ayyy çok heyecanlı yaaa . bu günler çok güzel oluyor ve sonra çok özleniyor kirazım . İNŞALLAH içine sinen bir gelinlik bulursun canım . ALLAH hayırlısıyla ve ağız tadıyla evinizde oturmayı nasip etsin canım ......
slm kızlar...nasılsınız umarım keyifler yerindedir,ben anormal yoğunum,hem işte hem evde,düğüne kadar düşüp bayılmasam iyidir
bu arada geçmişe şöle bi baktım nazlıcım,narincim harikasınız:lepi:,darısı benim başıma deyim ama bu ara hiç konsantre olamıyorum,millet düğün telaşıyla zayıflar bense aksine kilo alıcam galiba...yine gelinlikle ilgili kabuslar görmeye başladım,fermuar bi türlü çıkmıyo..:bbo:.
gelinlik bakmak bile istemiyorum,ama sanırım evdekilerin ve tamerin zoruyla haftasonunu gelinliğe ayırıcaz,inş.içime sinen bişi bulurum
bu arada tam 1 ay sonra bugün düğünüm vardelikafadulden,şaka gibi geliyo bazen,bugün davetiye ve nikah şekeri işini hallettik,yarın evimizin doğalgaz,elektrik aboneliğini yapıcaz,bayram sonuda eşyalarımız gelicek,hayırlısıyla yerleşicez artıksengözlerimebaksanab
ya bu arada kızlar ben niye aşağıda only olanları göremiyorum,bendemi var anormallik acaba
kızlar selam nasılsınız benim bilgisayarımın pervanesi koptu daha doğrusu becerikli kocam tamir ederken daha beter bozdukafamçokkarıştı
menülerimi yazamadım gerçi kontrol da etmiyorsunuz:1closedeyes::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:
AMA GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ :) BİR HAFTADA 3 KİLO VERDİM ÇOK MUTLUYUM
kızlar selam nasılsınız benim bilgisayarımın pervanesi koptu daha doğrusu becerikli kocam tamir ederken daha beter bozdukafamçokkarıştı
menülerimi yazamadım gerçi kontrol da etmiyorsunuz:1closedeyes::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:::dilcikar:
AMA GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ :) BİR HAFTADA 3 KİLO VERDİM ÇOK MUTLUYUM
geçmiş menülerimi yazayım
30/08/2010 :)
sabah kahvaltıdan yarım saat kadar önce yeşil çay
bu arada kahvaltıya arkadaşlarım geldi
tam ekmek
lor(üzerine kekik vs . serptim )
domates
salatalık
öğlen
hazırldağım ikramlardan bir lokma bile almadım :1rolleyes:
ve bir gün önceden azıcık menemen kalmıştı yoğurt ile onu yedim
akşam
fırında tavuk (poşette piştiği için yağ da koymadım)
ayran
söğüş
pc olmadığı için tavuklu menüm ne kadar doğru oldu bilmiyorum örnek menülere bakamadım
31/08/2010
sabah
tam ekmek domates salatalık lor
öğlen tavuk bir parça söğüş
akşam patlıcan yemeği cacık
arkadaşlarımıza davetliydik orada da ikramlardan yemedim sadece 3 erik yedim
dünkü menüm
sabah lor haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen makarna ve yoğurt
akşam mercimek çorbası
barbunya
yoğurt
ayy günaydın dedim kimsecikler cevap ta vermemiş..bu kadar kilo verince iyice görünmezmi oldum yoksa:roflol:
menülerin gayet güzel olmuş özgem . mercimek çorbasının içinde de un patates gibi şeyler yoksa süper canım
ayy günaydın dedim kimsecikler cevap ta vermemiş..bu kadar kilo verince iyice görünmezmi oldum yoksa:roflol:
Fanındanmı bahsediyorsun kuzu kaydirigubbakcemile3 senin pervaneni yerimmmmm össsgeeem daha kaaaaç 3 kg lar vereceğiz değilmi delikafadulden
yoktu
bu arada naz yumurta ile ekmek yenmiyormuş senin yazını yeni gördüm ben bir sabah yedim zararı olmamıştır umarımsenağlama
:roflol::roflol::roflol:
ay o dönen zımbırtısı işte yahuuu naniknanik
bir pervane nelere kadir görüyormusun
Ramazan diye yüzmeye ara vermiştim ya ramazan sonu tekrar başlıyorum kızlarcığım, haftada 4 gün-1,5 saat. Kalan 3 günde 1 er saat yürüyeceğimmm hihoyyyt başlık ta açtım yüzerek zayıflayanlar diye ama milletin pek ilgisini çekmedi herhal CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?