Teşekkür ederim canım zaten annemlerin haberi oldu burdan pinar ödülü eve gelinceAnladım onu.Güzelsin diyorum, kalsın böyle diyorum. :) Tadınık biri gelecek de fotomu görüp yazdıklarımı okuyacak da korkusu bana çok gerçekçi gelmiyor. Ama bu takımda şaşırtıcı derecede gerçek hayatta tanışan kişi de var. :) Zayıflama yarışma değil mi, dursun foton, motivasyon olur. :)
PekiYarin persembe menulerde kacamak gormek istemiyorum kizlar
Çok güzel olduAzıcık az olmuş. :) Afiyet olsun. Tambuğday unlu domates çorbasının tadı nasıl, çok değiştiriyor mu?
Anladım onu.Güzelsin diyorum, kalsın böyle diyorum. :) Tadınık biri gelecek de fotomu görüp yazdıklarımı okuyacak da korkusu bana çok gerçekçi gelmiyor. Ama bu takımda şaşırtıcı derecede gerçek hayatta tanışan kişi de var. :) Zayıflama yarışma değil mi, dursun foton, motivasyon olur. :)
Afiyet olsun, güzel menü. Köftesi bolsa da şahane. :)
Az olmuş bence. 1 dilim pasta fazla olur ama aklında kalacaksa yarın yeme riskine gireceğine bugün biraz yiyebilirsin. Yine bence tabi... :)
Ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler.
Ben bugünden asildim vallaYarin persembe menulerde kacamak gormek istemiyorum kizlar
Tartı yalan söylemez
Aslinda şöyle bacim buara hep boyle besleniyorum yemedigim gün bünye şaşıracakda, işde yemesemde sasirtsam iyi olacak galibaAfiyet olsun, arada olur öyle şeyler, vücudu şaşırtmış oldun. Diyete spora devam unut gitsin. Oldu birkere yapacak bişii yok artık sürekli olmasın da
Ben menemene ayri corbaya ayri yaptim kavanozlaraÇok güzel oldu
Yazdan biberli domates konserve yapmıştim menemenlik orta boy kavanozlardan bir tane açıyorum tam yetiyor
Tereyağ da kavurdum unu güzel oldu
Üstüne de kaşar rende
Benim oğlanın favori yemeği
İskenderi anımsatıyor ona
Artık menemen değil kavanozlar i sadece çorba için kullanıyorum
Artık domatesin tadı yok çünkü
Yine yarış yapariz kullanirsin canimKızlarrr sizin muhteşem adımlarınızdan özendim akıllı bileklik siparişi verdimİnşallah kenarda köşede durmaz da hakkını verebilirim
Niye kız biber çorbaya da çok yakışıyorBen menemene ayri corbaya ayri koydum
İyi yapmışsınKızlarrr sizin muhteşem adımlarınızdan özendim akıllı bileklik siparişi verdimİnşallah kenarda köşede durmaz da hakkını verebilirim
Silme kaptanım şahane profil fotosu olmuşFotoğraf paylasaiyjm dedim de silsem mi bilemedim :))
Tesekkur ederim canımSilme kaptanım şahane profil fotosu olmuş
Yapalım yapalımYine yarış yapariz kullanirsin canim
Balım şarjsız kaldığı zaman ekranı gidiyor sönüyor benimde 2 tane öyle mefta oldu tekrar almadımİyi yapmışsın
Benim ikinci ilki bataryası öldü
Bakalım bu ne kadar dayanacak
Bu da geçen pazartesi geldi
İnşallahhhYine yarış yapariz kullanirsin canim
Bu sefer cok adim atamaidm bence de yeniden yapalimYapalım yapalım
Korumam lazım
Ödem den kurtulmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?