Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün biraz daha iyiyim elifim . Sadece biraz halsizlik var üzerimde . Dün akşamda 15 kişilik misafirim vardı yemeğe yoruldum biraz .....

ramazandan beri yogunsun misafir bakımından canım.işyerindeki ve evdeki durumlardan dolayı canın sıkılıyorsa buda halsizlik yapabilir.benim canım sıkkınken elim kolum hayatta kalkmaz.

hamilelik falan şüphen var mı nazlım hep halsizsin buaralar

YOK CANIM REGLİYİM ŞUANDA HAMİLE OLMA GİBİ BİR İHTİMALİM YOK . :kedi: BİR ARA İSTANBULDA BAYA YAĞMUR YAĞMIŞTI BENDE O YAĞMURA YAKALANDIM ŞEMSİYEM FALANDA YOKTU ÇAMAŞIRIMA KADAR ISLANMIŞTIM VE OGÜN BAYADA ÜŞÜMÜŞTÜM . ONUN ACISI ÇIKTI SANIRIM ÜŞÜTTÜM ..........

günaydın narincim bende miskinlik modundayım her zamanki gibi mirmirmirmir

pazartesiden beri çamaşırlarla uğraşıyorum ,bu akşam ütülerimi halledeyim yarın temizliğe başlıcam

aslında oda oda yapmayı sevmiyorum ama perdeler falan yıkanıcak ,camlar silincek bir günde zor oluyor

hem pazar günü eşim evde olunca iş de yapamıyorum

yarından başlayıp pazara kadar bitireyim diyorum kış temizliğini

çok hassasız biz kadınlar ya ,önceki gece pikeyle yattık sabah donmuş bir halde kalktım ,hemen kasıklarım sancımaya başladı

dün gece battaniyeyi çıkardım artık

ben 2 haftadır bataniyeyle yatıyorum . yoksa çok üşüyorum gece ....

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben bugün acayip yorgunum. Dün eve biraz geç gittik. Bazı işlerimiz vardı. Yemeği de geç yedik. Sporu da geç yaptım. Evi toparlayıp yatmam geç saatleri buldu. Bugün hiç dinlenemeden kalktım geldim. Bugünü zor tamamlayacağım sanırım. :bbo: mirmirmirmir

14.09.2010 Salı

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 kase domates çorbası
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak ayran
2 adet eti form bisküvisi

Akşam : Evde - 20:30

1 tabak türlü
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 23:30

3 adet erik

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile

Nazlıcığım nazocuğum geçmiş olsun , elifim sana da kolay gelsin temizlikte Şeniz
13/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İçine Domates,1 Dilim Light Peynir
1 Bardak Süt
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
2 Haşlanmış Tavuk Baget
1 Tabak Karışık Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Mate-Biberiye Çayı
AKŞAM
1 Kase Domates Çorbası
3 Adet Ekmeksiz Köfte
1 Kase Yoğurt
24:00
1 Elma

1 Saat Tempolu Bantta Yürüyüş kaydirigubbakcemile2

14/09/2010
SABAH
1 Simit
1 Bardak Ayran
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak Kıymalı Bamya
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Biberiye Çayı
3 Ceviz
AKŞAM
Yarım Tabak Nohut
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata

1,15 Saat Tempolu Bantta Yürüyüş kaydirigubbakcemile2

bugün biraz daha iyiyim elifim . Sadece biraz halsizlik var üzerimde . Dün akşamda 15 kişilik misafirim vardı yemeğe yoruldum biraz .....
kolaygelsin nazlım iyi olmada sevindim fıstık ..Şeniz
narincim yoggunlugun sebebbi beslenmen canım şeker düşmesi sorunu olan bizlerde bu dahada beli . bendede aynı sorun oluyor biliyorsun 2 gündür beslenmeye dikkat edince yorgunluk ve halsizlik gitti .a.s gerçekden beslenme bu kadar etkili .
kolaygelsin nazom .... işden gelince spor yapıyorsunya yorgun argın. maşallah diyorum sana nazar degmesin ...Şeniz

