hadi bakalım hayırlısı olsun canım . ramazandan sonra spora başlayacaklar çok sanırım ....
nazlıcığım ticker ını değiştirmişsin süper gidecek artık :lepi:
kızlar artık bende tam anlamıyla diyete motive olmuş bir şekilde başladım ve bundan sonra istediğim rakama ulaşana dek devam edeceğim takımda boş yer olunca beni de alırmısınız?
kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum peki benim için boş yeriniz varmı???
evet değiştirdim canım . Bakalım yarın sabah tartıldığımda baskül hangi rakamı gözterecek .....
kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum peki benim için boş yeriniz varmı???
takımda boş yerimiz var özge . Ama cuma günleri bildirim yapmayı aksatmak yok ....
merhaba ben takım kaptanı nazlı . Takıma girmeden önce bazı kurallarımız var . 1. Hafta deneme haftasıdır . Ne kadar bol paylaşım ve istikrar olursa takıma girmen okadar kolaylaşır . Cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilolarımızı buraya yazıyoruz . Kendinden bahsedersen biraz bizde seni tanıyalım .
selam fıstıklı lokumlarrrr a.s.
nazzocugum, hoşgeldin canım. tatilinin iyi geçmesine sevindim..
nevracıgım, sana da şimdiden iyi tatiller canım.
narincigim, lütfen artık sende bile bile hata yapmaki bayrama kadar 69a düşebilesin. ben inanıyorum yapacagına.
nazlıcığım, bende de bir şişlik ve kabızlık durumu var bu aralar. bugun ben de yeşil çay içeyim bari tavsiyen üzerine. yarın tartıda üzülmek istemiyorum.
ayrıca seni çok tebrik ediyorum. azminin başarısını artık görüyorsun. takıldıgın kilodan kurtuldun çok şükür.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
blackandwhite, canım senin diş durumları daha bitmemiş sanırım. tekrar geçmiş olsun.
kirazcığım, sana da çooook kolay gelsin. çok güzel telaşlar bunlar, o kadar olacak :)
yarın güzel haberlerle görüşürüz inş. fıstıklar. a.s.
merhaba ben takım kaptanı nazlı . Takıma girmeden önce bazı kurallarımız var . 1. Hafta deneme haftasıdır . Ne kadar bol paylaşım ve istikrar olursa takıma girmen okadar kolaylaşır . Cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilolarımızı buraya yazıyoruz . Kendinden bahsedersen biraz bizde seni tanıyalım .
merhabalarr :)) ben sevil, 26 yaşındayım, evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var :) aydın'ın söke ilçesinde oturuyorum. kendime ait bayan giyim mağazam var orayı işletiyorum. boyum 169 cm kilom 62 tabi bu kiloya 85 den düştüm şimdiki hedefim 55 bu takımın beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum kk yeni üye oldum tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum takım için neler yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim :)) herkese kolay gelsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?