sevi 84 canım sen çok kilo vermişsin ve vücut kitle endeksine bakılırsa da uzun boylusun
yalnız kızlar ben iş olarak en yoğun olduğum bi haftadayım mağlum bayram alışverişi fırsat buldukça sizleri takip edicem ve yazıcam. lütfen bu durum göz önünde bulundurulsun :)))
sevi 84 canım sen çok kilo vermişsin ve vücut kitle endeksine bakılırsa da uzun boylusun
kızlar ya daha onceden de sormustum ama bilen yokmu acaba?
istersem 2 tane ticker birden kullanamazmıyım?? ve tabi mümkünse nasıl yapıcam??
sevilcim, ben de 1,69 boyundayım. hedef kilom da senin şu an oldugun kilodan 1 kilo eksik :)) yani senin ideal kilonu hesaplarsan aslında 61 çıkar ama tabi insan nasıl rahat ederse oyle olsun istiyor:))
aaaa kullanırsın tabiki
maytap kullanıyordu valla
bence ana sayfada ara hatta dur bende bakayım sein için
daphne ay aslında senin adın ne böyle hitap etmek zor oluyordafisfisfis
sevil aslında incecik görsen asla 5 yaşında çocuğu olan bir kadın demezsin başarı öyküsünün 3. sayfasında resmi var eski ve yeni halinin
merhabalarr :)) ben sevil, 26 yaşındayım, evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var :) aydın'ın söke ilçesinde oturuyorum. kendime ait bayan giyim mağazam var orayı işletiyorum. boyum 169 cm kilom 62 tabi bu kiloya 85 den düştüm şimdiki hedefim 55 bu takımın beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum kk yeni üye oldum tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum takım için neler yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim :)) herkese kolay gelsinn...
blackandwhite canım ismini ogrenebilirmiyim sakıncası yoksa tabi. senin nickinde benimki gibi zor :)))
tubacım Emine benim ismim de opuyorumnanaktan
tamam canım. opuyorumnanaktan
ticker olayı hakkında haklısın aslında mesela ben senin kilonu sadece çarşambaları hatırlıyorum tubacım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?