- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
nazlişkom çok geçmiş olsun ikinize de
narincim sağol ucuz atlatmışız valla
selam fıstıklarımmmmmm......
nazcım meleğim geçmiş olsun canlarımmm.
günaydın canım . dün çok rahatsızlandım temizlik falanda yapamadım . üşüttüm sanırım . bütün gün karın ağrısı ve gaz sancısı çektim . akşama doğruda baş ağrısı başladı . bütün gece inleyip durdum yatakta sabahta kalkamadım işe geç geldim . halada kendimi iyi hisetmiyorum . nazar değdi sanırım eşimle bana . eşimde cumartesi günü motorsiklet kazası geçirdi . onunda kolu incindi . allahtan kırık falan yok .
selam norum nasılsın kıs ...selam kızlar :)
vallahi kirazım aynen öyle ...bende çok özledim hepinizi Şenizhoşgeldin ablacımmŞenizayy şu okullar açılsında dön aramıza artık,özledik valla
saggol tatlım . valla çok iyiyim şükür... artı kilolarda olmasa süper olacaktım ama neyse veririz bakalım ..selam aeben ablacığım :)) seninle sohbet etmeyi çok özledim..nasılsın?
gözdem nasısın fıstıkım ....opuyorumnanaktanGeçmiş olsun nazlım ya inşallah hem sen hem eşin şimdi iyidir
gözdem nasısın fıstıkım ....opuyorumnanaktan
bakayım gözdem ...eh sen nasılsın abla, sıkıntılarımla sizi boğduğumdan susuyorum, yeni resmimi koydum albümüme baktınmı
hoşgeldin nozom ....Merhaba kızlar.. Ben geldim. Bayram sonrası dediğim gibi buralar pek yoğun. Ancak imkan yaratıp geldim.
DÜn itibariyle tekrar sıkı rejime dönmüştüm. Zorlanmadım çok şükür. Çok abartarak yemediğim için midem büyümemiş. Ki büyüse de küçültürüz gerekirse. Eli mahkum. Bugün spora da startı veriyorum hayırlısıyla. Eski halime göre çok çok farkettim ama hedefime daha var. Ailem 52 olma diyor 55 yeter diyor. 55 e gelince bir bakacağım. Ya tamam ya devam diyeceğim.
Gelmişken dünkü menümü de ekleyeyim hemen. Şeniz
hoşgeldin nozom ....
bencede boyun varsa 52 az .55 güzel kilodur ...
yine harika bir mönü..alkisalkisalkis13.09.2010 Pazartesi
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
1 kase bamya yemeği
1 kase yoğurt
Ara : İşyerinde - 16:00
3 adet mürdüm eriği
4-5 tane siyah üzüm
Akşam : Evde - 19:30
80 gr yağsız biftek
1 bardak ayran
1 tabak yağsız börülce salatası
Gece : Evde - 22:30
1 bardak light süt
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
2-İzin günümdü. mirmirmirmir
benim boyum 1.57 daha kısayım senden ama bana 59 bile iyi durmuştu ... 55 olsam nasıl olur bilmem ..Hoşbuldum canımmm. Nasılsın? Karşılaşamadık uzun zamandır..
Boyum yok canım. 1.60 benim boy.
gözdem herzamanki gibi çok güzel bir yüzün var ....maşşalah ...
ramazanda konuşmuştuk hani . bayramda geçti ...kaçamaklarda artık bensenin boydan resinlerini görmek istiyorum incecik ... bunuda ancak sen başarabilirsin .. bizler burdayız tam destek ...
unuttum sanma takibimdesin .....
elif senide unuttum sanma emi.artık buralardayım hayatlarınızda vereceginiz kiloların sizin için ayrı bir önemi var ... tabi hepimizin ama özelikle gözüm ..sizlerin üzerinde sengözlerimebaksanab..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?