hoşgeldin yumukum ..Şenizsaol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmile
saol elifim amin :Saruboceq:
geçmiş olsun canım eşine,en kısa zamanda düzelir inş.
:1hug:şimdi ne güzel kokuyordur oooo amanın yine sütlendim ..selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz...bebişim yaramaz hiç durmuyor onunla uğraşıyorum devamlı..uyumuyor cimcime:)
abencim senın mesajınıda aldım birturlu cvp yazamadım kusura bakma canım ..15dk bile ayırsamıyorum kendime...şimdi bile mızırdıyo benımki çıkmak zorunda kalıcam galiba yine:)
güzel dilekleriniz için çoook teşk....
bugun tam 17 günlük olduk ve ben 83 kg ile doğuma girmiştim bugun 74kg geldim..bakalım kırkmıza kadar kaç kg olacağım..sonrasında bekleyin beni güzel bir rejımle ve sizlerle inş eski halime dönerim...
sizler nasılsınızzz
saol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmile
saol elifim amin :saruboceq:
Geçmiş olsun canım eşine,en kısa zamanda düzelir inş.
Kirazım taze gelin adayım . çokmu yoğunsun canım .
Günaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün yine işe geç geldim . Eşimin kolu çok ağrıyordu onunla ilgilendim biraz buz falan koydum koluna sonra doktorun verdiği kremi sürüp sardım . Ağrısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor . 3 kere doktora gittik film falan çektirdik ama bişey yok diyor doktorlar aşırı derecede incinmiş kolu ....
Günaydın 6. Takımın çıtırları . Bugün yine işe geç geldim . Eşimin kolu çok ağrıyordu onunla ilgilendim biraz buz falan koydum koluna sonra doktorun verdiği kremi sürüp sardım . Ağrısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor . 3 kere doktora gittik film falan çektirdik ama bişey yok diyor doktorlar aşırı derecede incinmiş kolu ....
selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz...bebişim yaramaz hiç durmuyor onunla uğraşıyorum devamlı..uyumuyor cimcime:)
abencim senın mesajınıda aldım birturlu cvp yazamadım kusura bakma canım ..15dk bile ayırsamıyorum kendime...şimdi bile mızırdıyo benımki çıkmak zorunda kalıcam galiba yine:)
bugun tam 17 günlük olduk ve ben 83 kg ile doğuma girmiştim bugun 74kg geldim..bakalım kırkmıza kadar kaç kg olacağım..sonrasında bekleyin beni güzel bir rejımle ve sizlerle inş eski halime dönerim...
sizler nasılsınızzz
nilüm hayırlı olsun canım benim güle güle büyüt minik bebişini opuyorumnanaktan resimlerinide koy artık face merakla bekliyoruz a.s.selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz...bebişim yaramaz hiç durmuyor onunla uğraşıyorum devamlı..uyumuyor cimcime:)
sizler nasılsınızzz
hoşgeldin yumukum ..Şeniz
:1hug:şimdi ne güzel kokuyordur oooo amanın yine sütlendim ....
tüm vaktini alıyor dimi ..-tatlicadiarzu-allah kolaylık versin .. ama tatlı yorgunluk bunlar ..
hoşgeldin yumukum sağol canım . Eşim kolunun ağrısına dayanamayıp özel hastahaneye gitmiş kolunu alçıya almışlar . Seninde yeni evin hayırlı olsun canım . Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma artık .
Kivimizinnnn annesiiii özlediiiik, rabbim kivimizin ömrünü uzun bahtını açık ömrünü dupduru kılsın inşallah, bekliyoruz hemde dört gözle Şeniz bu arada en son ismini ''alisa'' düşünüyordun, kivimizin isminide öğrenmek isteriiiz :ecrin_bebek:
nazcım canım benim çok geçmiş olsun tekrardan eşine canım
yumukum yeni evinde iyi günlerde güle güle agız tadıyla oturmanı dilerim canım
mopsy bebeğine uzun saglıklı hayırlı bir ömür dilerim Allah tan.
Yumukum iyi günlerde oturun yeni evinizde canım
Mospy Allah analı,babalı büyütsün,uzun ömürler versin bebeğinize tatlım
günaydın 6.takım çıtırları
2 gündür yoğunluktan pek giremedim,işte acayip stresli ve yoğun günler geçiriyoruz,bi taraftanda düğün hazırlıkları valla çatlıcam...ama buna rağman herşey çok şükür yolunda ...yolunda tek gitmeyen şey diyete adapte olamamam..ipin ucunu bi kaçırdımmı gerisi geliyo maalesef,toparlanamıyorum bi türlü
bu arada geçmişe şöle bi baktım,yumukum gelmiş,çok özledim canım ben seni,evinde allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...bi an öncede dön aramıza
nilişümde gelmiş,canım benim yaa kiviyede sanada rabbim uzun ömürler versin,kokulu kokulu öp bizim için..ohhh mis gibi
nazlışım eşinede tekrar geçmiş olsun canım benim,allah nazarlardan korusun
aeben ablamda tekrar diyete start vermiş,ama ben eminim en kısa sürede toparlanırsın...ahhh bide ben toparlanabilsem
tubacım sende 6 lı rakamları görmüşsün canım çok sevindim,darısı benim başıma inş.ayrıca defnemizede allah uzun ömürler versin,nice güzel yıllara inş.
narincim,eminecim,elifim sizde inş.kısa sürede alınan fazlalıkları atarsınız
gözdemim ballı bademim aşk meşk işleri nasıl gidiyo hiç anlatmıyosun
günaydın 6. takımın çıtırları bende de durum pek parlak değil kilom 58,5 malesef bugün kararlı olarak tekrar montiye adapte olmuş bir şekilde hazır hisediyorum kendimi . bu sefer eskisi gibi yapıp pes etmek yok 8,5 kilomuda verene kadar montiye tam gaz devam yarın spor salonuyla görüşmeye gideceğim .platese başlamak istiyorum tekrardan
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
kilom malesef 73,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?