- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
inşallah hepsini verirsin yerleşmeden ...opuyorumnanaktan.aeben ablacım hoş geldin :Şeniz bir tek ben değilim demekki artı olan sen kolaycana verirsin ablacım eminimki bakalım cumaya kadar ben ne kadarını verebileceğim.
nazlım . melegim geçmiş olsun fıstıklar ....
ayyy ben kaçırmışım sizede çok geçmiş olsun canım . Iyiki eşin evdeymiş
nazcım meleğim geçmiş olsun canlarımmm.
gözdem herzamanki gibi çok güzel bir yüzün var ....maşşalah ...
ramazanda konuşmuştuk hani . bayramda geçti ...kaçamaklarda artık bensenin boydan resinlerini görmek istiyorum incecik ... bunuda ancak sen başarabilirsin .. bizler burdayız tam destek ...
unuttum sanma takibimdesin .....
elif senide unuttum sanma emi.artık buralardayım hayatlarınızda vereceginiz kiloların sizin için ayrı bir önemi var ... tabi hepimizin ama özelikle gözüm ..sizlerin üzerinde sengözlerimebaksanab..
yine harika bir mönü..alkisalkisalkis
benim boyum 1.57 daha kısayım senden ama bana 59 bile iyi durmuştu ... 55 olsam nasıl olur bilmem ..
kişinin vucud yapısına göre degişsede 55 iyidir a.stabi sen nasıl rahat edeceksen bu daha önemli .
inşallah hepsini verirsin yerleşmeden ...opuyorumnanaktan.
tabi yanlız deyilsin.. insanız ..
ben ara vereli 2 ay olacak .2.aşama yapmamda mümkün olmadı tatiller, ramazan derken ... ama kilo aldıgım dönem bayram oldu sanırım ..yerleşmeden atmak gerek ...
yok nazom korunacak deyil verilecek kilom var ...kaydirigubbakcemile3Şeniz
Bir zamanlar 47 kiloydum ve yakışmıyordu onu biliyorum. 34 beden giyiyordum. 36 beden güzel. o da 52 ile daha güzel olacak diye düşünüyorum. Sonra manken mi olacaz bu yaştan sonra diyorum , bizimkilerin aklına uyuyorum 55 mi olsa acaba diyorum. En iyisi 55 e gelince duruma bakmak sanırım.
Senin kilo korumada mı?
:lepi:ah bu erkekler ...benimkinin 65 olayım altın bilezik sözü vardı ... 59 gördüm hala tık yok .sempatiksalakcinni..elimden geleni yapacagım aeben abla .bu sefer sporada başlayacagım inşallah hihoyyyt
aburcubur yemişindir ..birde sarma ..sağolun kızlarŞeniz
ablam valla baklavayla falan işim olmadı bayramda ama kilo almışım :kedi: 73,3tüm sabah
bu hafta şu kış temizliğimi halledeyim de düzene sokayım kendimi hihoyyyt
hadi bana musade hatunlar ......
küçük kızın ateşi var gibi .havalar degişti hemen etkilendiler amanınnn ...
nazlım niye sesin çıkmıyor fıstıgım ....çokmu yogunsun ?
ablam yoğunluktan değil . çok halsizim başımı masaya koyup uyuyorum resmen . ve ayıptır söylemesi bağırsaklarımı bozmuşum tuvaletle oda arası mekik dokuyorum .......
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan..kıyamam sana bağırsakların bozulmuşsa halsizlik yapar zaten..acil şifalar dilerim
günaydın nazlişkom günaydın şekerler
iyiyim canım sen nasılsın? Nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?