Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 1 türk kahvesi
Kahvaltı saat 11: 00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 şekersiz çay,
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 00 1 muz
Akşam saat 17 : 00
Yarım patatesli pide, yarım kıymalı pide 1 bardak ayran, malesef fırından çıkınca dayanamadım bugünde böyle olsun dedim,
Saat 19 : 00 2 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Gün içinde 3 litre su içildi

Zipzip-

Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
12.000 adım _ 180 puan sudem34
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan

N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201025_235030.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun menüler teker teker geliyor

Sağol canım
Bugun sabaha kadar kk dayim
Arka koltukta gidince rahat rahat bakabilirim
Benim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???
Ay biraz baktım da gerçek mi bilmiyorum ama allah korusun yani...

Benim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???
Canım öyle yerler yasak bize özellikle asıl listede olanlara sakın yorum yapma bir çok kişi öyle topiklerden ban yedi

Sabah iş olmasa seninle sabahlardık kaptanım film falan izlesen kulaklık varsa tabiki bir de çekerse
Yolda giderken hic sevmiyorum birsey izlemeyi canim sen dinlen yarin bol bol konusuruz
Bildirimleri tüm uyelere gönderiyorlar canim ama yorum yapmadan uzaktan okuyorum bazen de okumuyorum:))))
Bildirim gelmeden once okumustum konuyu

Yolda giderken hic sevmiyorum birsey izlemeyi canim sen dinlen yarin bol bol konusuruz

Bildirimleri tüm uyelere gönderiyorlar canim ama yorum yapmadan uzaktan okuyorum bazen de okumuyorum:))))
Bildirim gelmeden once okumustum konuyu
Konu biraz tuhaf okumasak daha iyi...

İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…