Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlarrrr herkesin keyfi yerindedir inşallah.bana gelince acayip bi şişlik ve kabızlık durumu yaşıyorum.inşallah cumaya kadar bu durum geçer karnım davul gibi.:bbo:

günaydın kızlarrrr herkesin keyfi yerindedir inşallah.bana gelince acayip bi şişlik ve kabızlık durumu yaşıyorum.inşallah cumaya kadar bu durum geçer karnım davul gibi.:bbo:

ben kayısılı yeşil çay içiyorum akşamları onun için çok şükür bu sene kabızlık falan yaşamadım ramazanda

günaydın fıstıklar

evet nazlıcım sabah günaydın yazdım int. gitti

hiç belli olmuyo, deli etti beni

burası da karanlık ve yağmurlu nazlım ama hala sıcak ,sabah bunaldım işe gelene kadar

gece cam açık yatıyoruz ter içinde kalıyoruz yinede

burası da karanlık ve yağmurlu nazlım ama hala sıcak ,sabah bunaldım işe gelene kadar

gece cam açık yatıyoruz ter içinde kalıyoruz yinede

bizde akşam cam açık yatıyoruz ama eşim dün akşam üşüyüp kapattı camı

Selam kıslar,

yine harika menüler .
tekrar aynı düzeni oturttun nevkuşum .kaydirigubbakcemile5
aebencim sağol canım... sporlara da başladım ya yemek işi de düzene girdi. inşallah iyi sonuçlra alırım canımcım...Şeniz

aaa hamiş mi var, kaçırmışım ... Gözün aydın eylül...Allah sıkıntısızca dürüstçe sonuna ulaştırsın, sağlıkla kucağına al inşallah...:Saruboceq:
Aebencim duana kocaman bir AMİNNN diyorum..Sağol arkadaşım...Şeniz

çok güzel yazmışsın canım... bu kısa seyahatte bana da oldu...insanların ağzından cımbızla çıkar kilo verdiğinde tebrik kıskançlıktan herhalde...CADIARZU
ama şişmanladıysan vay haline hemen herkes gramı bile farkeder alaycı tavırlarla...

günaydın elifim istanbulda çok soğuk bir hava var sanki bir anda kış geldi
hakkaten nazcım ya kış geldi resmen ....:1shok:

benim bugünkü menü

leslie 3mil yapıldı sabahtan
bugün bir değişiklik yaparak 1 yumurtalı menemen, yanına çay
köfte,salata, ayran
akşama ise nohut,yoğurt,salata
2 şeftali

bu hafta çok şiş hissediyorum kendimi bakalım ne sonuç alacağım?

Meünün yine çok güzel nevracığım . Biz akşam iftara davetliydik cızzz olan şeylerden yemek zorunda kaldım bana uyan başka yemekte yoktu ama az az yedim hepsinden

Nazcım sağol canım... Gördüm senin menüyü ama davette olur o kadar, ne yapacaksın?
Çok abartılı bişi değil Allahtan yediklerin, bence sıkıntı yapma..
Bakalım bu hafta ne sonuç alacağız nazcım? Merakla bekliyorum..

bende bekliyorum merakla bakalım cuma günü tartı ne gösterecek

nevracım çok güzel gidiyorsun maşallah. nazcım bende dün akşam hem yemeği fazla kaçırdım hemde üstüne dondurma yedim ara olarak.ben bayramda 69 kilo olarak memlekete gitmek istiyorummmm delikafadulden beni sopalayın kızlarda kendime geleyim son 1 hafta da 1 kilo vermek için yeterlimidir sizce

canım sağol teşekkür ederim..
ama sen hakkaten hakettin ...klava:

canım dondurma filan yoook ...yimeeee arkadaşım yaaa.. Bayramı düşün... 69 kiloluk halinle memlekette bayramlıklarında dolaştığını düşün... :hooray:
Bunların getireceği mutluluğu fazla yemek ve dondurma getirmez sana...
Çok çok az kaldı hedefine vucüdunu sabote etme lütfen...vereliniortak
Haftada 1 kilo verebilirsin niye vermeyesin ben yaklaşık her hafta 1 kilo civarı atıyorum ortalamada ama bozmadan..:1ninca:
Sen yeterki bozma 1 kilo verirsin..Hadi göreyim seni yaaa...kaydirigubbakcemile5

nevracım hedef kiloya yaklaştıkça bende azimda azaldı yaa valla sopala beni hakettim ben.bayrama 69 olmak için elimden geleni yapacagımmmmm söz size kızlarrrrrrr delikafaduldeneger sözümü tutmazsam benimle küsün beni sopalayın alsanaalsanasmile

