canım bugün tertıldım tartı 57,5 gösterdi çok sevindim . hemde sahurdan sonra sabah kalkınca tartıldım .
nazcım dün gayet güzel geçti.ben dışarıda olunca kaçamak yapmıyorum bayrama kadar her akşam bi program yapmalıyım evde durmamalıyımmm delikafadulden bu arada dışarıda derken misafirlikte değil alış veriş muhabbeti malum bayrama ne kaldı.dün kotondan kendime bir hırka aldım uzun yıllardan sonra kendime kotondan birşey bulabildim çok mutlu oldum.ve hırka vücudu saran uzun bişey iyice anladım ki benim bayramdan sonra acilen spora başlamam gerek göbek kısmım için özellikle.bunun ışında bagırsaklarım ramaznala birlikte çok tembelleşti bu tartıya nasıl yansır bilemiyorum :1ninca:
ben artık gömleklerde s beden pantolonlardada 36 bedenin içine girebiliyorum .... çok mutlu oluyorum böyle olunca ........
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
canım benim inşallah olur..uzuuun bekleyiş var bizde hamişlik için..kısmet be Simoşum.Allah hayırlısını versin ne diyim...:Saruboceq:Bugün herkes yoğundu anlaşılan , iyi iyi fazla birşey kaçırmamışım, bir gün bile okumasam yazılanları birikiyor sonra, nazom dönmüş tatilden hoşgelmiş, nevroşum teşekkür ederim güzel dileklerine-teyze olmayı bekliyorum-1. hamiş seni gözüme kestirdimbayanssulusmile, elifimin interneti yokmuş, nazlıcığım fazla yememişsin hiç bozma moralini, neslişte yoğundu sanırım sadece günaydın diyebilmiş, aeben ablişimde bayramdan sonra aktif olacak, ayşegülümde öyle, bugün regl oldum ama işyerinde hiçbirşey yemek istemiyorum, gene oruçlu gibi olacağım herhalde, insanlar anlasın istemiyorum, birde karnım ağrıyorki, bugün gizli saklı milletten anca 2 bardak yeşil çay içebildim, pazar günüde kadir gecesi, allahımın izni ile abdestimi alıp o günde orucuma yeniden başlarım, bir keyiflendim buna ki sormayın, öyle bir geceyi ibadetsiz kaçırsaydım yıkılırdım gerçekten, neyse sabah görüşürüz sizlerle özledim şimdiden yavrukuşlarım Şeniz
tamam canım çok teşekkür ederim haftaya cuma ve ondan sonraki cuma kilo bildirimi yapamayacağım ayın 8inde tatile çıkıyorum 20sine kadar paylaşım yapma imkanım olmayabilir, internet bulursam girerim ama şimdiden söyleyeyim de arada unutmayayım canım..olumunekankayizsmilecanım seni 2 cuma aynı yazarım sıkıntı olmaz takım içinde izinli olursun ....
bu işte süper haberrrrrrrrrrr :lepi::lepi::lepi:canım bugün tertıldım tartı 57,5 gösterdi çok sevindim . hemde sahurdan sonra sabah kalkınca tartıldım .
günaydın kıslar,
canım benim inşallah olur..uzuuun bekleyiş var bizde hamişlik için..kısmet be simoşum.allah hayırlısını versin ne diyim...:saruboceq:
Tamam canım çok teşekkür ederim haftaya cuma ve ondan sonraki cuma kilo bildirimi yapamayacağım ayın 8inde tatile çıkıyorum 20sine kadar paylaşım yapma imkanım olmayabilir, internet bulursam girerim ama şimdiden söyleyeyim de arada unutmayayım canım..olumunekankayizsmile
bu işte süper haberrrrrrrrrrr :lepi::lepi::lepi:
Kıslar ben şişkinlik hissediyorum.bugün de leslie yaptım. Haftada 3 standartına oturttum ama sanki kilo verememiş gibiyim..veremesem de bozmayacağım ama bu uzun ince bir yol, başarılı olacağım..:lepi:
Bugünkü menü
2 tam ekmeğe tost,salatalık,çay
öğlene ton balıklı salata yiyeceğim, arkasına da biraz peynir yerim
akşama nohut,salata,yoğurt
2 şeftali
leslie 3 mil yapıldı
Günaydın yavruceylanlar sempatiksalakcinni
Günaydın yavruceylanlar sempatiksalakcinni
Bende regliyim sempatiksalakcinni birde üstüne yorgun ve uykusuzum bir kaç gecedir düşünmekten uyuyamıyorum nedense oysa ki başımı yastığa koyar koymaz uyurum kaydirigubbakcemile çokta şiş hissediyorum kendimi karnım davul gibi, yarın + çıkmam inşallah bilmiyorumkismile birşeyde yiyip içmiyorum öyle zararlı yaa -tatlicadiarzu-
slm kızlar...nasılsınız umarım keyifler yerindedir,ben anormal yoğunum,hem işte hem evde,düğüne kadar düşüp bayılmasam iyidir
bu arada geçmişe şöle bi baktım nazlıcım,narincim harikasınız:lepi:,darısı benim başıma deyim ama bu ara hiç konsantre olamıyorum,millet düğün telaşıyla zayıflar bense aksine kilo alıcam galiba...yine gelinlikle ilgili kabuslar görmeye başladım,fermuar bi türlü çıkmıyo..:bbo:.
gelinlik bakmak bile istemiyorum,ama sanırım evdekilerin ve tamerin zoruyla haftasonunu gelinliğe ayırıcaz,inş.içime sinen bişi bulurum
bu arada tam 1 ay sonra bugün düğünüm vardelikafadulden,şaka gibi geliyo bazen,bugün davetiye ve nikah şekeri işini hallettik,yarın evimizin doğalgaz,elektrik aboneliğini yapıcaz,bayram sonuda eşyalarımız gelicek,hayırlısıyla yerleşicez artıksengözlerimebaksanab
ya bu arada kızlar ben niye aşağıda only olanları göremiyorum,bendemi var anormallik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?