olumunekankayizsmile
süper menü .. domates çorbanda unsuzsa dahada süper...
tek gözüme çarpan sabahki simidin gözdem ama sanıyorumki biraz mecburiydi ...boshayallersmile
sporun içinde tebrikler fıstıgım ..Şeniz

sağol ablam . hoşgeldin . özlemişiz senin yazılarını . bende bayramda + kiloya geçenlerdenim . bayramdan öncekiyle şuanki kilom arasında 1,3 kg fark var regli oldum ama onun etkisi varmı bilemiyorum .....

haklısın aeben abla baktıgında bir sürü şey yiyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi.birde hiç karnım doymuyor gibi geliyor ve sürekli aklımda bişiyler yeme derdi.beni montiden başka bişey paklamaz iyice anladım.bu haftadan ümitli değilim nede olsa bu kadar kaçamaktan sonra anca adapte olurum.

sağol ablam . hoşgeldin . özlemişiz senin yazılarını . bende bayramda + kiloya geçenlerdenim . bayramdan öncekiyle şuanki kilom arasında 1,3 kg fark var regli oldum ama onun etkisi varmı bilemiyorum .....
mutlaka vardır nazlım sen genelde reglde şişiyorsun ..
montiye sıkı dönersen kısa zamanda toparlarsın eminim ..olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Nazlıcığım nazocuğum geçmiş olsun , elifim sana da kolay gelsin temizlikte Şeniz

günaydın bu arada 6.takımın güzelleri.....

mutlaka vardır nazlım sen genelde reglde şişiyorsun ..
montiye sıkı dönersen kısa zamanda toparlarsın eminim ..olumunekankayizsmile

geçen seferki gibi sıkı bir dönüş yaptım ablam . bugün yürümekte istiyorum . inşallah bir aksilik olmazsa bugün yürüyeceğim .

benimle senin durumun aynı narıncim hipo olanlarda bu genelde böyle ... yedikçe yiyesimiz geliyor eger düzgün beslenmessek .. vede halsizlik ilk günden belli oluyor ...
hipogilisemi olanlarda bu beslenme sürekli gerekli ... 2. aşama yaptıgım dönemlerdede gayat iyidim hem kilo almamıştım hemde halsizligim yoktu ....a.s

bandda yürüyüş yapan gözdem ve nazzo sizde band bacak ve bilek agrısı yapmıyormu bende acayip yapıyor evde band var ama ne zaman banda başlasam 3 gün yapsam bacak agrısıda başlıyor epey bi canım acıyor et kesiği gibi değil siyatik dedi doktor ama bilmiyorum bakacagım artık bi çaresine

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
geçen seferki gibi sıkı bir dönüş yaptım ablam . bugün yürümekte istiyorum . inşallah bir aksilik olmazsa bugün yürüyeceğim .
çok güzel nazlım ....kaydirigubbakcemile5.
sen şu anda en düşük kilondasın artın hariç daha önce seni 56 kilo görmiştüm sanırım ama baskülün farklıydı 2 kilo fark ediyordu sanırım ...olumunekankayizsmile
hadi bakalım seni 52 kilo görmek süper olcak ...kaydirigubbakcemile5

Allah başka dert vermesin inşallah ablacım.aynen dediğin gibi oluyor.şekerli bişiy yiyorsun hop pankreans hızla insülin üretiyor ve tekrar şeker düşüyor halsizlik başlıyor ve tekrar yeniden şekerli bişiyler yeme ihtiyacı duyuyorsun kısır döngü gibi.ilk monti yaptıgımda acayip halsizliğim vardı ve kaçamaklar bu yüzden başlamıştı ama ikinci kez yaptıgımda halsizliğim kalmamıştı.inşallah en kısa zamanda düzene girer hepimizin metabolizması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…