- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tuzzzzzz elifim ,azalt. ve bol su iç ...birazda totonu kaldır artık ..aklinialirimsmilesenin şişlik reglden benimki neden acaba nazlım?
ayakkabılarımın üzerine basıyorum şuan çok şişiyo ayaklarım
dizlerimden aşağısı sızlıyo ,varisler artıyo gün geçtikçe ondan mı acaba şişlik?
tuzzzzzz elifim ,azalt. ve bol su iç ...birazda totonu kaldır artık ..aklinialirimsmile
kolaygelsin nazom .... işden gelince spor yapıyorsunya yorgun argın. maşallah diyorum sana nazar degmesin ...Şeniz
bandda yürüyüş yapan gözdem ve nazzo sizde band bacak ve bilek agrısı yapmıyormu bende acayip yapıyor evde band var ama ne zaman banda başlasam 3 gün yapsam bacak agrısıda başlıyor epey bi canım acıyor et kesiği gibi değil siyatik dedi doktor ama bilmiyorum bakacagım artık bi çaresine
senin şişlik reglden benimki neden acaba nazlım?
ayakkabılarımın üzerine basıyorum şuan çok şişiyo ayaklarım
dizlerimden aşağısı sızlıyo ,varisler artıyo gün geçtikçe ondan mı acaba şişlik?
merhaba kızlar..
ben dün gece uylkumu alamadığım için başım çok ağrıyor..biraz market alış verişi yapıp,yemek hazırlamam lazım.akşam da ingilizce kursuma gideceğimzaaman buldukça yazarım size yine..ama ben bugün basküle çkınca üzüldüm de dün sabah 62.0 kilo iken bu sabah 62.8 geldim oysa diyetimi bozmadım ve bol bol yeşil çay içmiştim reglim falan da yakın değil ama sebebi anlayamadım..neyse ben merakımdan tartılıyorum yoksa hergün tartılmamam gerektiğini bildiğim için kafaya takıp diyetimi bozmuyorum hiç birzaman bugün de 1saat kadar tempolu yürüyüş yapacağım..
Canım şişlik bazen metabolizmadan da kaynaklanıyor, birde hergün tartılmak insanın psikolojisini bozuyor bundan vazgeç lütfen
vallahi bugün bikaç kere aklıma geldin ayşem ... bu hatun ne etti taşındımı diye ...selam kızlar..ne zamandır uğramamışım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan beni sorarsanız yoğun yorucugünler geçiriyorum ama süperim kaydirigubbakcemile3pazar günü taşınıyorum kısmetse :Saruboceq: eşyamın çoğu gitti yarında marangoz gelip dolaplarımı söküp monte edicek yeni eve çocuk odasıda dahil geriye bi beyaz eşyam kalıyo onuda attıkmı oraya yeni bir ev yeni bir hayat başlıyor hayırlısı delikafadulden hihoyyyt opuyorumnanaktan gider gitmez net bağlanırmı bilmem ama taşındıktan bi hafta sonra arkadaşlarla sözleştik spora yürüyüşlere başlıyoruz e tabi diyette beraberinde toparlanayım hemen aranızdayım zemuszemus
vallahi bugün bikaç kere aklıma geldin ayşem ... bu hatun ne etti taşındımı diye ...
oh yeni ev ,yeni hayaat ,yeni bebek ..:jeyyar:
güle güle otur canım agız tadınla .. bekliyoruz seni ardını unutma ...opuyorumnanaktan
selam kızlar..ne zamandır uğramamışım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan beni sorarsanız yoğun yorucugünler geçiriyorum ama süperim kaydirigubbakcemile3pazar günü taşınıyorum kısmetse :Saruboceq: eşyamın çoğu gitti yarında marangoz gelip dolaplarımı söküp monte edicek yeni eve çocuk odasıda dahil geriye bi beyaz eşyam kalıyo onuda attıkmı oraya yeni bir ev yeni bir hayat başlıyor hayırlısı delikafadulden hihoyyyt opuyorumnanaktan gider gitmez net bağlanırmı bilmem ama taşındıktan bi hafta sonra arkadaşlarla sözleştik spora yürüyüşlere başlıyoruz e tabi diyette beraberinde toparlanayım hemen aranızdayım zemuszemus
iyi akşamlar kıslar ....
yarın sabah büyük ihtimal dişçiye gidicegim .. şimdiden yazayım mönümü...
2 dl greyfurd. y.elma ..
9 .30 .
2 d tam.ekmek (kızarmış ) ..peynir .
salatalık .domates..domates sos .2 zeytin .
13 30.
2 kş. yahni . omlet..salata .1 kase yogurt
14 30.
1 şeftali....
18 30.
zeytinyagda tavada balık ...yeşil salata ..
.peynir ..domates.
3 lt su ..
45 dk. normal yürüyüş .
40 dk pilates....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?