- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
simeranyacım bunca yaşadıgın şeylerin sebebi kilolarınsa çözümüde belli canım.evet insanlar böyle ne yapalım değiştirmek bizim elimizde değil.bu insanlar neden böyle diye aglamakla isyan etmekle elimize bişey geçtiğide yok kendimizi yıpratmaktan başka.eee ne yapacagız pesmi edeceğiz hayır tabiki bizde onların anladıgı dilden hareketle zayıflayıp ondan sonra onlara hadlerini bildireceğiz.hayatım Allaha şükür bi özürümüz sakatlıgımız yok çok şükür.dermansız dert değil bu canım.eeee kilolarımızın sebebide belli çözümüde belli inşallah zamanla düşe kalka da olsa mutlu sona hepimiz ulaşacagız inşallah.canım bak anlatayım sana ben 86 kiloyken eşimin bana olan saygısıyla şimdiki saygısı sevgisi arasında hiçbir fark yok ama adamın bana bakışlarındaki hayranlık dolu ifadeyi anlatamam sana.ve bende zayıfladıkça kendime olan özgüvenim yerine gelince eşime karşı olan tavırlarım rahatlıgımda değişti.neden kendimize bunu yapalımki.ben bile 86 kiloluk hallerimdeki resimlerime bakınca kendimi begenmezken eşimi nasıl suçlarım sen beni neden bu halimle kabullenmiyorsun diye.sen eger bu şekilde mutluysan ozaman berkanı salla gitsin derim.ama eger sende mutsuzsan bu halinle o halde yapılacak bir şey var canım ki o güç sendede var sadece sen farkında değilsin hemen kendin için dogru olan bir beslenme şekliyle bu kilolara veda edeceksin inşallah
kızlar benim ramazanda monti falan yapabildiğim yok bende kendime göre bi yöntem uyguluyorum iftarda kaçırdıgımda sahurda dikkat ederek dengelemeye çalışıyorum.ramazan bitesiye kadar bu şekilde en azından kilomu koruyarak gidersem bayramdan sonra Allahın izniyle yine montiye inşallah bu sefer kaçamaksız başlayacagım.bu yüzden menü yazmıyorum.haberiniz olsun.
selam kıslar ......
yugunum giremedim bi sürede böyle geçeçek galiba merak etmeyin diye 2 dk girdim ...
gözdem yine terazinin hangi kefesindedesin cadıııı...
çözüm şifreleri hep kendi elimizdedir bunu unutma ...
öptüm hepinizi ...
bayramdan sonra ful aranızdayım inşallah gözdem ...bende çok özlüyorum sizleriŞeniz..Özledik abla :sinifsinif:
Ne zaman tam anlamıyla burada olacaksınki bilmiyorumkismile
Terazinin dip tarafındayım gene, ben adam olmayacağım dimi, nerede sorunlu insan var cımbızla çekiyorum maşallah :1no2:
bayramdan sonra ful aranızdayım inşallah gözdem ...bende çok özlüyorum sizleriŞeniz..
gözdem insanlar kendi gözlüklerinden bakarlar herşeye bunu degiştiremessin ...
burda sana düşen çok önemli bir ayrıntı var herşey senin elinde ...
madem kilo vermeyi çok istiyorsun o zaman bunu gerçekleştirmek için elinden ne geliyorsa yapmalısın ....
bunu deflarca konuştuk ama şunuda ekleyim ,(seninle olan samimiyetimden yazıyorum bunları )
3.5 kilodan sonra kendini tekrar salıyorsun demekki kilo vermeyi okadar çok istemiyorsun ... diyebilirsinki ablam çok istiyorum . ama sedece istemekle olmuyor .yerimseniben
madem kilo hep senin önüne engel çıkıyor ozaman bu engeli kaldırmakda senin elinde ...a.shedefin günlük iniş ve çıkışlarla degişmesin .
kilo konusunda tüm anlattıkların insanların tavırları MALESEFKİ GERÇEK . bunu ne kadar çabalasakda degiştiremeyiz .:sm_confused:
eger senin mutlulugundaki tek engel buysa . bunu kaldırmakda BİLKİ SENİN ELİNDE ...:1hug:
kızlaaaaarrr tık tık tııııkkk kimse yokmuuu??
nurommmmŞenizŞenizŞenizhoşgeldin,nasılsın fıstık
hoşgeldin canım nasılsın
iyidir kızlar sizler nasılsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
Ne kalp güzelliği ne yüz güzelliği hiçbirşey yetmiyor insanlara... Üstelik bunu söyleyen kadın 40 yaşına gelmiş 12 yaşında çocuğu olan eşini sinir hastası yapıp erken emekliye ayıran, inanılmaz güzel bir maaş alıp lise mezunu olduğu halde hepimizden yüksek alır, bir baltaya sap olamamış, hala kardeşlerinden akrabalarından ev alacağız para verin diyebilen biri... Cebimde 10 kuruşum kalsa bile annem babam dahil buna kimseye tenezzül etmem ben... Ama yok sen şişmansan eğer bütün özelliklerin bertaraf edildi, sen bir hiçsin...Ne kadınsın, ne annesin, ne güzelsin, ne akıllısın, ne zekisin...Kısacası hiçbirşeysin sen... Ne acı değilmi? Rabbim böyle insanları nasıl bilirse öyle yapsın, allahımın gücüne gidecek ama inancım sarsılmaya başladı, hergün başkalarıyla gezen,içkiden gözünü açamayan,alemden aleme akan,anasına babasına saygısızlıkta sınır tanımayan kızlar bile çok mutlu, yanlarında harika insanlar var... Bir dünya örnek var çevremde görüyorum nazlım... Ben çokmu kötü biriyimki bunları yaşıyorum, yüzü seccade görmeyen insanlar var . Neden yaaaaaaa nedennnn neden hep aşşağılanmak zorundayım ben, neden hep rabbım sınıyor beni, dayanacak gücüm kalmadı artık, ''sen güçlü bir insansın, bunuda atlatacaksın'' laflarını duymak istemiyorum artık... Ben güçlü biri değilim bu konuda... Birde ne öğrendim biliyormusun nazlım 2 gün önce ortak bir arkadaşım söyledi, biz mertle ayrıldıktan 12 gün sonra mert evlenmiş... Daha buna ne denir... Neden yaa neden, bir sebep söyle bana nazlım, ne olur :sinifsinif:
nazcım süper gidiyorsun maşallah...bende ramazandan sonra platese başlayacağım tekrar . montide bu hafta kaçamaksız 8. haftama girdim . bu akşam iftara davetliyiz onuda atlatırsam süper olacak .
sözünü aldım gözdem bilki her daim , hatırtacagıma emin ol .:1hug:Ramazanda tek öğüne düştüğümden bu haftayı sabit geçtim sanırım ablacığım bilmiyorumkismile birde regl oldum bugün bakalım bu cuma nasıl olacak, inişler çıkışlar elbette bizler için, bunu değiştireceğim ablacığım, bana inanmanı istiyorum, seneye yaza ben 60 kg olacağım sana söz veriyorum
selam nurom ...kızlaaaaarrr tık tık tııııkkk kimse yokmuuu??
yine harika menüler .Selam kızlar,
bugün hep sokaklardaydım şimdi girdim eve bittim valla ....
bu arada benim bugünkü menü;
sabah erkenden leslie
2 tam ekmeğe tost, çay,söğüş
tavuk döner,salata,ayran
patlıcan yemeği,yoğurt,salata
2 elma
öpüyom hepinizi kıslar
yarın görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?