Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar benim ramazanda monti falan yapabildiğim yok bende kendime göre bi yöntem uyguluyorum iftarda kaçırdıgımda sahurda dikkat ederek dengelemeye çalışıyorum.ramazan bitesiye kadar bu şekilde en azından kilomu koruyarak gidersem bayramdan sonra Allahın izniyle yine montiye inşallah bu sefer kaçamaksız başlayacagım.bu yüzden menü yazmıyorum.haberiniz olsun.

İnşallah narinciğim inşallah, bunu herşeyden çok istiyorum, herşeyden

Bende ramazanda sahura kalkmadığımdan bende menü vermiyorum zaten iftardada birşey yediğim yok, öyle saçmasapan menüler oluyor alsanaalsanasmile
Bugünde regl oldum galiba ve yanımdada ped yok süper dimi zemuszemus
Gerçi lekelenme şeklinde gördüm ama bakalım bekliyoruz inşallah bugün foşurt şekilde geçmez yarın falan olur akannehir

selam kıslar ......

yugunum giremedim bi sürede böyle geçeçek galiba merak etmeyin diye 2 dk girdim ...

gözdem.yine terazinin hangi kefesindedesin cadıııı...
çözüm şifreleri ,hep kendi elimizdedir bunu unutma ...

öptüm hepinizi ...

Son düzenleme:

Özledik abla :sinifsinif:
Ne zaman tam anlamıyla burada olacaksınki bilmiyorumkismile
Terazinin dip tarafındayım gene, ben adam olmayacağım dimi, nerede sorunlu insan var cımbızla çekiyorum maşallah :1no2:

Özledik abla :sinifsinif:
Ne zaman tam anlamıyla burada olacaksınki bilmiyorumkismile
Terazinin dip tarafındayım gene, ben adam olmayacağım dimi, nerede sorunlu insan var cımbızla çekiyorum maşallah :1no2:
bayramdan sonra ful aranızdayım inşallah gözdem ...bende çok özlüyorum sizleriŞeniz..

gözdem insanlar kendi gözlüklerinden bakarlar herşeye bunu degiştiremessin ...
burda sana düşen çok önemli bir ayrıntı var herşey senin elinde ...
madem kilo vermeyi çok istiyorsun o zaman bunu gerçekleştirmek için elinden ne geliyorsa yapmalısın ....
bunu deflarca konuştuk ama şunuda ekleyim ,(seninle olan samimiyetimden yazıyorum bunları )

3.5 kilodan sonra kendini tekrar salıyorsun demekki kilo vermeyi okadar çok istemiyorsun ... diyebilirsinki ablam çok istiyorum . ama sedece istemekle olmuyor .yerimseniben
madem kilo hep senin önüne engel çıkıyor ozaman bu engeli kaldırmakda senin elinde ...a.shedefin günlük iniş ve çıkışlarla degişmesin .

kilo konusunda tüm anlattıkların insanların tavırları MALESEFKİ GERÇEK . bunu ne kadar çabalasakda degiştiremeyiz .:sm_confused:
eger senin mutlulugundaki tek engel buysa . bunu kaldırmakda BİLKİ SENİN ELİNDE ...:1hug:

Ramazanda tek öğüne düştüğümden bu haftayı sabit geçtim sanırım ablacığım bilmiyorumkismile birde regl oldum bugün bakalım bu cuma nasıl olacak, inişler çıkışlar elbette bizler için, bunu değiştireceğim ablacığım, bana inanmanı istiyorum, seneye yaza ben 60 kg olacağım sana söz veriyorum

iyidir kızlar sizler nasılsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

sağol canım ben iyiyim . tam gaz montiye devam ediyorum . kaçamaksız 8. haftama girdim . sende durumlar hep aynı galiba listeleri paylaşım alanına koyarken bakıyorum senin kilo durumuna

Selam kızlar,
bugün hep sokaklardaydım şimdi girdim eve bittim valla ....

Gözdem şekercim densiz abuk subuk birsürü insan var. Çok sinir bozucu ama kilo olunca insanlar hep aynı bakıyo... Bende çok karşılaştım abuk subuk yorumlarla, bozuldum,ağladım ama içten içe şunu bildim, şimdi dıştan söylüyorum; KİLOLU HALİMDEN NEFRET EDİYORDUM!! İnsanların bunu söylemsei tokat oluyodu bana asıl kendime kızıyodum ben Simoşum...Takmayan biri olsam bana ne derdim ama ben hiç diyemedim. Hep zayıf olmak istedim içten içe.. İnşallah bu sefer -zayıf olmasa da NORMAL- olmayı başarabilirim. Bence sende bir düşün. Senin kadar akıllı, zeki ve eğitimli bir kız- eğer istiyorsa- takır takır verir kiloları, millet dedi diye değil, kendi için... Haaa eğer takmıyorum diyorsan- ki bu da olabilir, çevremde çok insan var bu şekilde - hiç uğraşmayada bilirsin, saygı duyulacak birşeydir. Beden senin bedenin nasıl olacağı seni ilgilendirir.. İnsanlar dedi diye , kocan işin, erkek arkadaşın için değil; eğer gerçekten istiyorsan kendin için kilo ver. Yorumlara kulak tıka bu aşamada.. Densiz olanları hiç takma, dolu var çevrede ve inan hayatın hiç bir döneminde bitmeyecek. 80 inde de şişmansan herkes konuşur, bak aile büyüklerine..
Üzme kendni canım, sen herşeyin en iyisine layıksın.. Topla kendini ve hedefe ilerle..
BAŞARACAKSIN... BAŞARACAĞIZ....Şeniz

