- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Herkesin pilavina karismasanmi sendeki etki bizde olamayabiliyo liliiiiiBir kasik pilavmiii, hic agzina vurmasaydin bari
Niye acebaKahveyi en son carsamba gece ictim
Gunleri mi karistirdin bugun daha carsamba
Afiyet olsun canım
1 servis kaşığı silme olabilir miBir kasik pilavmiii, hic agzina vurmasaydin bari
Tebrikler
Olmaz karismassam olmaz,lHerkesin pilavina karismasanmi sendeki etki bizde olamayabiliyo liliiiii
Tövbe estağfurullahOlmaz karismassam olmaz,luyuzlugum ustumde kandil kandil
Bende yazmayim dun ne kadar pilav yediğimiHerkesin pilavina karismasanmi sendeki etki bizde olamayabiliyo liliiiii
3kasikmiBende yazmayim dun ne kadar pilav yediğimi
3 kasık olsa yine iyi3kasikmi
Olabilir bazen yediklerim etkilemiyorLili gibisin sende sanirim
Bulgur banada o etkiyi yapiyo pirinc yapmiyo ama pirinc pilavi tansiyonumu ziplatiyo nedense yagli oldugundan bide nisastadan sanirim,bide bulguru tabak tabak yiyolar zayiflamak icin unluler ama biz yiyince şişiyoz sanirimOlabilir bazen yediklerim etkilemiyor
Dun 1 tabak pirinc pilavı yedim ama etki etmedi bana
Bazen de bulgur yediğimde +1 görüyorum:))
Valla bulgur yiyince bende sisiyorum anlamis degilimBulgur banada o etkiyi yapiyo pirinc yapmiyo ama pirinc pilavi tansiyonumu ziplatiyo nedense yagli oldugundan bide nisastadan sanirim,bide bulguru tabak tabak yiyolar zayiflamak icin unluler ama biz yiyince şişiyoz sanirim
Fotoğraf paylasaiyjm dedim de silsem mi bilemedim :))
Yok baska foto degil orjinal benim
Aksam kandil simidi fazla olmus canim keske 1 tane yeseydinMenüm
10:00 50 gr yulaf ezmesi, 200 ml süt
14:00 200 gr tavuk göğüs, bulgur pilavı, yoğurt, 1 tırnak pide
20:00 yoğurt, 2 kandil simidi
Sayfayı bulmak için geri tuşuna bastım en üstlerde 6. Takımı gördüm göz göze geldik yok kalsınFotoğraf paylasaiyjm dedim de silsem mi bilemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?