Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Afiyet olsun oruçlu iken iyi yemişsin :))
Öyle düşünme canım geçmiş olsun
Süpersin valla
Bizde seninle gurur duyuyoruz iyi akıl etiin bu adım atma yarışmasını hep yapalım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Evet kaptanım iyi oluyor hem kendimizi kontrol ediyoruz
Afiyet olsun canım
Sen 13000 dersin de ben yapmaz miyım bogam fazla bile yaparım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsporun da maşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım
Tebrikler kızlar o zaman hedefim sensinasysss
Afiyet olsun canımSabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber bir haşlama yumurta 4 Zeytin 2 dilim peynir 1 kaşık çökelek
1 çay kaşığı reçel
Ara yarım elma
Akşam 17.00
biraz patlıcan yemeği üzeri yoğurtlu
Patlıcan köz salata
1 bardak ayran
Açık havada piknik yaptık ev ahalisine yarim ekmek döner aldım ben yukarıdakilere takım ettim
Sütüm çekmesin diye de bir büyük ısırık dönerden aldım
Çayın yanında 2 tane kuru incir yedim
Kızım pasta istedi aldım 1 çatal ondan yedim kaçamaklar böyle...
2 litre su
Zipzip-
Adımımın resmini birazdan çekip atacağım
Afiyet olsun bacımMenüyü yazayım sabah biraz kötü basladim
Kahvalti(10:00)
1 sac böreği
Bikac parca peynir
2 yumurta
3 fincan çay
Ikındı(17:00)
10 çiğ kabuklu fıstık
15 leblebi
1 fincan çay
Aksam(19:15)
5 kasik mantar sote
2 dilim tb ekmek
3 üçgen dilim kavun
Su 2 litreye yakınZipzip-
Afiyet olsun canım
Afiuet olsun canım az gözüktü banaKızlar sabah kahvaltım
Peynir zeytin ceviz salata domates çavdar ekmeği 2 dilim
Ara bır muz
Öğlen yok
Akşam ıspanak yemeği salata yoğurt
2 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canımBugünkü Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 gün kurusu kayısı, 5 çiğ badem
Kahvaltı 11 :00
1 yumurta ile omlet, 1 peynirli tost, 1 domates, 1 salatalık, 3 zeytin, 3 şekersiz çay, 1 çatal kavurma
1 kiraz sapı çayı
Saat 12 : 00
Şekersiz Türk kahvesi, bitter çikolata
Saat 14 : 00 1 avuç beyaz leblebi, 1 ceviz
Akşam 17 : 30
4 kaşık yoğurt, 1 ufak muz, 4 çilek, 5 çiğ badem 1 ceviz, 4 kaşık yulaf ezmesi ile karışım
Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2.5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
14.000 adım _ 210 puan
Leslie 1 mil 19 dk _ 57 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 327 puan
@Nidsalii
Tartı fiyatı söylemiştim sonradan yağ ölçerli olduğunu farkettim ondan belirttim normal tartı biraz daha uygundur diyeGünaydın herkese.
Bunlar tam ölçmüyor, biliyorsunuz değil mi? Ben de son yıllarda hep yağ ölçümlü tartı aldım. Tartının kendi ölçümü içinde yağ oranınızın azalıp azalmadığını kontrol edebilirsiniz ama gerçek sonucu kolay kolay vermez.
Google'a US navy body fat yazın, calculator.net'e girin. Metrin unit'ten female'i seçin. Sonra da kutucuklara sırasıyla yaş, kilo, boy, boyun, bel kalça ölçüsü girin. Calculate'e basın. Sağ en üstte yağ yüzdeniz, 3. sırada da yağ kilonuz görünecek. Bu biraz daha gerçeğe yakın sonuç veriyor. Tabi bu yöntemde de "Mezurayı geçen sefer daha gevşek/sıkı mı tutmuştum?" tedirginliği var.
Aslında yağ ölçümünü 2-3 haftada bir yapmak en iyisi. Ama neredeyse her yöntem de ancak yaklaşık değeri veriyor. Zaten ne kadar yağımız olduğunu don-sütyen moduyla ayna karşısına geçtiğimizde görüyoruz.
Afiyet olsun canımDünkü menüm
10:00 70 gr yulaf ezmesi, 200 ml süt
14:00 200 gr tavuk göğüs, 1 kase bulgur pilavı, 1 tırnak pide, 1 ayran
20:00 Uno'nun tb sandviç ekmeklerinden 1 tane, içine kaşar, domates
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
F Faunaaa | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Fitanne123 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
@Tonvejerry | |||||||
| |||||||
| |||||||
Yorma kendini bu kadar kolay geldin canimSuan adim 1372 cunku niye hala mutfaktan cikamadim mutfakta is yapmak hic adima faudasi olmuyor sabahbyogurdum kalmamos olan sutu mayalayim dedim isittim sonra ama taze gelecek aksama onla yapayim dedim isittigim sutu hopp cevirdim oaca hamuruna ee 2kilo sut koca legen hamur omdu basima kosede bekliyor. Elmalar var ziyan olacak onlarida elmali kurabiye yapayim dedim bana bakiyorlar yap hadi diye ama suan basina gecemem cunku sabah salonin perdemerini indirttim muhammede halilaei topladim yikamaya videcek diuordum zile bastilar almak icinbu arada yumusaticim bitmis hem pazar hem market alisverisi yapmam lazim ayy yazarke bunaldim ben gidiyom
Yoo yormadan sakin sakin takiliyorum cumartesi misafirimde var yavas yavas yapayimYorma kendini bu kadar kolay geldin canim
Tamam canımYoo yor.adan sakin sakin takiliyorum cjmartesi misagirimde var yavas yavas yapayim
SelamSelamlar
Kiraz sapı ve yeşilçay içildimi tamamdırKizlar mazallah bir de ödem toplamayın
Malum yürümüyorsunuz adeta kosuyorsunuz Maşallah
Kondisyon gibi valla
Geçmiş olsunBugun yuruyus yapamadım canim((
Yataktan bile çıkmadım hastayım biraz
Insallah biraz toparlayayim kendimi telafi ederim
Evet yaaSen kilo almazsın Lilim hiç endişe etme
Bankacıyım canım çok koşturdum dün yoruldum şimdi işe gitmeden Leslie yapacağım
Spor için yorgunum ama kalktım bile
@Sudem balım ben pazartesi küsüratı yazmamıştım onuda ekle istersen menüde yazıyor attığım adım Health uygulamasından bakar atarım şimdi hepsini sana
Mezuniyet için son challenge hakkını vereyim dedim beni esas çosturan Lilim kırmışken kendi rekorumu kırayım dedim
Canım teşekkür ederizsportie miz vardı onun spor skorlarını görseydin nasıl köndüksiyon sağladık anlardın
Tartı fiyatı söylemiştim sonradan yağ ölçerli olduğunu farkettim ondan belirttim normal tartı biraz daha uygundur diye
Bende yağ fazlasıyla vardır zaten
Günaydın canım hadi yarışalım rakibemCanım günaydın az bir şey var aramızda hadi bakalım yarışalım
Günümüze hoşgeldin o zaman kaptanimMenüler icin 4 gunluk gecmis yaptim geldim
Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurumGörmediğiniz şey değildir ama şunu da şuraya bırakayım.Us navy formülü bana %40'larda olduğumu söylüyor, bu sonuca paralel fotoğraftaki acı gerçek de kişisel gerçeğim olmuş durumda. 2 yıldır salon sporu yaparken ve 70 kiloyken bile en fazla %30'a inmiştim. Ne kadar zor yağ yüzdesi azaltmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?