Evet çok koşan çabuk yorulur, istesem de yüklenemem de gerçi... bakalım hayırlısıyla uzun bi maraton bekliyo beni500gr , 1 kilo olduğu oluyo bazen 2ye yaklaşıyo verilecek kilon ne kadar çoksa çok veriyosun aslında
Önemli olan verebilmek çok vereyim diye çok kasarsan çabuk sıkılırsın. Bi düzen oturt önce spor yapacaksan da birden yüklenme yavaş yavaş arttır
Kacamak mi yaptin yoksaSence tahmim et bakim
Hoş geldin. :) Funda ben.Hoşblduk
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumdan
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı olmak ve iyi görünmk
Yalnız kilomu sabah aç karnına sylerim
Sağol 8 ayda ortalama hedefime ulaşırım inşaallah. 15 versem oluyo dile kolayVerirsin canim 500 gram az degil ayda 2 kilo yapar 10 ayda 20 kilo :)
Kosu bandi alirsam yaptirim olur diye dusunuyorum. Leslie telefondan acikken cocuk rahat birakmiyorSpora vakit ayirabiliyor musun
Oncelikle leslie ile baslasan yapabiliyorsan kosu bandi da mantikli takimda 3 -4 kiside var ve özellikle kisin cok faydasini gormuslerdi
Hoş geldin. :) Funda ben.
Takıma bir memur daha katılmış. :)
2016 mayis da 75 kiloydum simdi 57-59 arasi gidip geliyorum :)))Sağol 8 ayda ortalama hedefime ulaşırım inşaallah. 15 versem oluyo dile kolay
Hayir tabikide spor yapinca ben bisey yemiyorum bilmen gerekirdiKacamak mi yaptin yoksa
Aaa iyi kilodasın ama bi ara geri aldın muhtemelen2016 mayis da 75 kiloydum simdi 57-59 arasi gidip geliyorum :)))
Yürümeyi seviyorsan öneririm. Evin çevresi yürümeye müsait değilse ya da hazırlanmaya, soğuk havaya falan üşeniyorsan 2 metre ötede koşu bandı olması çok iyi oluuyor. Yürümeyi sevmeyenler alırsa çürütüyorlar ama, dikkat et. :) Ben bandı kullanırken ya kitap okuyorum, ya video izliyorum tabletten falan. Tablet koymalık yeri olan modeller var mesela... Hızı istediğine göre arttırdığın için çok zorlamaz, neden zorlasın? İster tin tin tin yürü, ister koş.Meraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyim
Ben genelde 500 gr veriyorum.Kızlar, Kaç gram/kg veriyorsunuz haftada ortalama?
Anladim o zaman almalisin sana cook faydasi olacaktirKosu bandi alirsam yaptirim olur diye dusunuyorum. Leslie telefondan acikken cocuk rahat birakmiyor
Ben memur değilim.hoşbulduk memure hanım
52 ye kadar dustum 61-62 ye ciktim 2 ay önce kuzenimin dugunu vardi 55 e düştüm geri aldim :))Aaa iyi kilodasın ama bi ara geri aldın muhtemelen
Onu biliyorum aslinda da bir an zipzip yazinca dedim birsey oldu :))Hayir tabikide spor yapinca ben bisey yemiyorum bilmen gerekirdi
Zipzip diyorum degismis diyorum
Ben memur değilim.
Ama memurumuz çok. :)
Biliyosun hep takipteyimOnu biliyorum aslinda da bir an zipzip yazinca dedim birsey oldu :))
Yeni degistirmistim hemen fark ettin
Olsun sağlık olsun, alıp vermek kötü ama vahim durumda diilsin sonuçta, kilon iyi52 ye kadar dustum 61-62 ye ciktim 2 ay önce kuzenimin dugunu vardi 55 e düştüm geri aldim :))
6 li rakamlari görünce tekrar vermeye basliyorum :)))
Canim sisem olmaz mı var tupper im ama çocuklar benden önce açıp içiyor filan karışıyor bitiyor doldurmama bile izin vermiyorlar WC dahi gidemiyorum bazen0.5 lik yada 1 litrelik şişen olsun cnm bitirmeye çalışıyorsun hemde miktarı ölçebiliyorsunbardakla olmuyor ben öyle unutuyorum. Şişemi yanımda gittiğim odaya mutfağa taşıyorum göz önünde olunca içiyorum. Yada saat başı tel alarmı kuruyorum. Su içme hatırlatan programlarda var oda var bende. Unutmak mümkün olmuyor böylece
Bende bir 5 kilo versem ama halen o enerjim yokBiliyosun hep takipteyim
5kilo hedefim var yememem lazim
Bir anda alip vermiyorum zaten 2 alip 1 veriyorum 1 alip 2 veriyorum iste :))Olsun sağlık olsun, alıp vermek kötü ama vahim durumda diilsin sonuçta, kilon iyi
650-700Kızlar, Kaç gram/kg veriyorsunuz haftada ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?