Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur yapmıyorum. Artı bu aralar iştahım inanılmaz . Bol su ve bitki çayları ile telafi edeceğimi düşünüyorum.
Kiz ben sahur yapmasamda corba salata yada yemek yogurt gibi sen benide yemissin sanki

Valla sen daha iyi biliyosun sonuclari ne olcagini doktor gibisin artik baksana hersey var

Eve gidince yemeğimi yedikten sonra çıkacağım yürüyüşe bugün biraz yoruldum ama kafa olarak ama durmak yok challenge bizi bekler sudem34
Evet tatlım
Tempo tempo
Durmak yok bize
O yağlar eriyecek
İsterim canım yürümeyi seviyorum.

Yarışa katılmayı çok isterim ama 3 gün açığım var kapatabilirmiyim bilemedim. Ama deneyeceğim inşallah.
Canım bugün yürümeye devam edeceksen 23.59 dan önce yürüyüşün bitince resimli sadece bugünü paylaş ben diğer günleri not alırım.
Perşembe bitiyor
4 saat tempolu yürüyüş
Geri kalan 3 bin adim normal zamanlarda atildi.
Zipzip-
N Nidsalii
sudem34
Offf şahane
Efsane
Lilim maşallah sana
Allah nazardan saklasın.
Bu hafta kesin 59.9 göreceksin
Rekor 3 günlük yarışta gün rekoru sende gibi

Yok kizlar hep bu denli beklemeyin sakin bugunluk boyle oldu hastaneye yayan gittim yani iki otobusluk uzaklikta ordan arkadasa gittim sonra tekrar hastane ve sonra ev ama hep yayan oyuzden boyle oldu yarin yine normal yururum tabi tultulmadan kaklabilirsem
59.9 nerdee yemeden kisamiyorumki buara yine sigara ozlemi yasiyorum oyuzden yemeye sardim sanki yine
Buarada cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin
sudem34
Felicio

Yemege sardin sigarayi dusunuyosun baska derdinde varsa alalim lili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…