Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yalnız kızlar ben iş olarak en yoğun olduğum bi haftadayım mağlum bayram alışverişi fırsat buldukça sizleri takip edicem ve yazıcam. lütfen bu durum göz önünde bulundurulsun :)))

sevi 84 canım sen çok kilo vermişsin ve vücut kitle endeksine bakılırsa da uzun boylusun

1,69 boyunda yani Türkiye standartına göre oldukça iyi yerimsenibenyerimseniben

bu arada ben regl oldum 1 senedir olmuyordum valla alışmıştım da bu duruma annemlerde digital tartı yok bu durum tartıya olumsuz etki yaptımı bilemiyorum ama regl döneminde ödem olmasına karşı daha çok kilo verildiğini bilmek insanı mutlu ediyor

sevilcim, ben de 1,69 boyundayım. hedef kilom da senin şu an oldugun kilodan 1 kilo eksik :)) yani senin ideal kilonu hesaplarsan aslında 61 çıkar ama tabi insan nasıl rahat ederse oyle olsun istiyor:))

kızlar ya daha onceden de sormustum ama bilen yokmu acaba?

istersem 2 tane ticker birden kullanamazmıyım?? ve tabi mümkünse nasıl yapıcam??

sevilcim, ben de 1,69 boyundayım. hedef kilom da senin şu an oldugun kilodan 1 kilo eksik :)) yani senin ideal kilonu hesaplarsan aslında 61 çıkar ama tabi insan nasıl rahat ederse oyle olsun istiyor:))

daphne ay aslında senin adın ne böyle hitap etmek zor oluyordafisfisfis
sevil aslında incecik görsen asla 5 yaşında çocuğu olan bir kadın demezsin başarı öyküsünün 3. sayfasında resmi var eski ve yeni halinin

aaaa kullanırsın tabiki
maytap kullanıyordu valla
bence ana sayfada ara hatta dur bende bakayım sein için

ay cok sevindim canım. arayım bakalım bulabilecekmiyim?
sen de benim için bakarsan çok sevinirim canım opuyorumnanaktan

tuba canım benim ismim. ismimle hitap edebilirsin kaydirigubbakcemile5
tahmin ediyorum zaten incedir. kendimden biliyorum. bir zamanlar o kilodayken ben de oyleydim mafoldumben
neyseki çogu gitti azı kaldı kaydirigubbakcemile2 ama zoru kaldı

söke mi mafoldumben:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…