O 300 gramıda yeşil çay takviyesiyle hemencecik atarsın canım ben korkudan tartılmadım henüz sempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar sizleri çoook özledimmm..opuyorumnanaktan
kirazcım aklıma şuan dans müziği için öneri gelmiyor ama aklıma gelirse yazarım tatlımmm
günaydın kızlar maalesef artıdayım . bugünden itibaren sıkı diyet başlamış olmakta inşallah cumaya kadar en azından artılarımdan eksilme olur.size karşı mahcup olmak istemiyorummm :kedi:ekimin 16 sında ve 17 sinde eşimin memleketinde düğünümüz var oraya gidesiye kadar kayda deger kilo verebilmek istiyorummm.bayramda beni her gören çok güzel iltifatlar etti.eee nede olsa en son gördüklerinde 81-82 kiloydummm.sempatiksalakcinni .kayınvalidem bukadarını beklemiyordum dedi.akannehir hemen toparlanmam gerek 67-68 rakamına ulaşmak için elimden geleni yapmalıyımmm guclubacismile
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
yaaa , niyeki CADIARZU
senin aklında neler var, yani kararsız kaldıkların?
Mesela türkçe ise o zaman yonca evcimiğin pek bilinmeyen aşkım diye bir şarkısı vardı sanırım, o olurmu ki, öyle klasik herkesin kullandığı olmasın dimi
nasılsınız kızlar?
simoşum memleketimdeydim canım dün akşam geldim
termosifonun borusu patlamış evi de su basmış akannehir
Allah'tan eşim evdeydi ,ikimizde yokken olsaydı ne olurdu bilmem bayramda
çok şükür o bari evdeydi
banyo ,koridor yatak odasına kadar her yer su olmuş ,eşim temizlemiş ben gelene kadar
sağolun kızlar simoşum halım çok büyük kurucak gibi değil
zaten diğer halılarımı yıkamaya vericektim ,bunu da veriririm
hazır onları kaldırmışken perdelerimi de yıkarım ,kış temizliğim çıkar aradan
çok şükür ki bayramda olmamış ,eşim de memleketindeydi
Aaaa çok mantıklı afferim elifim, geçenlerde annemde vermiştide halıları yıkamaya m2 sini 4 tl ye mi ne yıkıyorlar, çokta uygun uğraştığına değmez, sarıp getiriyorlar ne güzel, haftasonuna denk getir bari kış temizliğini ertesi gün işyerinde perişan olma
Nesli Sezen Aksu'un Hoşgeldin ' de olabilir, harikadır dans için ve dilediğince gözlerinin içine bakıp söyleyebilirsin ''Hediye gibi geldin hoşgeldin'' :asigim:
biraz daha hava serinlesin diye bekliyodum simoşum ama halı böyle olunca bu hafta vericem artık
ne yıkamaya ne kurutmaya yerim de yok zamanımda valla daha ucuza geliyo ben her sene veriyorum yıkatmaya
nazlışım nereledesin canım,merak ettim seni,yoksa temizliğin altından kalkamadınmı
nazlışım nereledesin canım,merak ettim seni,yoksa temizliğin altından kalkamadınmı
günaydın canım . dün çok rahatsızlandım temizlik falanda yapamadım . üşüttüm sanırım . bütün gün karın ağrısı ve gaz sancısı çektim . akşama doğruda baş ağrısı başladı . bütün gece inleyip durdum yatakta sabahta kalkamadım işe geç geldim . halada kendimi iyi hisetmiyorum . nazar değdi sanırım eşimle bana . eşimde cumartesi günü motorsiklet kazası geçirdi . onunda kolu incindi . allahtan kırık falan yok .
kızlar monti bölümünde de sordum hangi kitabı almalıyım diye ama cevap gelmedi..siz biliyor musunuz hangi kitap ile başlanıyor daha sonra hangileri alınmalı? ben montiyi sizden öğrenmeye çalışıyorum aslında ama kafam çok karışıyor.ben kendi kurallarımda kilo vermeye çalışıyorum şimdi..takılmalarımın fazla olduğu dönemde ise montiye geçmeyi düşünüyorum ileride..ki 60 kiloya kadar kendi bildiğim şekilde gidebilir belki ama 60 kilodan sonra monti uygun olur..hem yeme şeklim değişir yine vdiyetlerde bu hep öneriliyor değişim şart :)) hem de yıllardır 59 kilonun altını görmedim ben..belki de en çok takıldığım kilo 59 olur Nazlıcığım senin gibi
ayyy çok geçmiş olsun canım..eşin de ucuz atlatmış,verilmiş sadakanız varmış..Allah korusun
günaydın canım . dün çok rahatsızlandım temizlik falanda yapamadım . üşüttüm sanırım . bütün gün karın ağrısı ve gaz sancısı çektim . akşama doğruda baş ağrısı başladı . bütün gece inleyip durdum yatakta sabahta kalkamadım işe geç geldim . halada kendimi iyi hisetmiyorum . nazar değdi sanırım eşimle bana . eşimde cumartesi günü motorsiklet kazası geçirdi . onunda kolu incindi . allahtan kırık falan yok .
[ı]nazlıcım sanada eşinede çok geçmiş olsun:1hug:,aman dikkat edin kendinize,gözler hep yeni evli çiftlerin üzerinde oluyo,birilerine sadaka verin canım [/ı]
ergenlikten menopoza montignac kitabı var adını yanlış hatırlamıyorsam bunu alabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?