- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
selam kızlar..ne zamandır uğramamışım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan beni sorarsanız yoğun yorucugünler geçiriyorum ama süperim kaydirigubbakcemile3pazar günü taşınıyorum kısmetse :Saruboceq: eşyamın çoğu gitti yarında marangoz gelip dolaplarımı söküp monte edicek yeni eve çocuk odasıda dahil geriye bi beyaz eşyam kalıyo onuda attıkmı oraya yeni bir ev yeni bir hayat başlıyor hayırlısı delikafadulden hihoyyyt opuyorumnanaktan gider gitmez net bağlanırmı bilmem ama taşındıktan bi hafta sonra arkadaşlarla sözleştik spora yürüyüşlere başlıyoruz e tabi diyette beraberinde toparlanayım hemen aranızdayım zemuszemus
Günaydın ablacığım menün süper, bende kış meyveleri çıksın diye 4 gözle bekliyorum, portakal mandalina kivi ve greyfurt hepsini de çok severim, aslında meyve çok seviyorum ben diyet yolunda inceliklik artılarımdan bu benim kaydirigubbakcemile2 Balıkla da peynir yenmez ama sempatiksalakcinni ben korkumdan balık yanında süt ürünü yiyemiyorum zehirlenirim diye, bir kere balıktan, bir kerede bozuk tavuktan zehirlendiğimden, üstelik de ünlü restaurantlardan birindelmaz: ama ben yanlarına bırakırmıyım gidip bir güzel kattım orayı birbirine, o ara bir arkadaşımın da kına gecesi vardı orayı istiyordu, fiyatıda yarısına bağlattım, yoksa sizi hem görsel hem yazılı medyada rezil ederim dedimki bir arkadasım gazeteci, dillendirmemden korktular, birde avukatıma veririm, ben uğraşmaktan gocunmam siz düşünün dedim :jeyyar: Çooooook fenayyıııııım çooook hihoyyyt ama süper bir kına gecesi olmuştu boğaza nazırrr, kendiminkide olursa eğer böyle bir olaya denk getirirsem süper olacak :lepi:
Günaydın elifiiiim tükkanı ikimiz açtık bugün, nazlım la nesliş yok yoğunlarmı ki bilmiyorumkismile
günaydın nazlıcım çok geçmiş olsun eşine
Yaaa ben ne güzel kaçamaksız monti yapıyordum . Bayramda bir bozuldu artık toparlayamıyorum . Gündüz herşey çok iyi gidiyor ama akşam oldumu bişeyler oluyor ve bozuluyor . Kendime gelmem ve toparlanmam lazım .
nazcım Allah şifa versin eşine inşallah enkısa zamanda
amin narinciğim sağol canım . bugünde olan oldu montiye uygun kahvaltı yapamadım . ama yarından itibaren eski halime dönücem inşallah . şuanda regliyim . ALLAH kısmet ederse pazaeresi günü kaza oruçlarımı ve ondan sonrada 6 günleri tutmak istiyorum .
menün güzel fıstıkgım yanlız akşamın biraz agır olmuş ...a.skavurma helede 1tb biraz agır akşam için ...a.sDünkü menümüde hemen paylaşayım hem kendime hem aeben ablişime söz verdim her gün menümü paylaşmazsam salıyorum ben kendimi eyvahedigeldismile
15/09/2010
SABAH
1 Bardak Yağsız Süt İçerisine Tah Tahıllı Meyveli Nesfit
3 Ceviz
3 Fındık
1 Haşlanmış Yumurta
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak (8 Yemek Kaşığı) Türlü - Patates ve Havuçu ayıklanmış
1 Tabak Karışık Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Biberiye-Mate Çayı
AKŞAM
1 Tabak Kabak Kavurma-Domates-Bir Kaşık Zeytinyağında-Sarımsak-Soğan
1 Kase Yoğurt
UYUMADAN
1 Şişe Soda (1 Dilim Limonla)
1:15 Saat Yürüyüş
Yarım Saat Tuhaf Egzersiz Hareketleri naniknanik
geçmiş olsun .nazar duası oku nazlım ...yerimsenibenGünaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün yine işe geç geldim . Eşimin kolu çok ağrıyordu onunla ilgilendim biraz buz falan koydum koluna sonra doktorun verdiği kremi sürüp sardım . Ağrısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor . 3 kere doktora gittik film falan çektirdik ama bişey yok diyor doktorlar aşırı derecede incinmiş kolu ....
bak işta bu durum çok önemli nazlım ...Yaaa ben ne güzel kaçamaksız monti yapıyordum . Bayramda bir bozuldu artık toparlayamıyorum . Gündüz herşey çok iyi gidiyor ama akşam oldumu bişeyler oluyor ve bozuluyor . Kendime gelmem ve toparlanmam lazım .
yok kuzum ben hep yiyorum mutlaka biliyorsun montide yeniyor .. balıkla yogurtda yerim peynirde hiç bi vukatım yok yane ...kaydirigubbakcemile3Günaydın ablacığım menün süper, bende kış meyveleri çıksın diye 4 gözle bekliyorum, portakal mandalina kivi ve greyfurt hepsini de çok severim, aslında meyve çok seviyorum ben diyet yolunda inceliklik artılarımdan bu benim kaydirigubbakcemile2 Balıkla da peynir yenmez ama sempatiksalakcinni ben korkumdan balık yanında süt ürünü yiyemiyorum zehirlenirim diye, bir kere balıktan, bir kerede bozuk tavuktan zehirlendiğimden, üstelik de ünlü restaurantlardan birindelmaz: ama ben yanlarına bırakırmıyım gidip bir güzel kattım orayı birbirine, o ara bir arkadaşımın da kına gecesi vardı orayı istiyordu, fiyatıda yarısına bağlattım, yoksa sizi hem görsel hem yazılı medyada rezil ederim dedimki bir arkadasım gazeteci, dillendirmemden korktular, birde avukatıma veririm, ben uğraşmaktan gocunmam siz düşünün dedim :jeyyar: Çooooook fenayyıııııım çooook hihoyyyt ama süper bir kına gecesi olmuştu boğaza nazırrr, kendiminkide olursa eğer böyle bir olaya denk getirirsem süper olacak :lepi:
saol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmileNe güzel ayşegülüm yeni evin hayırlı uğurlu olsun, evine ailene sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah, çok özledik seni hemen aramızda görmek istiyoruuuukkkŞeniz
saol elifim amin :Saruboceq:
güle güle otur yumukum ağız tadıyla ,huzurla inşallah
Günaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün yine işe geç geldim . Eşimin kolu çok ağrıyordu onunla ilgilendim biraz buz falan koydum koluna sonra doktorun verdiği kremi sürüp sardım . Ağrısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor . 3 kere doktora gittik film falan çektirdik ama bişey yok diyor doktorlar aşırı derecede incinmiş kolu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?