Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben ablacım hoş geldin :Şeniz bir tek ben değilim demekki artı olan sen kolaycana verirsin ablacım eminimki bakalım cumaya kadar ben ne kadarını verebileceğim.

aeben ablacım hoş geldin :Şeniz bir tek ben değilim demekki artı olan sen kolaycana verirsin ablacım eminimki bakalım cumaya kadar ben ne kadarını verebileceğim.
inşallah hepsini verirsin yerleşmeden ...opuyorumnanaktan.
tabi yanlız deyilsin.. insanız ..
ben ara vereli 2 ay olacak .2.aşama yapmamda mümkün olmadı tatiller, ramazan derken ... ama kilo aldıgım dönem bayram oldu sanırım ..yerleşmeden atmak gerek ...

nazlım niye sesin çıkmıyor fıstıgım ....çokmu yogunsun ?

kızlar bayramda eşimle birlikte biryere gitmeye hazırlanırken eşim dediki yine yemeye başladın bende dedimki bayramyaa kaçamak oluyor maalesef dedim bana demezmi aman sakın 65 olma o nedemek dedim hemen 69 u gördünyaa saldın kendini 65 görsen fenamı olur dedi tepemin tası bir attı ama sesimi çıkarmadım görecek o gününü ama lafla değil icraatla göstereceğim Allahın izniyle 65 e inebiliyormuyum inemiyormuyum guclubacismile

hadi bana musade hatunlar ......
küçük kızın ateşi var gibi .havalar degişti hemen etkilendiler amanınnn ...

nazlım . melegim geçmiş olsun fıstıklar ....

ayyy ben kaçırmışım sizede çok geçmiş olsun canım . Iyiki eşin evdeymiş

nazcım meleğim geçmiş olsun canlarımmm.

sağolun kızlarŞeniz

ablam valla baklavayla falan işim olmadı bayramda ama kilo almışım :kedi: 73,3tüm sabah

bu hafta şu kış temizliğimi halledeyim de düzene sokayım kendimi hihoyyyt

Şeniz

Bir zamanlar 47 kiloydum ve yakışmıyordu onu biliyorum. 34 beden giyiyordum. 36 beden güzel. o da 52 ile daha güzel olacak diye düşünüyorum. Sonra manken mi olacaz bu yaştan sonra diyorum , bizimkilerin aklına uyuyorum 55 mi olsa acaba diyorum. En iyisi 55 e gelince duruma bakmak sanırım.

Senin kilo korumada mı?

elimden geleni yapacagım aeben abla .bu sefer sporada başlayacagım inşallah hihoyyyt

yok nazom korunacak deyil verilecek kilom var ...kaydirigubbakcemile3
ramazandan önce üst üste tatile cıktık sonrada ramazan ve bayram derken kilo aldım malasef...bende başladım bugün tekrardan montiye
elimden geleni yapacagım aeben abla .bu sefer sporada başlayacagım inşallah hihoyyyt
:lepi:ah bu erkekler ...benimkinin 65 olayım altın bilezik sözü vardı ... 59 gördüm hala tık yok .sempatiksalakcinni..
ama azda kilo alsak hemen fark ederler ...alsanaalsanasmile
sağolun kızlarŞeniz

ablam valla baklavayla falan işim olmadı bayramda ama kilo almışım :kedi: 73,3tüm sabah

bu hafta şu kış temizliğimi halledeyim de düzene sokayım kendimi hihoyyyt
aburcubur yemişindir ..birde sarma ..
afiyet olsun fıstıgım ... hadi bakalım artık toparlanma zamanı ......opuyorumnanaktan

iyi günler hepinize ...Şeniz

nazlım niye sesin çıkmıyor fıstıgım ....çokmu yogunsun ?

ablam yoğunluktan değil . çok halsizim başımı masaya koyup uyuyorum resmen . ve ayıptır söylemesi bağırsaklarımı bozmuşum tuvaletle oda arası mekik dokuyorum .......

ablam yoğunluktan değil . çok halsizim başımı masaya koyup uyuyorum resmen . ve ayıptır söylemesi bağırsaklarımı bozmuşum tuvaletle oda arası mekik dokuyorum .......

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan..kıyamam sana bağırsakların bozulmuşsa halsizlik yapar zaten..acil şifalar dilerim

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları dün yediklerimi yazyım hemen

sabah
3 adet erik

öğlen
1 tabak taze fasülye yemeği
2 kase cacık

akşam
2 yemek kaşığı patlıcan musakka
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber

herkese merhaba hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummm opuyorumnanaktan

kızlar ben hala tam anlamıyla diyete adapte olabilmiş değilim.sadece diyete değil işe evede .acayip bir miskinlik var üzerimde.işi mecburen zorla bişekilde yapıyorum evide üstten öyle topluyorum haftasonu dip köşe girmem gerek.diyetimede bu hafta adapte olmaya çalışacagım haftaya inşallah montiye yeniden bismillah diyeceğimmm sadece en umut verici şey mekik çekmeye başladım inşallah devamı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…