[ı]günaydın fıstıklar[/ı]
günaydın kızlarrrr herkesin keyfi yerindedir inşallah.bana gelince acayip bi şişlik ve kabızlık durumu yaşıyorum.inşallah cumaya kadar bu durum geçer karnım davul gibi.:bbo:
günaydın fıstıklar
evet nazlıcım sabah günaydın yazdım int. Gitti
hiç belli olmuyo, deli etti beni
burası da karanlık ve yağmurlu nazlım ama hala sıcak ,sabah bunaldım işe gelene kadar
gece cam açık yatıyoruz ter içinde kalıyoruz yinede
aebencim sağol canım... sporlara da başladım ya yemek işi de düzene girdi. inşallah iyi sonuçlra alırım canımcım...Şenizyine harika menüler .
tekrar aynı düzeni oturttun nevkuşum .kaydirigubbakcemile5
aaa hamiş mi var, kaçırmışım ... Gözün aydın eylül...Allah sıkıntısızca dürüstçe sonuna ulaştırsın, sağlıkla kucağına al inşallah...:Saruboceq:ay unutmuşum gEri sayfalarda gözüme çarptı
.EYLÜLCÜM ne kadar sevindim anlatamam ...
darısı elifimin, nevramın, nuromun vede tüm bebiş isteyenlerin başına İNŞALLAH ....
bu arada nilüş dogum yaptımı ????
çok güzel yazmışsın canım... bu kısa seyahatte bana da oldu...insanların ağzından cımbızla çıkar kilo verdiğinde tebrik kıskançlıktan herhalde...CADIARZUgözdemcim,
ben de çok degil bundan yaklaşık 4,5 ay once 87,5 kiloydum ve bugun itibariyle tam 16 kilo vermiş durumdayım. mucize gibi gelirdi ama degilmiş. 61 kilo hedefim hala mucize gibi geliyor ama o da olacak. neden mi ? çünkü ben oyle istiyorum. once kendim için. eşim ya da bir başkası için degil. bu yuzden once kendin için yapmalısın. verdikçe herşey düzelecek. çünkü seni içden içe üzen esas sorunun kaynagı düzelmiş olacak. ilacı sende yani. yerimseniben bir de şunu eklemek istiyorum. ben kiloluyken (şu en kendimi artık balık etli goruyorum hihoyyyt ) oyle çok insan vardı ki densiz : "bir tane daha mı doguracaksın?", "sen de çok kilo aldın", "pek kilo verememişsin" diyen...oysa şimdi o insanların sadece bir kaç tanesi bana zayıflamışsın diyor, yani biride çıkıp adam akıllı (kayınvalidem dahil) çok kilo vermişsin, tebrikler vs falan demiyor.klava: sadece ailem sagolsun hep takdir ediyor ve beni daha da motive ediyorlar. bu davranışların altında kıskançlık yatıyor. hep boyledir zaten. iyiler görünmez, kötüler görünür. yani demek o ki bu insanlar her yerde, her ortamda, hatta yakınlarımızda bile var. bu yuzden napıcaz: onlara kilolarımızla kapak yapıcaz kaydirigubbakcemile5 halimize şükredip, üzülmek yerine, kendimizi salmak yerine son gaz devam edicez ve kilo verdikçe herşey daha da güzelleşecek opuyorumnanaktan
hakkaten nazcım ya kış geldi resmen ....:1shok:günaydın elifim istanbulda çok soğuk bir hava var sanki bir anda kış geldi
nazcım sağol canım... Gördüm senin menüyü ama davette olur o kadar, ne yapacaksın?
çok abartılı bişi değil allahtan yediklerin, bence sıkıntı yapma..
Bakalım bu hafta ne sonuç alacağız nazcım? Merakla bekliyorum..
canım sağol teşekkür ederim..nevracım çok güzel gidiyorsun maşallah. nazcım bende dün akşam hem yemeği fazla kaçırdım hemde üstüne dondurma yedim ara olarak.ben bayramda 69 kilo olarak memlekete gitmek istiyorummmm delikafadulden beni sopalayın kızlarda kendime geleyim son 1 hafta da 1 kilo vermek için yeterlimidir sizce
valla oklava hak getirecek eğer balyozla gelecem eğer tutmazsan sözünü...nevracım hedef kiloya yaklaştıkça bende azimda azaldı yaa valla sopala beni hakettim ben.bayrama 69 olmak için elimden geleni yapacagımmmmm söz size kızlarrrrrrr delikafaduldeneger sözümü tutmazsam benimle küsün beni sopalayın alsanaalsanasmile
Kızlar merhabaaaaaa.. hihoyyyt Biz tatilden bugün sabah döndük. Bir gün de amirim izin verdi sağolsun. BUgün işbaşı yaptım. 1 hafta sonra yine gideceğiz. Baya eğlendim. Çok abartmadan yedim. Spor yapamadım ama çok yüzdüm. Kilo almadığımı düşünüyorum. İnşallah öyledir. Cuma günü sabit çıkmayı umuyorum. Ve iki haftayı daha aynı şekilde. Bayramdan sonra benim kurallarımla aynen yola devam. Bebişim de ilk kez denize girdi. Çok sevdi. Sudan çıkarınca ağladı hep. Hep oynamak istedi. Ama güneş , rüzgar riske atmadım tabi. Zaten yeni hastalık atlatmıştı. Aİlecek baya bir eğlendik. Bu süre zarfında bağlanamadım tabi. Fırsat yaratamadım. Hoş gelsem de menü yazacak durum yoktu. Abartmadan herşeyden azar azar yedim çünkü. Herşeyi yemek çok güzel ama daha yolum bitmedi. İnşallah yolumu bitirince yiyeceğim böyle yine istediklerimden azar azar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok. Geçmiş baya birikmiştir şimdi. İşlerden fırsat kalırsa okuyacağım hepsini. Öpüyorum herkesi. Şeniz
gözdemcim,
ben de çok degil bundan yaklaşık 4,5 ay once 87,5 kiloydum ve bugun itibariyle tam 16 kilo vermiş durumdayım. mucize gibi gelirdi ama degilmiş. 61 kilo hedefim hala mucize gibi geliyor ama o da olacak. neden mi ? çünkü ben oyle istiyorum. once kendim için. eşim ya da bir başkası için degil. bu yuzden once kendin için yapmalısın. verdikçe herşey düzelecek. çünkü seni içden içe üzen esas sorunun kaynagı düzelmiş olacak. ilacı sende yani. yerimseniben bir de şunu eklemek istiyorum. ben kiloluyken (şu en kendimi artık balık etli goruyorum hihoyyyt ) oyle çok insan vardı ki densiz : "bir tane daha mı doguracaksın?", "sen de çok kilo aldın", "pek kilo verememişsin" diyen...oysa şimdi o insanların sadece bir kaç tanesi bana zayıflamışsın diyor, yani biride çıkıp adam akıllı (kayınvalidem dahil) çok kilo vermişsin, tebrikler vs falan demiyor.klava: sadece ailem sagolsun hep takdir ediyor ve beni daha da motive ediyorlar. bu davranışların altında kıskançlık yatıyor. hep boyledir zaten. iyiler görünmez, kötüler görünür. yani demek o ki bu insanlar her yerde, her ortamda, hatta yakınlarımızda bile var. bu yuzden napıcaz: onlara kilolarımızla kapak yapıcaz kaydirigubbakcemile5 halimize şükredip, üzülmek yerine, kendimizi salmak yerine son gaz devam edicez ve kilo verdikçe herşey daha da güzelleşecek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?