- 24 Haziran 2016
- 7.550
- 26.577
- 548
25 bin 10 bin de bugün 35 bin üstüne çık ekleyimRica ederim canim
Ben niye yokum
Foto varsa at canım eklerimBeni De alsanıza geç oldu Ama güzel adım atıyorum valla geçmişide yazarım
25 bin 10 bin de bugün 35 bin üstüne çık ekleyim
Foto varsa at canım eklerim
Beni etiketle
Cuma dahil değil .
Cumada olsaydı yaCuma dahil değil .
Yarışma cumartesi başladı.
Alt limit 10.000
Perşembe bitecek
Aradaki eksik adımları da eklemen lazım
Hedef 60.000 en az perşembeye kadar
Aynen yaCumada olsaydı yaben kapatırım açığı inşallah diyim
Dediğin gibi canım aynı sert zeminde farklı rakamlar çıkıyor.Tartıyı ilk aldığımda böyle değildi,sanırım dengesi bozuldu artık.Rakamlara baktım da tartı bile pahalı yaf,yine ucuzca bişi alırım belki ama yeni olduğundan dengesi düzgün olur belkiBenimkini alalı yıllar oldu, gayet tutarlı ölçer, yeter ki zemin sert olsun. Zemini değiştirmeden öyle ölçtüyse ve tartının pili de doluysa değiştirmen gerekebilir. Benimkinin markası fotoğraftan görünmüyormuş, istersen eve gidince bakabilirim. Ama ben de zamanında ucuzca bir şey almıştım.
Ondan önceki tartım üstüne bavulla çıkınca bozuldu. Anlatayım da bir gün yapcak olursanız yapmayın. :) Kardeşim uçağa binecekti, bavulu taşıma limitlerinde olsun diye kilosunu ölçmeye çalışıyorduk, ama öyle 30 kilo falan da çekmiyor tabi. "Önce sen çık, sonra bavulu kucağına vereyim," dedim. Öyle de yaptım ve ondan sonra kafayı yedi, bir daha doğru düzgün çalışmadı, değiştirmek zorunda kaldım. Bundan önce gayet iyiydi o da.
Zincir marketler e nerdeyse her hafta geliyor canım.Dediğin gibi canım aynı sert zeminde farklı rakamlar çıkıyor.Tartıyı ilk aldığımda böyle değildi,sanırım dengesi bozuldu artık.Rakamlara baktım da tartı bile pahalı yaf,yine ucuzca bişi alırım belki ama yeni olduğundan dengesi düzgün olur belki
hmm,pek market gezmediğimden sanırım aklıma gelmedi yaf.İyi fikirmiş, çok teşekkürler :)Zincir marketler e nerdeyse her hafta geliyor canım.
Çik bir bak.
Bence kalmıştır
Gulumse24 cnm başın sağolsun
Gulumse24 başın sağolsun
Gulumse24 başın sağolsun canım babannene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başın sağolsun canım
Gulumse24 canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Gulumse24 canım başın sağolsun mekanı cennet olsun babaannenin..
Gulumse24 canım başınız sağ olsun
Rabbim geride kalanlara sabır versin..
Belki biraz bencilce biraz da soğukkanlı gelebilir ama
Su an önemli bi surectesin..Kendine dikkat et ve sakin kalmaya çalış olur mu canım
Seviliyorsun ❤❤❤
Kızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorumGulumse24 Nasılsın canım ?
Hoş buldum. Ne hikmettir bilemedim bu tür sıkıntılar beni buluyor.Hoşgeldin
Rabnim öyle bir imtihandan geçiriyorki bizleri..... Kitabımızda yazıldığı gibi; evlatlar ana babaya, kardeşler, akrabalar, komşular birbirlerinden kaçar duruma geldi. Allah sonumuzu hayr etzin. Cümlemize akıl fikir versin. Ve halen dikkat etmiyoruz. Allah rahmet eylesin . Sizlere sağlıklı ömür versin. Bende yürüyüşten şindi geldim . Dinleniyorum. Bugünle beraber kandil e kadar oruçlu olacağım. Onun için menüde iftar sonrası olacak.Kızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum
Şimdi gördüm canım başın sağolsun rabbim geride kalan sizlere sağlık sihaat sabır nasip etsin inşallah evet ölümünde hayırlısını dilemek lazım virüs olunca böyle umarım bir an evvel biter bu illet ama pekte bitecege benzemiyorKızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum
Benimkini alalı yıllar oldu, gayet tutarlı ölçer, yeter ki zemin sert olsun. Zemini değiştirmeden öyle ölçtüyse ve tartının pili de doluysa değiştirmen gerekebilir. Benimkinin markası fotoğraftan görünmüyormuş, istersen eve gidince bakabilirim. Ama ben de zamanında ucuzca bir şey almıştım.
Ondan önceki tartım üstüne bavulla çıkınca bozuldu. Anlatayım da bir gün yapcak olursanız yapmayın. :) Kardeşim uçağa binecekti, bavulu taşıma limitlerinde olsun diye kilosunu ölçmeye çalışıyorduk, ama öyle 30 kilo falan da çekmiyor tabi. "Önce sen çık, sonra bavulu kucağına vereyim," dedim. Öyle de yaptım ve ondan sonra kafayı yedi, bir daha doğru düzgün çalışmadı, değiştirmek zorunda kaldım. Bundan önce gayet iyiydi o da.
Allah kabul etsinRabnim öyle bir imtihandan geçiriyorki bizleri..... Kitabımızda yazıldığı gibi; evlatlar ana babaya, kardeşler, akrabalar, komşular birbirlerinden kaçar duruma geldi. Allah sonumuzu hayr etzin. Cümlemize akıl fikir versin. Ve halen dikkat etmiyoruz. Allah rahmet eylesin . Sizlere sağlıklı ömür versin. Bende yürüyüşten şindi geldim . Dinleniyorum. Bugünle beraber kandil e kadar oruçlu olacağım. Onun için menüde iftar sonrası olacak.
Biz de seni çoook seviyoruz. Napalım ölümlü dünya. İnş hayırlısı ile gelir bebişin de canım benimKızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?