Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin nazlıcım...gerçektende çok heyacanlı,hatta ben heyacanlanma işini abartıyorum galiba biraz ama ne yapayım ilk defa evleniyoruz dimi ama:sm_cool:

şu gelinliğide bi halletseydim nazlıcım ya,sanki bana göre gelinlik yok gibi geliyo,ya derse gelinlikçideki elemanlar size göre yok diye,hep bunu düşünüyorum,deli olucam
:1shok:

Neslişim bende senin yerine çoooook pek çoooook heyecanlıyım, hayırlısıyla atlatsak şu düğünü

kirazcım inşallah herşey agız tadıyla gönlüne göre olsun inşallah.ben bile heyecanlandım.canım burdadaki gelinlikçilerde 8 yıl önce ben ozaman 65 kiloyken bana göre gelinlik yoktu genelde gelinlikler 36 yada 38 beden olup sen begeniyorsun ona göre dikiliyor diye biliyorum .yani benimki öyle olmuştu.ama belkide beden olayı vardır bilemiyorum.kilo işinide kafaya takma emin ol kendiliğinden gidecektir telaştan şimdi ramazanya ondan böyle hissediyorsun.

kızlar selam nasılsınız benim bilgisayarımın pervanesi koptu daha doğrusu becerikli kocam tamir ederken daha beter bozdukafamçokkarıştı

menülerimi yazamadım gerçi kontrol da etmiyorsunuz:1closedeyes::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:

AMA GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ :) BİR HAFTADA 3 KİLO VERDİM ÇOK MUTLUYUM

Fanındanmı bahsediyorsun kuzu kaydirigubbakcemile3 senin pervaneni yerimmmmm össsgeeem daha kaaaaç 3 kg lar vereceğiz değilmi delikafadulden

geçmiş menülerimi yazayım

30/08/2010 :)

sabah kahvaltıdan yarım saat kadar önce yeşil çay

bu arada kahvaltıya arkadaşlarım geldi
tam ekmek
lor(üzerine kekik vs . serptim )
domates
salatalık

öğlen
hazırldağım ikramlardan bir lokma bile almadım :1rolleyes:
ve bir gün önceden azıcık menemen kalmıştı yoğurt ile onu yedim

akşam

fırında tavuk (poşette piştiği için yağ da koymadım)
ayran
söğüş
pc olmadığı için tavuklu menüm ne kadar doğru oldu bilmiyorum örnek menülere bakamadım

31/08/2010
sabah
tam ekmek domates salatalık lor

öğlen tavuk bir parça söğüş

akşam patlıcan yemeği cacık

arkadaşlarımıza davetliydik orada da ikramlardan yemedim sadece 3 erik yedim

dünkü menüm

sabah lor haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen makarna ve yoğurt
akşam mercimek çorbası
barbunya
yoğurt

geçmişe şöyle bir göz attım

gözdem hiç üzme kendini kendin için zayıfla seni sen olduğun için sevmeli bir erkek yoksa defolup gitsin hayatından zaten güzellerin şansı olmaz derler ya ya öyle demek lazım

ya da her işte bir hayır vardır demek lazım

kirazzz en güzel günler ya ne güzel heyecanlısın gelinlikler falan süperrr

ben montide kontrol edip yanlışlarını yazıyorum özgem

menülerin gayet güzel olmuş özgem . mercimek çorbasının içinde de un patates gibi şeyler yoksa süper canım

ayy günaydın dedim kimsecikler cevap ta vermemiş..bu kadar kilo verince iyice görünmezmi oldum yoksa:roflol:

menülerin gayet güzel olmuş özgem . mercimek çorbasının içinde de un patates gibi şeyler yoksa süper canım

yoktu
bu arada naz yumurta ile ekmek yenmiyormuş senin yazını yeni gördüm ben bir sabah yedim zararı olmamıştır umarımsenağlama

yoktu
bu arada naz yumurta ile ekmek yenmiyormuş senin yazını yeni gördüm ben bir sabah yedim zararı olmamıştır umarımsenağlama

alışma evresinde olduğu için bir sıkıntı olmaz canım .
bundan sonra daha dikkatli olursun canım .

:roflol::roflol::roflol:
ay o dönen zımbırtısı işte yahuuu naniknanik
bir pervane nelere kadir görüyormusun

Ahahaha sırnaşık şey ne zamandır bu kadar çok gülmemiştim demek pervane heee delikafadulden ölürüüüüüüüm duruyu kocaman kokla benim içiiiiiin, fan 'ı da değiştirmek lazım tamamen bozulduysa işlemciyi ve anakartı soğutmaz ve cpu yanar söylemesi benden, bozması kocandan ösgemmm delikafadulden

Ramazan diye yüzmeye ara vermiştim ya ramazan sonu tekrar başlıyorum kızlarcığım, haftada 4 gün-1,5 saat. Kalan 3 günde 1 er saat yürüyeceğimmm hihoyyyt başlık ta açtım yüzerek zayıflayanlar diye ama milletin pek ilgisini çekmedi herhal CADIARZU

hadi bakalım hayırlısı olsun canım . ramazandan sonra spora başlayacaklar çok sanırım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…