Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım Allah razı olsun

Afiyet olsun canım
Kaçamağı geç aaatte yapma hatta akşam yemeğinden sonra bişey yemebu kural olsun
Bende gece atıştırmalığı çok severimm ufacık izin versem emeklerim boşa gider
Afiyet olsun bacım
Afiyet olsun canım
Kızlar sabah kahvaltım
Peynir zeytin ceviz salata domates çavdar ekmeği 2 dilim
Ara bır muz
Öğlen yok
Akşam ıspanak yemeği salata yoğurt
2 litre su
Spor yok
Afiuet olsun canım az gözüktü bana
Afiyet olsun canım
Tartı fiyatı söylemiştim sonradan yağ ölçerli olduğunu farkettim ondan belirttim normal tartı biraz daha uygundur diye

Bende yağ fazlasıyla vardır zaten
Dünkü menüm
10:00 70 gr yulaf ezmesi, 200 ml süt
14:00 200 gr tavuk göğüs, 1 kase bulgur pilavı, 1 tırnak pide, 1 ayran
20:00 Uno'nun tb sandviç ekmeklerinden 1 tane, içine kaşar, domates
Afiyet olsun canım

Suan adim 1372 cunku niye hala mutfaktan cikamadim mutfakta is yapmak hic adima faudasi olmuyor sabah yogurdum kalmamış olan sutu mayalayim dedim isittim ama, sonra dedim taze gelecek aksama onla yapayim, isittigim sutu hopp cevirdim poaca hamuruna ee 2 kilo sut koca legen hamur oldu basima kosede bekliyor. Elmalar var ziyan olacak onlarida elmali kurabiye yapayim dedim bana bakiyorlar yap hadi diye ama suan basina gecemem cunku sabah salonin perdemerini indirttim muhammede halilari topladim yikamaya gidecek diyordum zile bastilar almak icin bu arada yumusaticim bitmis hem pazar hem market alisverisi yapmam lazim ayy yazarke bunaldim ben gidiyom

Yorma kendini bu kadar kolay geldin canim

Evet yaa sportie ne spor yapardı maşallah özledim ya gelmiyor bıraktı bizi galiba

Tartı fiyatı söylemiştim sonradan yağ ölçerli olduğunu farkettim ondan belirttim normal tartı biraz daha uygundur diye

Bende yağ fazlasıyla vardır zaten

Yok canım, ben de sana uyarı olsun diye yazmadım zaten. :) Genel bilgi olsun diye... Geçenlerde de konuşulmuştu yağ ölçerli tartılar.

Görmediğiniz şey değildir ama şunu da şuraya bırakayım. Us navy formülü bana %40'larda olduğumu söylüyor, bu sonuca paralel fotoğraftaki acı gerçek de kişisel gerçeğim olmuş durumda. 2 yıldır salon sporu yaparken ve 70 kiloyken bile en fazla %30'a inmiştim. Ne kadar zor yağ yüzdesi azaltmak...

Eklentiler

• body_fat.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 38
Menüler icin 4 gunluk gecmis yaptim geldim
Günümüze hoşgeldin o zaman kaptanim
eline sağlık
Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…