Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazinn kuruttugum kiraz sapim bitti yaa ama bir dunya misir puskulum var nakadar kurtmusum gözüm doymamis
Ben aktardan aldım sudem34 tavsiye etti yeşil çayın içine koyarak demledim bir kez kullandım memnun kalırsam bende kuruturum mısır püsküllü bir tane çaya katarım diye aldığım mısırdan saklamıştım 2-3 günde kararmıştı deneyemeden attım maalesef

Yag oranini nerden hesapladigini yazmismiydin canim bir ara bende bakayim

Yukarıda. :)

Çok geçmiş olsun canım belki sadece üşütmüşsündür belirtiler çok benziyor çok kafa karıştırıcı Taze zencefil Limon bol ıhlamur iç canım

Günaydınnnn günaydın günaydın güzel bir gün diliyorum hepimize
Felicio kuzum benim tebrik ederim seni masaAllah barekaAllah
Tesnim1903 Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sana

Günaydın cnm çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Dikkat et kendine, ay halsizim denildiği zaman Allah korusun korona geliyor aklıma paranoyak oldum galiba

Geçmiş olsun canım

Tesnim1903 gecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misin
Cok sagolun arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim sanırım üşüttüm ilaç ve bitki çayları beni biraz daha toparladi

Günaydın cnm tamam işte bankaciysan bir aşağı bir yukarı olur o adımlar...
Ben de okula gitseydim daha fazla bile olurdu...

işte attığım yol dahil normalde 1000-1500 adımdır öğle yemeğinde dışarı çıkmıştım ben akşam olabildiğince tempolu yürüdüm liliyi yakalayayım diye sonra baktım fazla kaptırmışım kendi rekorumu kırayım dedim

Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim

Benimde %27 cikti kiloma gore fazla acilen spora baslamam lazim

Sadece kiloyla alakalı değil ama, boyuna göre normal. :) Yaşına göre de %22-32 arası gibi olması lazım. Tam ortadasın. %20 civarı olmak her ne kadar güzel olsa da, o oranların manken fizikleri olduğunu akıldan çıkarmamak lazım. :) Ama alt sınıra ne kadar yakın, o kadar iyi tabi, yaşla kilo alınırsa avantajlı başlanmış olur. :)

Dogru söylüyorsun canim manken olmayacagimza gore
En azindan 24-25 e cekeyim yuzdeyi :))

sudem34 tebrik ederim canım ilk defa mezuniyet karnesi görüyorum kk da..

Bugun yuruyus yapamadım canim ((
Yataktan bile çıkmadım hastayım biraz
Insallah biraz toparlayayim kendimi telafi ederim
Geçmiş olsun
Bir dahaki adım Challenge senin kaptanlığında olsun
Eklerim balım
Varya millete 10 bin adım çok geliyor vay be diyolar seni görseler ne derler efsane biz kadınlar ne kadar güçlüyüz tuttugumuzu koparan kadar bırakmayız

sudem34 tebrik ederim canım ilk defa mezuniyet karnesi görüyorum kk da..
Bu ara cok mezun veremedik
Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misin

Sağol canım ben 10 yılda bir karne alıyorum
Umarım 2030 da tekrar kilo alıp gelmem
Darısı sana hadi seni mezun edek
Hadi edelim ya ben de sıkıldım artık...
Hiç bu kadar fazla kilo vermeyince süre de uzun oldu benim en fazla yaptığım süre 2 aydı
Şimdi 11 ağustosta başladım 2 buçuk ay oldu daha da bana bir ay gider senin bu adım challenge in iyi oldu...
Haftaya da bölgesel mı yapsak???

Olabilri aslinda ne yapabilriiz ki

sudem34 canım Health de tam çıkmıyor ama geçen aya göre az atmışım adımı öyle yazıyor diğer programda aktiviteden çektim
Diğer ilk günün 17 bin olanı da çektim
Adım atmayı sen sevdirdin kuzum bize
Şimdi tartıldım hala 54,2 yim sudem34 bugün biraz azaltacağım canım mezuniyet kaçmasın
Süper
Ohoo ben açığı kapatayım dedim Ama üsttekileri görünce sanırım kapanmayacak benim üç günde attığımı Felicio bir günde atarsa Tabi kapanmaz
Bir üstündeki geç oda olur
Eki Görüntüle 2711384
sudem34 buda dünkü adimim yorgunluktan tum gun yattim :)))
Ekledim
Günümüze hoşgeldin o zaman kaptanim
eline sağlık

Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum
İyi fikir boğam
Eee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
Ya varya 23.59 a kadar sessiz buralar sen 00 da gel

Tebrikler sudem.
Sağol canım darısı sana bu arada özlettin ya her gün gel
Merhaba yürüyüşten geldim. Ortalama 2, 5 saat . duş alıp dinleneceğim. İftardan sonra görüşürüz inşallah. Eki Görüntüle 2711505
Ekledim
İyi yaptın senin üstüne adım atan ne gördum ne duydum
Bu ara cok mezun veremedik

Cuma gunleri kilo bildirmeye devam edecek misin
Artı gelmezsem ederim niye olmasın
Sen de bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…