- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aramıza hoşgeldin, takım kaptanımız naz, yardımcısı kiraz, sabah online oluruz hepimiz akşamüstüne kadar sanırım, akşamları çok yoğun nette olmuyoruz, yarın kuralları söyler kaptanımız, bol paylaşım motivasyon ve samimiyet takımımızın ilkelerinden, umarım istediğin kiloya hepbirlikte paylaşa gülüşe ağlaşa düşeriz tekrar hoşgeldin a.s.Merhabalar,
Forumunuzda çok yeniyim, kendi işim olduğu için işyerinden de sizi takip edebileceğim, ve zayıflama grubunuza katılmaya karar verdim.
6 ay önce diyetisyene giderek 1 ayda 4 kilo verdim, bundan 2 ay sonra(tabi o aradaki 2 ay boyunca) diyeti bozdum ve şimdi diyetisyene gittiğim kilodan 5 kilo fazlayım. Herşeyi yemek istiyorum eyvahedigeldismile ve kendimi durduramıyorum. mafoldumben 1 ay önce spora başladım, haftada en az 3 kez gidiyorum(şu b-fitlerden birine) en az 30dk çalışıyorum ve çıkışta tişörtümü sıksam su çıkıyor, her yerimden ter damlıyor. Aslında çok zorlanmadım ama uzun süredir spor yapmadığım için ve havadan çok terliyorum sanıyorum. Kas yorgunluğum falan olmadı yani...
B-fitler sadece kadınlara yönelik merkezler, tabi işletenle çok alakalı ancak çok rahat ve size özel, sizin ihtiyacınıza yönelik hareketlerle spor yapılabilecek yerler, kesinlikle tavsiye ederim.
Ha işin kilo kaybı boyutuna gelince.... İşte orada tıkanıyorum çünkü halen tek kilo veremedim, ancak kilomu koruyorum. Tabi rejim yapmadım, daha doğrusu yapmayı beceremedim. Bunun için akupunktura mı gitsem derken sizi buldum. Bakalım bana yardım edebilecek misiniz?
Kızlar merhabaaaaaa.. hihoyyyt Biz tatilden bugün sabah döndük. Bir gün de amirim izin verdi sağolsun. BUgün işbaşı yaptım. 1 hafta sonra yine gideceğiz. Baya eğlendim. Çok abartmadan yedim. Spor yapamadım ama çok yüzdüm. Kilo almadığımı düşünüyorum. İnşallah öyledir. Cuma günü sabit çıkmayı umuyorum. Ve iki haftayı daha aynı şekilde. Bayramdan sonra benim kurallarımla aynen yola devam. Bebişim de ilk kez denize girdi. Çok sevdi. Sudan çıkarınca ağladı hep. Hep oynamak istedi. Ama güneş , rüzgar riske atmadım tabi. Zaten yeni hastalık atlatmıştı. Aİlecek baya bir eğlendik. Bu süre zarfında bağlanamadım tabi. Fırsat yaratamadım. Hoş gelsem de menü yazacak durum yoktu. Abartmadan herşeyden azar azar yedim çünkü. Herşeyi yemek çok güzel ama daha yolum bitmedi. İnşallah yolumu bitirince yiyeceğim böyle yine istediklerimden azar azar. Sizler nasılsınız. Ne var ne yok. Geçmiş baya birikmiştir şimdi. İşlerden fırsat kalırsa okuyacağım hepsini. Öpüyorum herkesi. Şeniz
valla oklava hak getirecek eğer balyozla gelecem eğer tutmazsan sözünü...klava:
şaka bir yana inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın canım sana güvenim tam...vereliniortak
nazzoo canım hoşgeldin. Tatilinin iyi geçmesine sevindim..yavaş yavaş toparlarsın zaten...
Bende inşallah bayram tatilinde gideceğim yine..
nazcım kaptanıma bir sorum olacak uzun tatil olunca izinli mi sayılıyoruz mesela ben ayın 9unda çıkacağım 19unda döneceğim dolayısı ile iki cuma yok olacam ..nasıl yapacağım? Kafamçokkarıştı
herkese merhaba hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummmm opuyorumnanaktan
Nazlıcığım monti hakikaten kaçamaksız sürüyor tabrik ederimsüper gidiyorsun inşallah takılma kilon olan 59 u atlattıktan sonra emeklerinin karşılığını hızlı bir şekilde görürsün tatlım
canım bugün tertıldım tartı 57,5 gösterdi çok sevindim . hemde sahurdan sonra sabah kalkınca tartıldım .
nazcım dün gayet güzel geçti.ben dışarıda olunca kaçamak yapmıyorum bayrama kadar her akşam bi program yapmalıyım evde durmamalıyımmm delikafadulden bu arada dışarıda derken misafirlikte değil alış veriş muhabbeti malum bayrama ne kaldı.dün kotondan kendime bir hırka aldım uzun yıllardan sonra kendime kotondan birşey bulabildim çok mutlu oldum.ve hırka vücudu saran uzun bişey iyice anladım ki benim bayramdan sonra acilen spora başlamam gerek göbek kısmım için özellikle.bunun ışında bagırsaklarım ramaznala birlikte çok tembelleşti bu tartıya nasıl yansır bilemiyorum :1ninca:
ayy nasıl sevindim anlatamam senin adına canım :şeniz.bende 67,5 ları görebilecekmiyim bir gün acaba boshayallersmile
kirazz nerelerde nazcım yaa buraya yazmıyor inşallah bişey yoktur.:saruboceq:
bence kesinlikle göreceksin narinciğim . Senin verdiğin kiloda az değil maşallah . Geri kalan kilolarınıda en kısa zamanda vereceğine ve hedefine ulaşacağına eminim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?