- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bugün biraz daha iyiyim elifim . Sadece biraz halsizlik var üzerimde . Dün akşamda 15 kişilik misafirim vardı yemeğe yoruldum biraz .....
hamilelik falan şüphen var mı nazlım hep halsizsin buaralar
herkese merhaba hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummm opuyorumnanaktan
kızlar ben hala tam anlamıyla diyete adapte olabilmiş değilim.sadece diyete değil işe evede .acayip bir miskinlik var üzerimde.işi mecburen zorla bişekilde yapıyorum evide üstten öyle topluyorum haftasonu dip köşe girmem gerek.diyetimede bu hafta adapte olmaya çalışacagım haftaya inşallah montiye yeniden bismillah diyeceğimmm sadece en umut verici şey mekik çekmeye başladım inşallah devamı gelir.
YOK CANIM REGLİYİM ŞUANDA HAMİLE OLMA GİBİ BİR İHTİMALİM YOK . :kedi: BİR ARA İSTANBULDA BAYA YAĞMUR YAĞMIŞTI BENDE O YAĞMURA YAKALANDIM ŞEMSİYEM FALANDA YOKTU ÇAMAŞIRIMA KADAR ISLANMIŞTIM VE OGÜN BAYADA ÜŞÜMÜŞTÜM . ONUN ACISI ÇIKTI SANIRIM ÜŞÜTTÜM ..........
günaydın narincim bende miskinlik modundayım her zamanki gibi mirmirmirmir
pazartesiden beri çamaşırlarla uğraşıyorum ,bu akşam ütülerimi halledeyim yarın temizliğe başlıcam
aslında oda oda yapmayı sevmiyorum ama perdeler falan yıkanıcak ,camlar silincek bir günde zor oluyor
hem pazar günü eşim evde olunca iş de yapamıyorum
yarından başlayıp pazara kadar bitireyim diyorum kış temizliğini
çok hassasız biz kadınlar ya ,önceki gece pikeyle yattık sabah donmuş bir halde kalktım ,hemen kasıklarım sancımaya başladı
dün gece battaniyeyi çıkardım artık
kolaygelsin nazlım iyi olmada sevindim fıstık ..Şenizbugün biraz daha iyiyim elifim . Sadece biraz halsizlik var üzerimde . Dün akşamda 15 kişilik misafirim vardı yemeğe yoruldum biraz .....
narincim yoggunlugun sebebbi beslenmen canım şeker düşmesi sorunu olan bizlerde bu dahada beli . bendede aynı sorun oluyor biliyorsun 2 gündür beslenmeye dikkat edince yorgunluk ve halsizlik gitti .a.s gerçekden beslenme bu kadar etkili .herkese merhaba hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummm opuyorumnanaktan
kızlar ben hala tam anlamıyla diyete adapte olabilmiş değilim.sadece diyete değil işe evede .acayip bir miskinlik var üzerimde.işi mecburen zorla bişekilde yapıyorum evide üstten öyle topluyorum haftasonu dip köşe girmem gerek.diyetimede bu hafta adapte olmaya çalışacagım haftaya inşallah montiye yeniden bismillah diyeceğimmm sadece en umut verici şey mekik çekmeye başladım inşallah devamı gelir.
