Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

senin şişlik reglden benimki neden acaba nazlım?

ayakkabılarımın üzerine basıyorum şuan çok şişiyo ayaklarım

dizlerimden aşağısı sızlıyo ,varisler artıyo gün geçtikçe ondan mı acaba şişlik?

tuzzzzzz elifim ,azalt. ve bol su iç ...birazda totonu kaldır artık ..aklinialirimsmile

melekçim yeşilçay iç canım günde 3 fincan falan.gerçekten işe yarıyor.ben bayramda ihmal ettim ayakkabılar dar geldi yüzüklerim oturdu resmen dünden beri yeniden başladım yeşilçaya

yeşilçayı da pek sevmiyorum işte

aynıyım bende ayakkabılarım olmuyo ,alyansımı zor takıyorum

kolaygelsin nazom .... işden gelince spor yapıyorsunya yorgun argın. maşallah diyorum sana nazar degmesin ...Şeniz

Bayadır yapamıyordum canım. Şimdi yine başladım. Zor oluyor ama yapmak zorundayım. Hedefime ulaşmak için fedakarlık yapmalıyım. Ama gerçekten zor.

merhaba kızlar..
ben dün gece uylkumu alamadığım için başım çok ağrıyor..biraz market alış verişi yapıp,yemek hazırlamam lazım.akşam da ingilizce kursuma gideceğim zaaman buldukça yazarım size yine..ama ben bugün basküle çkınca üzüldüm de dün sabah 62.0 kilo iken bu sabah 62.8 geldim oysa diyetimi bozmadım ve bol bol yeşil çay içmiştim reglim falan da yakın değil ama sebebi anlayamadım..neyse ben merakımdan tartılıyorum yoksa hergün tartılmamam gerektiğini bildiğim için kafaya takıp diyetimi bozmuyorum hiç birzaman bugün de 1saat kadar tempolu yürüyüş yapacağım..

Yok denizciğim bende ilk zamanlar çok ağrı oluyor ham olduğumda yani, normalde stokta yağ ve löp löp et barındığından bir sıkıntı olmuyor herhalde

Tuzlu yeme tuzlu cadıların bademi lmaz:

Canım şişlik bazen metabolizmadan da kaynaklanıyor, birde hergün tartılmak insanın psikolojisini bozuyor bundan vazgeç lütfen

Canım şişlik bazen metabolizmadan da kaynaklanıyor, birde hergün tartılmak insanın psikolojisini bozuyor bundan vazgeç lütfen

hergün tartılmamam gerektiğinin farkındayım gözdem ama bayram öncesi 61.7 idim o kiloya kaç günde geleceğimi merak ettiğim çıkmıştım..eskiden hergün tartılırdım ama son zamanlarda yapmıyordum ne güzel...evet yine başlamamalıyım

selam kızlar..ne zamandır uğramamışım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan beni sorarsanız yoğun yorucugünler geçiriyorum ama süperim kaydirigubbakcemile3pazar günü taşınıyorum kısmetse :Saruboceq: eşyamın çoğu gitti yarında marangoz gelip dolaplarımı söküp monte edicek yeni eve çocuk odasıda dahil geriye bi beyaz eşyam kalıyo onuda attıkmı oraya yeni bir ev yeni bir hayat başlıyor hayırlısı delikafadulden hihoyyyt opuyorumnanaktan gider gitmez net bağlanırmı bilmem ama taşındıktan bi hafta sonra arkadaşlarla sözleştik spora yürüyüşlere başlıyoruz e tabi diyette beraberinde toparlanayım hemen aranızdayım zemuszemus

iyi akşamlar kıslar ....
yarın sabah büyük ihtimal dişçiye gidicegim .. şimdiden yazayım mönümü...

2 dl greyfurd. y.elma ..

9 .30 .
2 d tam.ekmek (kızarmış ) ..peynir .
salatalık .domates..domates sos .2 zeytin .

13 30.
2 kş. yahni . omlet..salata .1 kase yogurt

14 30.
1 şeftali....

18 30.
zeytinyagda tavada balık ...yeşil salata ..
.peynir ..domates.

3 lt su ..
45 dk. normal yürüyüş .
40 dk pilates....

vallahi bugün bikaç kere aklıma geldin ayşem ... bu hatun ne etti taşındımı diye ...
oh yeni ev ,yeni hayaat ,yeni bebek ..:jeyyar:
güle güle otur canım agız tadınla .. bekliyoruz seni ardını unutma ...opuyorumnanaktan

saol canım benim inşallah :Saruboceq: yerleşeyim resimde çekip koyayım kaydirigubbakcemile3 bebek kısmına gelince seneye düşünüyoruz bakalım nasip

Ne güzel ayşegülüm yeni evin hayırlı uğurlu olsun, evine ailene sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah, çok özledik seni hemen aramızda görmek istiyoruuuukkkŞeniz

Günaydın ablacığım menün süper, bende kış meyveleri çıksın diye 4 gözle bekliyorum, portakal mandalina kivi ve greyfurt hepsini de çok severim, aslında meyve çok seviyorum ben diyet yolunda inceliklik artılarımdan bu benim kaydirigubbakcemile2 Balıkla da peynir yenmez ama sempatiksalakcinni ben korkumdan balık yanında süt ürünü yiyemiyorum zehirlenirim diye, bir kere balıktan, bir kerede bozuk tavuktan zehirlendiğimden, üstelik de ünlü restaurantlardan birinde lmaz: ama ben yanlarına bırakırmıyım gidip bir güzel kattım orayı birbirine, o ara bir arkadaşımın da kına gecesi vardı orayı istiyordu, fiyatıda yarısına bağlattım, yoksa sizi hem görsel hem yazılı medyada rezil ederim dedimki bir arkadasım gazeteci, dillendirmemden korktular, birde avukatıma veririm, ben uğraşmaktan gocunmam siz düşünün dedim :jeyyar: Çooooook fenayyıııııım çooook hihoyyyt ama süper bir kına gecesi olmuştu boğaza nazırrr, kendiminkide olursa eğer böyle bir olaya denk getirirsem süper olacak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…