Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın elifiiiim tükkanı ikimiz açtık bugün, nazlım la nesliş yok yoğunlarmı ki bilmiyorumkismile

güle güle otur yumukum ağız tadıyla ,huzurla inşallah

cadı seni :icecream: :smiley-cool:

Günaydın elifiiiim tükkanı ikimiz açtık bugün, nazlım la nesliş yok yoğunlarmı ki bilmiyorumkismile

günaydın simoşum gelirler birazdan

Dünkü menümüde hemen paylaşayım hem kendime hem aeben ablişime söz verdim her gün menümü paylaşmazsam salıyorum ben kendimi eyvahedigeldismile
15/09/2010
SABAH
1 Bardak Yağsız Süt İçerisine Tah Tahıllı Meyveli Nesfit
3 Ceviz
3 Fındık
1 Haşlanmış Yumurta
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak (8 Yemek Kaşığı) Türlü - Patates ve Havuçu ayıklanmış
1 Tabak Karışık Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Biberiye-Mate Çayı
AKŞAM
1 Tabak Kabak Kavurma-Domates-Bir Kaşık Zeytinyağında-Sarımsak-Soğan
1 Kase Yoğurt
UYUMADAN
1 Şişe Soda (1 Dilim Limonla)

1:15 Saat Yürüyüş
Yarım Saat Tuhaf Egzersiz Hareketleri naniknanik

şu nesfit ve benzerlerinin tadı bana çok kötü geliyor ya ,kaç tane alıp çöpe attım ,almıyorum artık

zaten süt de sevmem içine süt girince daha da kötü oluyolar sanki :bbo:

klasik türk kahvaltısı severim ben ,peynir ,domates ,zeytin olcak

Günaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün yine işe geç geldim . Eşimin kolu çok ağrıyordu onunla ilgilendim biraz buz falan koydum koluna sonra doktorun verdiği kremi sürüp sardım . Ağrısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor . 3 kere doktora gittik film falan çektirdik ama bişey yok diyor doktorlar aşırı derecede incinmiş kolu ....

Yaaa ben ne güzel kaçamaksız monti yapıyordum . Bayramda bir bozuldu artık toparlayamıyorum . Gündüz herşey çok iyi gidiyor ama akşam oldumu bişeyler oluyor ve bozuluyor . Kendime gelmem ve toparlanmam lazım .

Yaaa ben ne güzel kaçamaksız monti yapıyordum . Bayramda bir bozuldu artık toparlayamıyorum . Gündüz herşey çok iyi gidiyor ama akşam oldumu bişeyler oluyor ve bozuluyor . Kendime gelmem ve toparlanmam lazım .

canım aynı durum bendede var maalesef gün boyu yolunda giden diyetim eve ve anneme gidince bozuluyor.:eyvahedigeldismile

nazcım Allah şifa versin eşine inşallah enkısa zamanda

amin narinciğim sağol canım . bugünde olan oldu montiye uygun kahvaltı yapamadım . ama yarından itibaren eski halime dönücem inşallah . şuanda regliyim . ALLAH kısmet ederse pazaeresi günü kaza oruçlarımı ve ondan sonrada 6 günleri tutmak istiyorum .

inşallah canım Allah kabul etsin.üzülme enkısa zamnada toparlayacagına eminim.ben bu haftayı kendime ramazan ve bayramdan sonra bozulan düzenim için toparlanma olarak düşünüyorum.valla onca kaçamaktan sonra yeniden disipline olmaya çalışmak çok zor oluyor :1no2:

selam kızlar,

uzun zamandır yazamadım size. kızımın yaşgünü, bayram, kuzenimin kına gecesi, düğünderken..acayip koşuşturmacalı geçti son haftalar. 3 gundur de biriken çamaşır, ütü, ev işi baya yoruldum. ayrıca bu cts günü arkadaşlarla evde yapacagımız yaşgünü için hazırlık yapıyorum şu günlerde. onumuzdeki haftaya kadar bu telaş sürecek sanırım. bugun de kızımın ilk yaş aşıları var dr.a götürücez. geçmişe hiç bakmadım. herkesler iyidir inş..haftaya umarım bir aksilik çıkmazda girip sohbet edebilirim sizlerle. yarın sabahki kilo bildirimini de ben bugunden yapıcam cunku giremeyebilirim. bugun itibariyle 69 kg oldum kızlar. aslında monti falan yapamadım son zamanlarda, kaçamaklar aldı başını gitti. ama öğün atladım çok ve düzensiz beslendim. koşturmaktan falan gitti sanırım bu da. çok mutluyum 6lı rakamları gordugum için. umarım bir daha asla 7leri görmem. hepinizi çok optum..........

menün güzel fıstıkgım yanlız akşamın biraz agır olmuş ...a.skavurma helede 1tb biraz agır akşam için ...a.s
kahvaltınıda çok begendim montiye uygun olmasada güzel olmuş .(nesfitdeki şeker ve mısırdan dolayı )
geçmiş olsun .nazar duası oku nazlım ...yerimseniben
bak işta bu durum çok önemli nazlım ...
daha önce kirazımın başınada geldi, bende çok yaşadım . şu an bile karşı koymaya çalışıyorum .o yüzden montiyi kaçamaksız yapmanızı tavsiye ediyorum ..
bir kere kaçamak yapıldımı ardı geliyor . önemli olan ilk başladıgındaki gibi kendini iyi odaklaman ve kesinlikle kaçamaklara yan gözle bile bakmaman .1 haftayı atlat gerisi kly gelir .
yok kuzum ben hep yiyorum mutlaka biliyorsun montide yeniyor .. balıkla yogurtda yerim peynirde hiç bi vukatım yok yane ...kaydirigubbakcemile3

Ne güzel ayşegülüm yeni evin hayırlı uğurlu olsun, evine ailene sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah, çok özledik seni hemen aramızda görmek istiyoruuuukkkŞeniz
saol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmile

güle güle otur yumukum ağız tadıyla ,huzurla inşallah
saol elifim amin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım eşine,en kısa zamanda düzelir inş.

selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz...bebişim yaramaz hiç durmuyor onunla uğraşıyorum devamlı..uyumuyor cimcime:)
abencim senın mesajınıda aldım birturlu cvp yazamadım kusura bakma canım ..15dk bile ayırsamıyorum kendime...şimdi bile mızırdıyo benımki çıkmak zorunda kalıcam galiba yine:)
güzel dilekleriniz için çoook teşk....
bugun tam 17 günlük olduk ve ben 83 kg ile doğuma girmiştim bugun 74kg geldim..bakalım kırkmıza kadar kaç kg olacağım..sonrasında bekleyin beni güzel bir rejımle ve sizlerle inş eski halime dönerim...
sizler nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…