bende ramazandan sonra platese başlayacağım tekrar . montide bu hafta kaçamaksız 8. haftama girdim . bu akşam iftara davetliyiz onuda atlatırsam süper olacak .
nazcım süper gidiyorsun maşallah...
inşallah iftar kazasız belasız geçer...

kızlaaaaarrr tık tık tııııkkk kimse yokmuuu??

canımmm nurooo selam iyi misin? nasıl gidiyor hayat?

bu arada benim bugünkü menü;
sabah erkenden leslie
2 tam ekmeğe tost, çay,söğüş
tavuk döner,salata,ayran
patlıcan yemeği,yoğurt,salata
2 elma

öpüyom hepinizi kıslar
yarın görüşürüz...

sözünü aldım gözdem bilki her daim , hatırtacagıma emin ol .:1hug:
montide hep söyledigim bişi var bu tüm diyetlerde geçerli ...
zayıflama işine 1 günlük yada 1 haftalık bakmamak lazım bu iş uzun soluklu bir iştir . öemli olan töksesekte kaldıgımız yerden aynen hedefe varana kadar devam etmektir ....a.s
kızlaaaaarrr tık tık tııııkkk kimse yokmuuu??
selam nurom ...
kaçak montiyide astın ugramıyorsun .aklinialirimsmile
kilo çizelgendende belli ...alsanaalsanasmile
umarım hayatında kilo hariç herşey güzeldir ....
yine harika menüler .
tekrar aynı düzeni oturttun nevkuşum .kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ay unutmuşum gEri sayfalarda gözüme çarptı

.EYLÜLCÜM ne kadar sevindim anlatamam ...
darısı elifimin, nevramın, nuromun vede tüm bebiş isteyenlerin başına İNŞALLAH ....

bu arada nilüş dogum yaptımı ????

içime dogmuş valla önceki gün dogum yapmış nilüş küçük kivisi gelmiş ...
allah hayırlarla büyütsün ...

gözdemcim,

ben de çok degil bundan yaklaşık 4,5 ay once 87,5 kiloydum ve bugun itibariyle tam 16 kilo vermiş durumdayım. mucize gibi gelirdi ama degilmiş. 61 kilo hedefim hala mucize gibi geliyor ama o da olacak. neden mi ? çünkü ben oyle istiyorum. once kendim için. eşim ya da bir başkası için degil. bu yuzden once kendin için yapmalısın. verdikçe herşey düzelecek. çünkü seni içden içe üzen esas sorunun kaynagı düzelmiş olacak. ilacı sende yani. yerimseniben bir de şunu eklemek istiyorum. ben kiloluyken (şu en kendimi artık balık etli goruyorum hihoyyyt ) oyle çok insan vardı ki densiz : "bir tane daha mı doguracaksın?", "sen de çok kilo aldın", "pek kilo verememişsin" diyen...oysa şimdi o insanların sadece bir kaç tanesi bana zayıflamışsın diyor, yani biride çıkıp adam akıllı (kayınvalidem dahil) çok kilo vermişsin, tebrikler vs falan demiyor. klava: sadece ailem sagolsun hep takdir ediyor ve beni daha da motive ediyorlar. bu davranışların altında kıskançlık yatıyor. hep boyledir zaten. iyiler görünmez, kötüler görünür. yani demek o ki bu insanlar her yerde, her ortamda, hatta yakınlarımızda bile var. bu yuzden napıcaz: onlara kilolarımızla kapak yapıcaz kaydirigubbakcemile5
halimize şükredip, üzülmek yerine, kendimizi salmak yerine son gaz devam edicez ve kilo verdikçe herşey daha da güzelleşecek opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar,

benim kilo vermem de durdu sanki, reglim bugun bitti. belki ondandır diycem ama kendimi kandırmak da istemiyorum cunku cok dikkat edemedim bu aralar. hem öğün atlıyorum, hem kaçamak yapıyorum. artı olmasında ona razıyım bu hafta. menü de yazamıyorum bu yuzden. bakalım bu cuma ne olacak?? ancak yarından itibaren tam gaz toparlanıcam ki bu haftayı kötü bitirmiyim kaydirigubbakcemile5

Günaydın 6. Takımın çıtırları dün yediklerim .

Sahur
1 avuç ceviz
1 adet şeftali

iftar
4 adet küçük köfte etrasında patlıcan vardı
yeşil salata
kabak salatası ( aldıktan sonra farkettim içinde biraz havuçta vardı )

akşam iftara davetliydik . Ne kadar dikkat etsemde biraz yasaklardan yemiş bulundum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…