Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar artık bende tam anlamıyla diyete motive olmuş bir şekilde başladım ve bundan sonra istediğim rakama ulaşana dek devam edeceğim takımda boş yer olunca beni de alırmısınız?

kızlar artık bende tam anlamıyla diyete motive olmuş bir şekilde başladım ve bundan sonra istediğim rakama ulaşana dek devam edeceğim takımda boş yer olunca beni de alırmısınız?

takımda boş yerimiz var özge . Ama cuma günleri bildirim yapmayı aksatmak yok ....

kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum peki benim için boş yeriniz varmı???

merhaba ben takım kaptanı nazlı . Takıma girmeden önce bazı kurallarımız var . 1. Hafta deneme haftasıdır . Ne kadar bol paylaşım ve istikrar olursa takıma girmen okadar kolaylaşır . Cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilolarımızı buraya yazıyoruz . Kendinden bahsedersen biraz bizde seni tanıyalım .

evet değiştirdim canım . Bakalım yarın sabah tartıldığımda baskül hangi rakamı gözterecek .....

yarın baskül hangi rakamı gösterecek ben de çok merak ediyorum ama ben bir hafta kilo verirsem birkaç hafta yerimde sayıyorum genelde sizin de bildiğiniz gibi :çok üzgünüm: aman kilo almayım da ...buarada hızlı kilo verme ve takılmama konusunda nazzoo ya; kilonun bukadar takılmasına karşın yılmadan,sabırla devam edip sonuçları almaya başlayan sana hayranım Nazlıcığım..ben de çok takılıyorum biliyorsun ama senin kadar azimle devam edemiyorum sanırım canım moralim çok bozuluyor devam gücüm zayıflıyor oysa daha vermem gereken 8 kilo fazlam var..şunu itiraf etmeliyim ki takımda olmasam size karşı sorumluluk hissetmesem yine de bukadr dikkat etmezdim gibi buyüzden beni takıma aldığınız için sonsuz teşekkürler bitanem opuyorumnanaktan ramazan sonrası spora tam gaz başlamayı düşünüyorum bayramda tatlıları fazla kaçırmazsam tabiiii...tatlı yemeyeceğim diyemem çünkü ben tam bir tatlı tutkunuyum vazgeçemiyorum ki :kedi:

kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum peki benim için boş yeriniz varmı???

umarım kaptanımızın açıkladığı kurallara uyar aramıza katılırsın burada kilo vermek daha bir zavkli..çünkü sadece kendine karşı sorumlu hissetmiyorsun artık bir de sorumlu olduğun takımın oluyor kaydirigubbakcemile2

takımda boş yerimiz var özge . Ama cuma günleri bildirim yapmayı aksatmak yok ....

TAMAM O ZAMAN YARINDAN İTİBAREN BAŞLAYALIM:)

isterseniz ben bahsedeyim kendisinden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam fıstıklı lokumlarrrr a.s.

nazzocugum, hoşgeldin canım. tatilinin iyi geçmesine sevindim..

nevracıgım, sana da şimdiden iyi tatiller canım.

narincigim, lütfen artık sende bile bile hata yapmaki bayrama kadar 69a düşebilesin. ben inanıyorum yapacagına.

nazlıcığım, bende de bir şişlik ve kabızlık durumu var bu aralar. bugun ben de yeşil çay içeyim bari tavsiyen üzerine. yarın tartıda üzülmek istemiyorum.
ayrıca seni çok tebrik ediyorum. azminin başarısını artık görüyorsun. takıldıgın kilodan kurtuldun çok şükür.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..

blackandwhite, canım senin diş durumları daha bitmemiş sanırım. tekrar geçmiş olsun.

kirazcığım, sana da çooook kolay gelsin. çok güzel telaşlar bunlar, o kadar olacak :)

Son düzenleme:
kızlar, aşağıda online olanların görünmeme sebebi problem degilmiş. daha once baska bir topikte konusu geçmişti. kk bu konu hk. duyuru yapmıştı yazılı. siteye katılım çok yogun oldugu zamanlarda serverın yavaşlamaması için görünmüyormuş. sanırım ondandır.

kızlar, ben de bu hafta biraz alışverişe çıktım ama hala bayramda ne giyecegimi bilmiyorum.
üstelik bayramın 1.günü kızımın ilk yaşgünü ama ben sonraki hafta kutlayacagım.
sıkışmasını istemiyorum. ama işte ne giyecegimi hiç bilmiyorum.
pantolon alışverişi yapmıyorum zaten. birkaç üst aldım ama bakalım nasıl yapıcam...

beden değiştirmek süper gerçekten, bizleri daha da motive ediyor.
insanın istedigi, begendiği kıyafeti giyebilmesi çok güzel.

evet canım diş durumlarım bitmemekle birlikte 3 dişimin kanal tedavisi (yani dişçiye git gel kısmı) bitti şimdi bekleme süreci yani dişlerin kazanılıp,kazanılamayacağını görmek için yaklaşık 1 ay zaman gerekli imiş..veee eğer 6 numaralı dişim kurtulmaz da çekime giderse yandım kızlar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben dişçim üçünün de köklerinin filmini çekti ve 6 numarlı dişin kökünün çebe kemiğine kaynamış durumda olduğunu..bir dişin çekim süresi ortalam 5 dk ise bu dişin çok zorlayacağını ve ancak 1 saati aşan sürede çekim işleminin biteceğini falan mafoldumben vee busefer kurtarsam bile bu diş seni en fazla 2-3 yıl götürür diyor ama ben 2-3 yıl da olsa kaplama yaptırıp kendi dişimi kullanmak istiyorum..

bugün en çok sevindiğim şey Nazlıcığımın kilo vermesi oldu hiç 58e takılmadan tok karnına bile 57.5 gördü ya inşallah yarın 57.0 falan görür..yarın kendimi merak etmiyorum çünkü ben reglim ya aynı çıkarım ya da 500 gr falan fazla..ama her birinizi çok merak ediyorum umarım kirazcım buhafta sen de verirsin tatlım ama stres de acayip kilo aldırıyor bazı bünyelere kendini üzme rahat ol tatlım..
veeeeeee şimdi farkettim artık online olan kişiler eskisi gibi görünebiliyor kızlar :lepi:

merhabalarr :)) ben sevil, 26 yaşındayım, evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var :) aydın'ın söke ilçesinde oturuyorum. kendime ait bayan giyim mağazam var orayı işletiyorum. boyum 169 cm kilom 62 tabi bu kiloya 85 den düştüm şimdiki hedefim 55 bu takımın beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum kk yeni üye oldum tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum takım için neler yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim :)) herkese kolay gelsinn...

hoşgeldin canım kaptanımız nazlı nın da dediği gibi bir hafta deneme süreci oluyor ve nekadar fazla bizimle birlikte olur paylaşımlarda bulunursan okadar iyi olur..geçmişi de incelersen günlük yediklerimizi yaptığımız sporları ..vs.. yazıyoruz eğer uyarılması gereken birşey varsa arkadaşlar inceleyip onaylıyor ya da uyarıda bulunuyor..çok motive edici oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…