- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Aslaaaa+100 e şükret yine bende +600 cumaya bakalım nolcak
Moral bozmak yok bi tartı mı bizi vazgeçircek
Teşekkür ederimm :)Sürekli tartılınca yoruluyo galiba dengesizlik varsa 5lik su tart sonra tartıl hem 5lik sabit ölçülü suyu kaç tarttığında anlarsın eksik mi çekiyo fazla mı
Benim 2tartım var 2side cvs birini anneme verdim pek iyi marka değiller iş görüyolar ama arada saçmalıyolar
Benim tartıda bi sıkıntı var pili galiba cumaya belli olurAslaaaa
Benim böyle olmam normal regl geliyor
Hemen ödem çayına başlamam lazim
Ben premier kullanıyorum hiç bozulmadı çok memnunum 3 4 sene önce almıştımKızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardıEn son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.
Cnm dizlerimden korkuyorum gece ağrım oluyor biraz. Bakalım dün mutfakta çok uğraştım vakit kalmadı da ama bugün denerimKızlar hepiniz şahane
Düne göre herkes ritmini 2000-4000 adım civarı artırdı yada korudu
Kaptanım hafta içi 2600 adım eksiğin var hafta içi tolere edersin biraz dinlendikten sonra .
Papatya m adımlarda düşüş olmuş haydi tempoağrın yoksa bugün 14.000 rekoru bekliyorum senden senin rekorun olacak 13.069 bile olsa rekor kendine göre en yüksek olur
@Faunaaa
@Tesnim1989
Adım bildirimleri niz yok kızlar pazar günü için ?
Güzel eksi canımKilo bildirimim
Cuma : 67,1
Pazartesi : 66,8
Fark : 300 gr
Anam ya toton açık kaldı yada çok yedin senyaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur? Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn
Bende de oluyor aradaKizlar ben begeni yapiyorumya hani sonra bi bakiyorum yaoilmamis gorunuyor sizdede oluyormu birde kisiyi etiketlemek bende zulum 10 deneme sonucu halledebiliyorum anca bosluga bastigim an gidiyor etket
HoşgeldinMerhaba kızlaaarrr. Elhamdülillah geldim. Belki kızım bahsetmiştir. İnternet hat talıma gibi olaylardan dolayı bayağı bir uzak kaldım. Hepinizi çok özledim.
19.10.2020..83.1
Bugün. Maalesef 84 .
Gün içinde gireceğim.
Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.5
ZOr tuvalete çıktım kendini vermiş hissediyorum cuma ya vericem inş
Zipzip-
GünaydınGünaydın kızlar...
GünaydınGünaydınn
Evde ağırlığı belli bir eşya su olabilir varda dene. Pildr bitmiş olabilir,Moralim bozuldu benim
Tartıda baya artı var imkansız bişey tamam wc ye çıkmadım gece de baya oturdum uykusuzluk da var ondan mı bilmiyorum
Lo yazdı kapadım açtım tartıldım dün ufaklık çok çıktı üstüne ondan mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 2710859
Rica ederim canimTeşekkür ederim
Canım hayırdır inşallahben de kabus görünce şekil değiştiren insanlar görürüm ikiyüzlü insanların bizde bıraktığı izler diye düşünürüm
Ben niye yokumKızlar dereceler şahane
1.sleepy angel 42.783 adım
2. @Felicio 38.415 adım
3. @Lili 38 29.090
4. @madamhd 28.277
5.PAPATYAM 25.281
İlk 5 bu şekilde Lili ve madam arasında müthiş bir rekabet var
Papatya her an depar atıp ikisini de solda bırakabilir
Leyla makası gitgide daraltıyor sleep e yetişmesi an meselesi
Ama sleepi nin birinciliği kaptırmaya hiç niyeti yok
Haydi kızlar rakipleriniz arkanızdan nal topluyor
Kızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardıEn son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.
Önemli değil tatlım bana da oluyor omissadangel
@Felicio
Kızlar alıntıda mesaj yazarken telefon çaldı alttan yukarı doğru yazıyodum size yazamadan cevaplaya basmışım kusura bakmayın
Beni De alsanıza geç oldu Ama güzel adım atıyorum valla geçmişide yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?