Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün herkes yoğundu anlaşılan , iyi iyi fazla birşey kaçırmamışım, bir gün bile okumasam yazılanları birikiyor sonra, nazom dönmüş tatilden hoşgelmiş, nevroşum teşekkür ederim güzel dileklerine-teyze olmayı bekliyorum-1. hamiş seni gözüme kestirdimbayanssulusmile, elifimin interneti yokmuş, nazlıcığım fazla yememişsin hiç bozma moralini, neslişte yoğundu sanırım sadece günaydın diyebilmiş, aeben ablişimde bayramdan sonra aktif olacak, ayşegülümde öyle, bugün regl oldum ama işyerinde hiçbirşey yemek istemiyorum, gene oruçlu gibi olacağım herhalde, insanlar anlasın istemiyorum, birde karnım ağrıyorki, bugün gizli saklı milletten anca 2 bardak yeşil çay içebildim, pazar günüde kadir gecesi, allahımın izni ile abdestimi alıp o günde orucuma yeniden başlarım, bir keyiflendim buna ki sormayın, öyle bir geceyi ibadetsiz kaçırsaydım yıkılırdım gerçekten, neyse sabah görüşürüz sizlerle özledim şimdiden yavrukuşlarım Şeniz

Aramıza hoşgeldin, takım kaptanımız naz, yardımcısı kiraz, sabah online oluruz hepimiz akşamüstüne kadar sanırım, akşamları çok yoğun nette olmuyoruz, yarın kuralları söyler kaptanımız, bol paylaşım motivasyon ve samimiyet takımımızın ilkelerinden, umarım istediğin kiloya hepbirlikte paylaşa gülüşe ağlaşa düşeriz tekrar hoşgeldin a.s.

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan abartmadan yemen çok süper yüzmüşsün de

kızlar ben 2 gündür dişçideyim yine ( bugün de giremedim akşamları da kursum oluyor ya ödev falan derken...yarın görüşmek üzere iyi geceleropuyorumnanaktan

canım seni 2 cuma aynı yazarım sıkıntı olmaz takım içinde izinli olursun ....

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları dün yediklerimide yazayım hemen

sahur
1 avuç ceviz
1 adet şeftali

iftar
1 tabak kabak yemeği
salata
1 bardak ayran

ara
3 adet kuru incir ( canım çok tatlı istedi kuru incirle geçiştirdim )
1 avuç ceviz ( incirden yarım saat sonra )

günaydın şekerler
nasılsınız bugün bakalım...
ramazanın son haftası..haftaya bugün bayram:)

Nazlıcığım monti hakikaten kaçamaksız sürüyor tabrik ederim süper gidiyorsun inşallah takılma kilon olan 59 u atlattıktan sonra emeklerinin karşılığını hızlı bir şekilde görürsün tatlım

Son düzenleme:

canım bugün tertıldım tartı 57,5 gösterdi çok sevindim . hemde sahurdan sonra sabah kalkınca tartıldım .

nazcım dün gayet güzel geçti.ben dışarıda olunca kaçamak yapmıyorum bayrama kadar her akşam bi program yapmalıyım evde durmamalıyımmm delikafadulden bu arada dışarıda derken misafirlikte değil alış veriş muhabbeti malum bayrama ne kaldı.dün kotondan kendime bir hırka aldım uzun yıllardan sonra kendime kotondan birşey bulabildim çok mutlu oldum.ve hırka vücudu saran uzun bişey iyice anladım ki benim bayramdan sonra acilen spora başlamam gerek göbek kısmım için özellikle.bunun ışında bagırsaklarım ramaznala birlikte çok tembelleşti bu tartıya nasıl yansır bilemiyorum :1ninca:

benden sana tavsiye canım kayısılı yeşil çay var ondan içmeni tavsiye ederim ben her akşam içiyorum ve bağırsaklarım gayet düzenli çalışıyor .

ayy nasıl sevindim anlatamam senin adına canım :şeniz.bende 67,5 ları görebilecekmiyim bir gün acaba boshayallersmile

bence kesinlikle göreceksin narinciğim . Senin verdiğin kiloda az değil maşallah . Geri kalan kilolarınıda en kısa zamanda vereceğine ve hedefine ulaşacağına eminim .

naz bendede dökme yeşilçay var dün ondan yaptım eve gelince bir poşette içine rezene çayı attım 3 fincan falan içtim bakalım bugün etkisini gösterecekmi olmadı kayısılı yeşilçayda alırım yeterki şu şişkinlikten kurtulayım ne zormuş yaaa

bence kesinlikle göreceksin narinciğim . Senin verdiğin kiloda az değil maşallah . Geri kalan kilolarınıda en kısa zamanda vereceğine ve hedefine ulaşacağına eminim .

inşallah canım yaa.açıkça söylemek gerekirse kaçamaklı yapmama ragmen hiç spor yapmama ragmen yine güzel kilo verebildim Allaha şükürler olsun .gerçi 9 ay oldu ama yinede rahat verdim nankörlük yapmamayım sadece son 3 aydır sıkılmaya başladım ama iyice anladımki ben ideal kiloma insemde sürekli dikkat etmek zorundayım çünkü benim bedenim bu yani buna kendimi alıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…