Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmile

saol elifim amin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım eşine,en kısa zamanda düzelir inş.
hoşgeldin yumukum ..Şeniz
:1hug:şimdi ne güzel kokuyordur oooo amanın yine sütlendim ....
tüm vaktini alıyor dimi ..-tatlicadiarzu-allah kolaylık versin .. ama tatlı yorgunluk bunlar ..

saol canım,bende özledim yerleşeyim aranızdayım olumunekankayizsmile

saol elifim amin :saruboceq:

Geçmiş olsun canım eşine,en kısa zamanda düzelir inş.

hoşgeldin yumukum sağol canım . Eşim kolunun ağrısına dayanamayıp özel hastahaneye gitmiş kolunu alçıya almışlar . Seninde yeni evin hayırlı olsun canım . Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma artık .

acil şifalar dilerim eşin için canım...filmler temiz ise dediğin gibi çok incindiği için ağrıları çoktur..umarım en kısa zamanda ağrıları geçer..

Hay allah ya rabbim şifa versin nazlıcığım, bir an önce iyileşsin eniştemiz, merak ettim sabah seni

Kivimizinnnn annesiiii özlediiiik, rabbim kivimizin ömrünü uzun bahtını açık ömrünü dupduru kılsın inşallah, bekliyoruz hemde dört gözle Şeniz bu arada en son ismini ''alisa'' düşünüyordun, kivimizin isminide öğrenmek isteriiiz :ecrin_bebek:

nilüm hayırlı olsun canım benim güle güle büyüt minik bebişini opuyorumnanaktan resimlerinide koy artık face merakla bekliyoruz a.s.
hoşgeldin yumukum ..Şeniz

:1hug:şimdi ne güzel kokuyordur oooo amanın yine sütlendim ....
tüm vaktini alıyor dimi ..-tatlicadiarzu-allah kolaylık versin .. ama tatlı yorgunluk bunlar ..

hoşbuldum kızlar :1hug:marangoz var evde dolapları söküyor girdim bi mesaj yazdım unuttum sonra sayfada açık kalmış :)))

bebeğin adını alisa koymuşlar simoşum .

nazcım canım benim çok geçmiş olsun tekrardan eşine canım

yumukum yeni evinde iyi günlerde güle güle agız tadıyla oturmanı dilerim canım

mopsy bebeğine uzun saglıklı hayırlı bir ömür dilerim Allah tan.

Yumukum iyi günlerde oturun yeni evinizde canım
Mospy Allah analı,babalı büyütsün,uzun ömürler versin bebeğinize tatlım

iyi geceler hatunlar ....
bu günkü mönüm .

1 şeftali.....

9.00.
1 dl ekmek ..menemen (yumurtasız )..az peynir..

13.00.
2 dl .tam ekmek. domates sos .peynir .
2 zeytin .domates . az çig lahana .

16 .00.
3 taze incir .2 dl greyfurd.

18 30.
balık . salata .. 2 kş yogurt .

2 br yeşil ve form çay .
70 dk yürüyüş ...
50 mekik ..
2.5 lt su

Yumukum iyi günlerde oturun yeni evinizde canım
Mospy Allah analı,babalı büyütsün,uzun ömürler versin bebeğinize tatlım

saolun kızlar teşekkür ederim :1hug:

günaydın 6.takım çıtırları

2 gündür yoğunluktan pek giremedim,işte acayip stresli ve yoğun günler geçiriyoruz,bi taraftanda düğün hazırlıkları valla çatlıcam...ama buna rağman herşey çok şükür yolunda ...yolunda tek gitmeyen şey diyete adapte olamamam..ipin ucunu bi kaçırdımmı gerisi geliyo maalesef,toparlanamıyorum bi türlü

bu arada geçmişe şöle bi baktım,yumukum gelmiş,çok özledim canım ben seni,evinde allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...bi an öncede dön aramıza

nilişümde gelmiş,canım benim yaa kiviyede sanada rabbim uzun ömürler versin,kokulu kokulu öp bizim için..ohhh mis gibi

nazlışım eşinede tekrar geçmiş olsun canım benim,allah nazarlardan korusun

aeben ablamda tekrar diyete start vermiş,ama ben eminim en kısa sürede toparlanırsın...ahhh bide ben toparlanabilsem

tubacım sende 6 lı rakamları görmüşsün canım çok sevindim,darısı benim başıma inş.ayrıca defnemizede allah uzun ömürler versin,nice güzel yıllara inş.

narincim,eminecim,elifim sizde inş.kısa sürede alınan fazlalıkları atarsınız

gözdemim ballı bademim aşk meşk işleri nasıl gidiyo hiç anlatmıyosun

bu arada utanarak kilomuda söleyim

71,30 / 72,70 / 1,40 / -1,96 %

aeben abla gönder oklavaları ben yoksa iflah olmıcammmklava:

günaydın 6. takımın çıtırları bende de durum pek parlak değil kilom 58,5 malesef bugün kararlı olarak tekrar montiye adapte olmuş bir şekilde hazır hisediyorum kendimi . bu sefer eskisi gibi yapıp pes etmek yok 8,5 kilomuda verene kadar montiye tam gaz devam yarın spor salonuyla görüşmeye gideceğim .platese başlamak istiyorum tekrardan

neslişim sağol canım benim . özledik seni yazılarını görünce çok sevindim canım ....

günaydın nazlım...ahh bide ben hazır hissetsem kendimi,ya pazartesi gelinlik provam var benim halime bak,stres yaptıkça saçma sapan şeyler yiyorum,millet bu dönemde kilo verir ben kilo alıyorum yaaohaoldumsmile
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan

kilom malesef 73,3

elifcim günaydın tatlımopuyorumnanaktanbu bayram hiçbirimize yaramadı anlaşılan

günaydın fıstıklar cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan ayyy ne oldu bize böyle kızlarrrr ohaoldumsmile bende maaalesef güzel bir haber veremeyeceğim sizlere benimde kilom 71.100 .bu haftaki durum kendimize gelmemiz için bize bir ders oldu gibi haftaya inşallah hepimiz aldıgımız bu fazlalıklardan kurtuluruz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…