftama girdim . bu akşam iftara davetliyiz onuda atlatırsam süper olacak .

Atlatırsın sen sana güvenim sonsuz nazlıcığım Şeniz

bu insanların tamamen ön yargılı olmalarından kaynaklanıyor canım . seni tanısa ablası o şekilde bir mail atmazdı . bende eşimle annemi ilk tanıştırdığımda eşimin saçları uzundu . annem bu ne böyle entel tip diye beğenmemeişti . ama eşimi şimdi tanıdıkça hiç bir şekilde öyle düşünceleri kalmadı . seni dahada hırslandırmalı bu simoşum 60 kilo olup herkesin dudağını uçuklatmalısın . tövbe öyle isyan etme o anlattığın kızlar şuan için mutlu olabilirler ama maneviyatlarını kaybettiklerinin farkında değiller tatlım .

Etkileniyor berkan adım gibi eminim, davranışları da değişti zaten, işin aslı neslişim tekrardan başa dönüyoruz sanırım, bende ne güçlüymüşüm be, rabbim insana dert sıkıntı verdiğinde kulunun tozunu alırmış, halıya vurmak onu dövmek değil tozunu almakmış maksat. Ne tozmuş al al bitmedi... Herşeye herkese isyan içerisindeyim sanki... Sinirlerim o kadar bozukki, ev içerisinde de annemle ve ablamla küsüm, sırf bu içimdeki yaradan etrafa saldırıyorum kırıyorum insanları mafoldumben anneme sen evlat ayırıyorsun dedim 2 gün önce, fena küstü bana mafoldumben öyle hissettiğim için değil-bir an ağzıma geldi, oysaki beni canı kadar sevdiğini bilirim, ablamlada asla ayırmaz, ayıracak olsa bile, ilk planda ben olurum herhalde, öylesine sever beni... Evdeki huzursuzluğumamı yanayım, berkanın tavırlarının değişmesinemi... Dün buluştuk berkanla ağlaya ağlaya anlattım içimdekileri, kustum resmen... Zaman ver ozaman 5 ay görüşmeyelim, sen bu arada başkasına aşık olursan o olsun hayatında, ama yok olmazsan 5 ay sonra zayıflayınca görüşelim dedim...Anlayamadı önce, ağladı... Ne diyorsun sen ya, ben dondurmak istemiyorum ilişkimizi, kilo vereceğine inanıyorum, ama bu ara seni ablamlardan uzak tutmam lazım... Ben aldırmam söylediklerine ama seni kırarlar dedi... Ne olacak bilmiyorum, bildiğim tek şey herşeyden bıktığım :1no2:

simeranyacım bunca yaşadıgın şeylerin sebebi kilolarınsa çözümüde belli canım.evet insanlar böyle ne yapalım değiştirmek bizim elimizde değil.bu insanlar neden böyle diye aglamakla isyan etmekle elimize bişey geçtiğide yok kendimizi yıpratmaktan başka.eee ne yapacagız pesmi edeceğiz hayır tabiki bizde onların anladıgı dilden hareketle zayıflayıp ondan sonra onlara hadlerini bildireceğiz.hayatım Allaha şükür bi özürümüz sakatlıgımız yok çok şükür.dermansız dert değil bu canım.eeee kilolarımızın sebebide belli çözümüde belli inşallah zamanla düşe kalka da olsa mutlu sona hepimiz ulaşacagız inşallah.canım bak anlatayım sana ben 86 kiloyken eşimin bana olan saygısıyla şimdiki saygısı sevgisi arasında hiçbir fark yok ama adamın bana bakışlarındaki hayranlık dolu ifadeyi anlatamam sana.ve bende zayıfladıkça kendime olan özgüvenim yerine gelince eşime karşı olan tavırlarım rahatlıgımda değişti.neden kendimize bunu yapalımki.ben bile 86 kiloluk hallerimdeki resimlerime bakınca kendimi begenmezken eşimi nasıl suçlarım sen beni neden bu halimle kabullenmiyorsun diye.sen eger bu şekilde mutluysan ozaman berkanı salla gitsin derim.ama eger sende mutsuzsan bu halinle o halde yapılacak bir şey var canım ki o güç sendede var sadece sen farkında değilsin hemen kendin için dogru olan bir beslenme şekliyle bu kilolara veda edeceksin inşallah

Selam kıslar,
ben geldim evimeee....
diyetimi hiç bozmadım geçmişi okuyamadım birara bakacam
birinciliği ve bireyselde dereceye giren blackandwhite ve elifimi öpüyom... helal kıslar size...opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

Elif Hanım ne dediğinizin farkındamısınız, üzüyorsun beni :gitme: zaten asabım bozuk :umursamaz:

körle yatan şaşı kalkıyo galiba simoşum sempatiksalakcinni

densiz insan çok simoşum :mymeka:

niye 2 kişi ortak bişeylere karar verince 3. kişiler dahil olmaya çalışır ilişkilere anlamıyorum

isyan etme güzelim ,sen inançlı bir insansın rabbimin sınavı bu üstüste gelenler diye düşün olumunekankayizsmile

çok güzel yazmışsın narin

sorun belli ,çözüm belli .Allah dermansız dert vermesin

herkese merhaba hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum kızlar dün resmi tatildi evdeydim hazır evdeyken misafir kabul ettim iftara .haftasonuda işten güçten giremedim lütfen kusuruma bakmayın.bu aralar epey yogunum elimden geldiğince ugramaya çalışıyorum.bu arada takım olarak 1. olmuşuz çok sevindim.bireysel derece alan arkadaşlarımıda canı gönülden kutluyorum opuyorumnanaktan

çok güzel yazmışsın narin

sorun belli ,çözüm belli .Allah dermansız dert vermesin

amin inşallah canım. bu yazdıklarım sadece gözde için değil en başta kendime söylüyorum bunları.bende zaman zaman bunalıma giriyorum isyan ediyorum ama inşallah hepimiz mutlu sona ulaşacagız olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…