Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kotondan kendime göre ilk birşeyler bulduğumda sevinçten uçmuştum ben de..senin adına çok sevindim tatlım :1hug:

ben artık gömleklerde s beden pantolonlardada 36 bedenin içine girebiliyorum .... çok mutlu oluyorum böyle olunca ........

Günaydın kıslar,

canım benim inşallah olur..uzuuun bekleyiş var bizde hamişlik için..kısmet be Simoşum.Allah hayırlısını versin ne diyim...:Saruboceq:

canım seni 2 cuma aynı yazarım sıkıntı olmaz takım içinde izinli olursun ....
tamam canım çok teşekkür ederim haftaya cuma ve ondan sonraki cuma kilo bildirimi yapamayacağım ayın 8inde tatile çıkıyorum 20sine kadar paylaşım yapma imkanım olmayabilir, internet bulursam girerim ama şimdiden söyleyeyim de arada unutmayayım canım..olumunekankayizsmile

canım bugün tertıldım tartı 57,5 gösterdi çok sevindim . hemde sahurdan sonra sabah kalkınca tartıldım .
bu işte süper haberrrrrrrrrrr :lepi::lepi::lepi:

kıslar ben şişkinlik hissediyorum.bugün de leslie yaptım. haftada 3 standartına oturttum ama sanki kilo verememiş gibiyim..veremesem de bozmayacağım ama bu uzun ince bir yol, başarılı olacağım..:lepi:

bugünkü menü
2 tam ekmeğe tost,salatalık,çay
öğlene ton balıklı salata yiyeceğim, arkasına da biraz peynir yerim
akşama nohut,salata,yoğurt
2 şeftali

leslie 3 mil yapıldı

aebenim ablamın dediği gibi kaçamaksız 2 ay yapın bakın görün ondan sonra kilolar tıkır tıkır gidecek demişti . Bende kaçamaksız 8. Haftama girdim. Her ne kadar geçen gün cız olanlardan biraz yediysemde bozmak yok tam gaz devam hedefim 50 kilo olmak ona ulaşana kadar monti amcamı bırakmak yok . Tabi sonrası içinde çok dikkat etmem gerekiyor .

Bende regliyim sempatiksalakcinni birde üstüne yorgun ve uykusuzum bir kaç gecedir düşünmekten uyuyamıyorum nedense oysa ki başımı yastığa koyar koymaz uyurum kaydirigubbakcemile çokta şiş hissediyorum kendimi karnım davul gibi, yarın + çıkmam inşallah bilmiyorumkismile birşeyde yiyip içmiyorum öyle zararlı yaa -tatlicadiarzu-

canım ben de çok uykusuzum dün öğleye kadar uyuduğum için gece hiç uyuamadım 1-2 saat ancak uyumuşumdur iş yerindeyim de..canını sıkma canım uyku çok önemli

slm kızlar...nasılsınız umarım keyifler yerindedir,ben anormal yoğunum,hem işte hem evde,düğüne kadar düşüp bayılmasam iyidir

bu arada geçmişe şöle bi baktım nazlıcım,narincim harikasınız:lepi:,darısı benim başıma deyim ama bu ara hiç konsantre olamıyorum,millet düğün telaşıyla zayıflar bense aksine kilo alıcam galiba...yine gelinlikle ilgili kabuslar görmeye başladım,fermuar bi türlü çıkmıyo..:bbo:.

gelinlik bakmak bile istemiyorum,ama sanırım evdekilerin ve tamerin zoruyla haftasonunu gelinliğe ayırıcaz,inş.içime sinen bişi bulurum

bu arada tam 1 ay sonra bugün düğünüm vardelikafadulden,şaka gibi geliyo bazen,bugün davetiye ve nikah şekeri işini hallettik,yarın evimizin doğalgaz,elektrik aboneliğini yapıcaz,bayram sonuda eşyalarımız gelicek,hayırlısıyla yerleşicez artıksengözlerimebaksanab

ayyy çok heyecanlı yaaa . bu günler çok güzel oluyor ve sonra çok özleniyor kirazım . İNŞALLAH içine sinen bir gelinlik bulursun canım . ALLAH hayırlısıyla ve ağız tadıyla evinizde oturmayı nasip etsin canım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…