Tebrikler seni yine sahalarda gormek cok guzel canim
Tesekkur ederim canım ensonunda seytanin bacagini kirdim 5kilo vermem sart oldu busefer malum kişda geldi soba ustunde ekmek kizartmakta varTebrikler seni yine sahalarda gormek cok guzel canim
Ofoff sobada ekmekTesekkur ederim canım ensonunda seytanin bacagini kirdim 5kilo vermem sart oldu busefer malum kişda geldi soba ustunde ekmek kizartmakta var
İste ondan diyorum onlarida yemem icin 5kilo vermem lazimOfoff sobada ekmek
Mantikliİste ondan diyorum onlarida yemem icin 5kilo vermem lazim
Napim kiz 70e kadar cikmisim anlamadan onu yiyim bisey olmaz bunu yiyim bisey olmaz derken 66 inmistim toparlamam lazimMantikli
Suan 70 e mi ciktin kizNapim kiz 70e kadar cikmisim anlamadan onu yiyim bisey olmaz bunu yiyim bisey olmaz derken 66 inmistim toparlamam lazim
2gundur tartilmiyom 69.7 falandiSuan 70 e mi ciktin kiz
Alinlir bacim vermek zor ama almak bir sobadaki ekmege bakiyor malesef2gundur tartilmiyom 69.7 falandi
Napalim vercez insAllah yemeden verim bariAkilir bacim vermek zor ama almak bir sobadaki ekmege bakiyor malesef
Hoşgeldin canım sanki bizden bebek çıkmamış hala duruyor gibiO zaman katilayim sizlere :)
Adim Büşra.
Yıllardır kg sorunum var.
2010 da 20 kg verip 58 kg olmustum. 16 yasindaydim.
Ama hic koruyamadim.
2014te 72 kg ile evlendim.
2016da 86 kg ile hamile kaldim
2017 de 113 kg ile dogurdum.
2019 da 3.5 ayda 15 kg verdim. İkinciye hamile kaldım.
2020 Şubat ayinda 112 ile dogurdum.
En yuksek 2020 mayis ayinda 115kg gördüm.
Şuan 107.8dim geçen cuma.
Yarina gerek yok canim takim ici tartiliyoruzYarın ki tartı da resimli mi olacakZipzip-
Dün alıntılamışım cnm afiyet olsun da yediklerin az gibi geldi bana emziriyorsun süt olsun öğün atlamamaya çalışırsan iyi olurBugün ki menüm
12: bir adet ince krep 3 dilim peynir
Bir dilim helva- haşlanmış Patates- bir tane mantar
16:muz
17:dereotu
19:30 yoğurt kabak yemeği bir dilim ekmek
2 litre su
Cnm gelmiş geçmiş olsun sana daa benim kuzenim de Çankaya da çalışıyor onların iş merkezlerinde de hasar varmış hatta üstüne sıvalar dökülmüş kuzeniminTeşekkür ederim,inşallah bu hafta tartıda küçük de olsa bi hareket görebilirim.
Benim kızım da 3. sınıf ben de yollamıyorumKaçıncı sınıf çocuk benim 3. Sınıf baştan beri yollamiyorum
Bak sen gittiğin halde göndermiyorsun çocuğunu bu gonderenleri anlamıyorumBende yolllamiyorum canım oğlum 3 e gidiyor
Bizim öğretmenimiz ne güzel 5 gün canlı ders yapıyordu yüz yüze eğitim olunca ücretsiz izin aldı bu dönem de yüz yüzeye karşıyım diyeCanlı ders yapıyor mu öğretmeniniz çarşambadan baska
Benim şişem 1 lt mutfakta tezgahta durur gelir gider içerimBen de 750 lik şişeyi kullanıcam bugün. Amacım 4 şişe devirmek
Aynen sadece Çarşamba kalan günler kendimiz idare ediyoruzDün alıntılamışım cnm afiyet olsun da yediklerin az gibi geldi bana emziriyorsun süt olsun öğün atlamamaya çalışırsan iyi olur
Cnm gelmiş geçmiş olsun sana daa benim kuzenim de Çankaya da çalışıyor onların iş merkezlerinde de hasar varmış hatta üstüne sıvalar dökülmüş kuzenimin
Benim kızım da 3. sınıf ben de yollamıyorum
Çok yalvardı çok gitmek istedi ama olmaz dedim ben
Bak sen gittiğin halde göndermiyorsun çocuğunu bu gonderenleri anlamıyorum
Bizim öğretmenimiz ne güzel 5 gün canlı ders yapıyordu yüz yüze eğitim olunca ücretsiz izin aldı bu dönem de yüz yüzeye karşıyım diye
Çocuklara ücretli öğretmen getirdi müdür
Biz gitmiyoruz ama çarşamba günleri kızım canlı derslere katılıyor
Benim şişem 1 lt mutfakta tezgahta durur gelir gider içerim
Ben senden çok daha fazlayim malesefHoşgeldin canım sanki bizden bebek çıkmamış hala duruyor gibiben de geçen hafta 94 le geri döndüm sahalara
HoşgeldinizTamam her cuma ve pazartesi tartiliyorum zaten. 10 gündür daha iyi adapte oldum. Gectigimiz 4 hafta da 2.5 hafta uyguladım adam akilli 2.5 kg kadar verdim.
Şuan 1 ocak hedefim 99 kg olmak. 9 hafta da 9 kg vermek :)
Yazmamişim bende 26 yaşindayim. 3 yasinda ve 8.5 aylik iki kizim var
3 e 5 e bakma canim subat doğumlu mu bebeğin 9 aylık da bende varBen senden çok daha fazlayim malesef
Evet 8.5 aylik. 17 subat dogumlu3 e 5 e bakma canim subat doğumlu mu bebeğin 9 aylık da bende var
Koşu bandimi çok severek kullandım daha önceki kilo vermelerimde bu sefer de kullanacaktim ama yürürken dizim hep kıtladi kıt kıt sesler geldi hep her adımımda korktum dizimde problem olur diye kullanmadımMeraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?