Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun nazlım ya inşallah hem sen hem eşin şimdi iyidir

selam kızlar :)
selam norum nasılsın kıs ...
hoşgeldin ablacımmŞenizayy şu okullar açılsında dön aramıza artık,özledik valla
vallahi kirazım aynen öyle ...bende çok özledim hepinizi Şeniz
dügüne azkaldıhı kirazım şarkılar seçiliyor ne güzel .. bugünlerin kıymetini bil su gibi akar gider ...boshayallersmile
selam aeben ablacığım :)) seninle sohbet etmeyi çok özledim..nasılsın?
saggol tatlım . valla çok iyiyim şükür... artı kilolarda olmasa süper olacaktım ama neyse veririz bakalım ..
kurbana kadar montinin 1 şamasındayım hatunlar .bugün start
. 2. aşamayı yapamadım zaten ramazandı bayramdı derken ...sempatiksalakcinni..
nevkuşum dönmedi dimi tatilden .....??

Merhaba kızlar.. Ben geldim. Bayram sonrası dediğim gibi buralar pek yoğun. Ancak imkan yaratıp geldim.

DÜn itibariyle tekrar sıkı rejime dönmüştüm. Zorlanmadım çok şükür. Çok abartarak yemediğim için midem büyümemiş. Ki büyüse de küçültürüz gerekirse. Eli mahkum. Bugün spora da startı veriyorum hayırlısıyla. Eski halime göre çok çok farkettim ama hedefime daha var. Ailem 52 olma diyor 55 yeter diyor. 55 e gelince bir bakacağım. Ya tamam ya devam diyeceğim.

Gelmişken dünkü menümü de ekleyeyim hemen. Şeniz

eh sen nasılsın abla, sıkıntılarımla sizi boğduğumdan susuyorum, yeni resmimi koydum albümüme baktınmı
bakayım gözdem ...
niye sıkasın cadı burda herşeyimizi paylaşıyoruz ..yüregine bir damla su serpsek kardır . keşke daha fazlasın yapabilsek ..boshayallersmile
hoşgeldin nozom ....
bencede boyun varsa 52 az .55 güzel kilodur ...

gözdem herzamanki gibi çok güzel bir yüzün var ....maşşalah ...

ramazanda konuşmuştuk hani . bayramda geçti ...kaçamaklarda artık bensenin boydan resinlerini görmek istiyorum incecik ... bunuda ancak sen başarabilirsin .. bizler burdayız tam destek ...

unuttum sanma takibimdesin .....

elif senide unuttum sanma emi.artık buralardayım hayatlarınızda vereceginiz kiloların sizin için ayrı bir önemi var ... tabi hepimizin ama özelikle gözüm ..sizlerin üzerinde sengözlerimebaksanab..

13.09.2010 Pazartesi

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 kase bamya yemeği
1 kase yoğurt

Ara : İşyerinde - 16:00

3 adet mürdüm eriği
4-5 tane siyah üzüm

Akşam : Evde - 19:30

80 gr yağsız biftek
1 bardak ayran
1 tabak yağsız börülce salatası

Gece : Evde - 22:30

1 bardak light süt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-İzin günümdü. mirmirmirmir

yine harika bir mönü..alkisalkisalkis
Hoşbuldum canımmm. Nasılsın? Karşılaşamadık uzun zamandır..

Boyum yok canım. 1.60 benim boy.
benim boyum 1.57 daha kısayım senden ama bana 59 bile iyi durmuştu ... 55 olsam nasıl olur bilmem ..
kişinin vucud yapısına göre degişsede 55 iyidir a.stabi sen nasıl rahat edeceksen bu daha önemli .

Merak etme ablacığım elimden geleni yapıyorum söz dal gibi upuzun fotograflarımı da koyacağım sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…