kolaygelsin nazom .... işden gelince spor yapıyorsunya yorgun argın. maşallah diyorum sana nazar degmesin ...Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben bugün acayip yorgunum. Dün eve biraz geç gittik. Bazı işlerimiz vardı. Yemeği de geç yedik. Sporu da geç yaptım. Evi toparlayıp yatmam geç saatleri buldu. Bugün hiç dinlenemeden kalktım geldim. Bugünü zor tamamlayacağım sanırım. :bbo: mirmirmirmir
olumunekankayizsmile14.09.2010 Salı
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
1 kase domates çorbası
1 kase salata
Ara : İşyerinde - 16:00
1 bardak ayran
2 adet eti form bisküvisi
Akşam : Evde - 20:30
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
1 kase salata
Gece : Evde - 23:30
3 adet erik
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile
süper menü .. domates çorbanda unsuzsa dahada süper...Nazlıcığım nazocuğum geçmiş olsun , elifim sana da kolay gelsin temizlikte Şeniz
13/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İçine Domates,1 Dilim Light Peynir
1 Bardak Süt
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
2 Haşlanmış Tavuk Baget
1 Tabak Karışık Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Mate-Biberiye Çayı
AKŞAM
1 Kase Domates Çorbası
3 Adet Ekmeksiz Köfte
1 Kase Yoğurt
24:00
1 Elma
1 Saat Tempolu Bantta Yürüyüş kaydirigubbakcemile2
tek gözüme çarpan sabahki simidin gözdem ama sanıyorumki biraz mecburiydi ...boshayallersmile14/09/2010
SABAH
1 Simit
1 Bardak Ayran
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak Kıymalı Bamya
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Biberiye Çayı
3 Ceviz
AKŞAM
Yarım Tabak Nohut
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
1,15 Saat Tempolu Bantta Yürüyüş kaydirigubbakcemile2
kolaygelsin nazlım iyi olmada sevindim fıstık ..Şeniz
narincim yoggunlugun sebebbi beslenmen canım şeker düşmesi sorunu olan bizlerde bu dahada beli . bendede aynı sorun oluyor biliyorsun 2 gündür beslenmeye dikkat edince yorgunluk ve halsizlik gitti .a.s gerçekden beslenme bu kadar etkili .
kolaygelsin nazom .... işden gelince spor yapıyorsunya yorgun argın. maşallah diyorum sana nazar degmesin ...Şeniz
mutlaka vardır nazlım sen genelde reglde şişiyorsun ..sağol ablam . hoşgeldin . özlemişiz senin yazılarını . bende bayramda + kiloya geçenlerdenim . bayramdan öncekiyle şuanki kilom arasında 1,3 kg fark var regli oldum ama onun etkisi varmı bilemiyorum .....
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben bugün acayip yorgunum. Dün eve biraz geç gittik. Bazı işlerimiz vardı. Yemeği de geç yedik. Sporu da geç yaptım. Evi toparlayıp yatmam geç saatleri buldu. Bugün hiç dinlenemeden kalktım geldim. Bugünü zor tamamlayacağım sanırım. :bbo: mirmirmirmir
Nazlıcığım nazocuğum geçmiş olsun , elifim sana da kolay gelsin temizlikte Şeniz
günaydın bu arada 6.takımın güzelleri.....
mutlaka vardır nazlım sen genelde reglde şişiyorsun ..
montiye sıkı dönersen kısa zamanda toparlarsın eminim ..olumunekankayizsmile
benimle senin durumun aynı narıncim hipo olanlarda bu genelde böyle ... yedikçe yiyesimiz geliyor eger düzgün beslenmessek .. vede halsizlik ilk günden belli oluyor ...haklısın aeben abla baktıgında bir sürü şey yiyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi.birde hiç karnım doymuyor gibi geliyor ve sürekli aklımda bişiyler yeme derdi.beni montiden başka bişey paklamaz iyice anladım.bu haftadan ümitli değilim nede olsa bu kadar kaçamaktan sonra anca adapte olurum.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok güzel nazlım ....kaydirigubbakcemile5.geçen seferki gibi sıkı bir dönüş yaptım ablam . bugün yürümekte istiyorum . inşallah bir aksilik olmazsa bugün yürüyeceğim .
benimle senin durumun aynı narıncim hipo olanlarda bu genelde böyle ... yedikçe yiyesimiz geliyor eger düzgün beslenmessek .. vede halsizlik ilk günden belli oluyor ...
hipogilisemi olanlarda bu beslenme sürekli gerekli ... 2. aşama yaptıgım dönemlerdede gayat iyidim hem kilo almamıştım hemde halsizligim yoktu ....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?