Kiz ben sahur yapmasamda corba salata yada yemek yogurt gibi sen benide yemissin sankiSahur yapmıyorum. Artı bu aralar iştahım inanılmaz . Bol su ve bitki çayları ile telafi edeceğimi düşünüyorum.
Valla sen daha iyi biliyosun sonuclari ne olcagini doktor gibisin artik baksana hersey varGuatr hormonum asiri calisiyormus 200 mg ilac iciyordum 150 ye dusurdu 20 gun sonra tekrar gel kan ver dedi duzelmemisse 100 mg a dusururum dedi. Oyuzdenmi rahat kilo veriuordum aceba simdi ilac dozu dusunce calismada duser ve kilo alirsam diye endise ettim
Evet biraz öyle oldu sanki.Kiz ben sahur yapmasamda corba salata yada yemek yogurt gibi sen benide yemissin sanki
Allah affetsin ozaman ablaEvet biraz öyle oldu sanki.
Biliyorum bugün çok kaçtı. Ama sizden uzak olmak bana yaramadı. Allah ayırmasın birdaha inşallah.Allah affetsin ozaman abla
Evet tatlımEve gidince yemeğimi yedikten sonra çıkacağım yürüyüşe bugün biraz yoruldum ama kafa olarak ama durmak yok challenge bizi beklersudem34
İsterim canım yürümeyi seviyorum.
Canım bugün yürümeye devam edeceksen 23.59 dan önce yürüyüşün bitince resimli sadece bugünü paylaş ben diğer günleri not alırım.Yarışa katılmayı çok isterim ama 3 gün açığım var kapatabilirmiyim bilemedim. Ama deneyeceğim inşallah.
Offf şahane
Lili toplam adımın 27bin mı 30 bin mı?
Muhteşem
Maşallah ona yaMuhteşemTelefona bakmak için durmuştum kalkayım efsane geri dönmüş işimiz çok
27 bin 147 suan ama birazdan kalkarim bizimkiler gelir 28 bin kesin tamamlanirLili toplam adımın 27bin mı 30 bin mı?
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinizMerhaba, aranıza katılabiliyor muyuz
Yemege sardin sigarayi dusunuyosun baska derdinde varsa alalim liliYok kizlar hep bu denli beklemeyin sakin bugunluk boyle oldu hastaneye yayan gittim yani iki otobusluk uzaklikta ordan arkadasa gittim sonra tekrar hastane ve sonra ev ama hep yayan oyuzden boyle oldu yarin yine normal yururum tabi tultulmadan kaklabilirsem
59.9 nerdee yemeden kisamiyorumki buara yine sigaraozlemi yasiyorum oyuzden yemeye sardim sanki yine
Buarada cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?