Kızlar merhabaaaaaa.. hihoyyyt Biz tatilden bugün sabah döndük. Bir gün de amirim izin verdi sağolsun. BUgün işbaşı yaptım. 1 hafta sonra yine gideceğiz. Baya eğlendim. Çok abartmadan yedim. Spor yapamadım ama çok yüzdüm. Kilo almadığımı düşünüyorum. İnşallah öyledir. Cuma günü sabit çıkmayı umuyorum. Ve iki haftayı daha aynı şekilde. Bayramdan sonra benim kurallarımla aynen yola devam. Bebişim de ilk kez denize girdi. Çok sevdi. Sudan çıkarınca ağladı hep. Hep oynamak istedi. Ama güneş , rüzgar riske atmadım tabi. Zaten yeni hastalık atlatmıştı. Aİlecek baya bir eğlendik. Bu süre zarfında bağlanamadım tabi. Fırsat yaratamadım. Hoş gelsem de menü yazacak durum yoktu. Abartmadan herşeyden azar azar yedim çünkü. Herşeyi yemek çok güzel ama daha yolum bitmedi. İnşallah yolumu bitirince yiyeceğim böyle yine istediklerimden azar azar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok. Geçmiş baya birikmiştir şimdi. İşlerden fırsat kalırsa okuyacağım hepsini. Öpüyorum herkesi. Şeniz

valla oklava hak getirecek eğer balyozla gelecem eğer tutmazsan sözünü...klava:
şaka bir yana inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın canım sana güvenim tam...vereliniortak

Nazzoo Canım hoşgeldin. Tatilinin iyi geçmesine sevindim..Yavaş yavaş toparlarsın zaten...

Bende inşallah bayram tatilinde gideceğim yine..

Nazcım kaptanıma bir sorum olacak uzun tatil olunca izinli mi sayılıyoruz mesela ben ayın 9unda çıkacağım 19unda döneceğim dolayısı ile iki cuma yok olacam ..Nasıl yapacağım? kafamçokkarıştı

Merhabalar,

Forumunuzda çok yeniyim, kendi işim olduğu için işyerinden de sizi takip edebileceğim, ve zayıflama grubunuza katılmaya karar verdim.

6 ay önce diyetisyene giderek 1 ayda 4 kilo verdim, bundan 2 ay sonra(tabi o aradaki 2 ay boyunca) diyeti bozdum ve şimdi diyetisyene gittiğim kilodan 5 kilo fazlayım. Herşeyi yemek istiyorum eyvahedigeldismile ve kendimi durduramıyorum. mafoldumben 1 ay önce spora başladım, haftada en az 3 kez gidiyorum(şu b-fitlerden birine) en az 30dk çalışıyorum ve çıkışta tişörtümü sıksam su çıkıyor, her yerimden ter damlıyor. Aslında çok zorlanmadım ama uzun süredir spor yapmadığım için ve havadan çok terliyorum sanıyorum. Kas yorgunluğum falan olmadı yani...

B-fitler sadece kadınlara yönelik merkezler, tabi işletenle çok alakalı ancak çok rahat ve size özel, sizin ihtiyacınıza yönelik hareketlerle spor yapılabilecek yerler, kesinlikle tavsiye ederim.

Ha işin kilo kaybı boyutuna gelince.... İşte orada tıkanıyorum çünkü halen tek kilo veremedim, ancak kilomu koruyorum. Tabi rejim yapmadım, daha doğrusu yapmayı beceremedim. Bunun için akupunktura mı gitsem derken sizi buldum. Bakalım bana yardım edebilecek misiniz?

Selam kızlarcığım bugün hiç giremedim ayın ilk günü olduğundan yoğundu işler birazcık, iki günlük menümü paylaşayım hemen
30/08/2010
SAHUR
1 Elma
1 Şeftali
1 Bardak Yağsız Süt
İFTAR
1 Adet Izgara Çipura-Somon
1 Tabak Salata
4 Litre Su
31/08/2010
SAHUR
1 Haşlanmış Yumurta
1 Ufak Dilim Yağsız Beyaz Peynir
Domates Salatalık Maydanoz
İFTAR
1 Tabak Kabak Kavurması (1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı ile Soğan-Kabak-Domates-Sarımsak) Nefis oldu bence, kabağın kızartmasına bayılırdım ama hayal oldu artık eyvahedigeldismile
1 Tabak Yağsız Yoğurt
1 Tabak Salata
3.5 Litre Su

Umarım canım umarım herşey çok güzel olur, bakalım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…