Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık roka 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek 1 çay kaşığı reçel 4 Zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara anne sütü içeceği

Öğle 1 tane sinitzel 1 dilim tb ekmeği roka domates

Ara 1 havuç

Akşam 1 kase çorba 1 dilim tb ekmeği

1 tane ceviz büyüklüğünde havuç top

3 litre su 6000 adım
Zipzip- N Nidsalii

Afiyet olsun canım hakikaten en zor gün bugündü üstesinden geldik hissediyorum

Bende menümü gururla bırakayım Zipzip- N Nidsalii
Diyet menüsü 2 sütlü kahve eklemeli tam uydum
Spor olarak
10 dk bölgesel 100p
30 dk boosted 300p
15000 adım 450p
Toplam: 850p

Eklentiler

• C8380A13-0E61-42C3-97BE-889B420988BE.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
  • B0C8525B-734B-41AB-8087-EDA8CBEE7B7D.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 2C4BF278-99EB-438B-8B1D-ADF325833F8A.webp
    19 KB · Görüntüleme: 22
Iyi alinti yapip baska gruplara yazmiyon
Bir keresinde kamp sonucunu takımların paylaşım alanından orjinalisimin başlangıç kilosuna bakmıştım o topikte kalmışımbizim grup diye oraya yazmıştım sonra bildirim gelince farkedip hemen silivermiştim

Çok geçmiş olsun Songül’üm neyin var canım soğuk algınlığı falan mı? Bol bol zencefil ıhlamur falan iç rüzgarda kalmamaya da dikkat et canım önemli olan sağlığın

Hoşgeldiniz
Yardımcı olayım takımda ki diğer arkadaşlarım gibi
1400 kalori ile sadece kilonu koruyabilirsin canım aktiviteni artırıp 1200 kalori ile işe koyul derim ayda yaklaşık 4 kilo verebilirsin bu hesapla daha fazla vücudunu zorlama derim
Diyette poğaça açma börek hamurişleri sucuk sosis salam tatlı beyaz unlu şekerli turşu vs şeyler yemeyeceksin
Sabah klasik yumurta peynir zeytin tam buğday veya çavdar ekmeği sınırsız domates salatalık yeşillik
öğle veya akşam menülerinde köfte et yanına bol limonlu salata veya sebze yemeği sadece sebze yemeği varsa yoğurt yiyorsun ara öğünlerde 100 ml yoğurt süt meyve ve 2. Ci ara öğünde ceviz badem avokado gibi değerli yağlar içeren ara öğün yapabilirsin
Ekte aktivitene göre hesaplattım kalori miktarını umarım hedeflerine kavuşur sağlıklı bir yaşam sürersin

Eklentiler

• 5CDF83E9-C6ED-42E2-899E-69F97B66AAA6.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 24
  • DE5D19BE-A597-4EBE-87D2-1B2BADEF2FC5.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 30
Selamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildim neyse menüme geceyim
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi

11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin

Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası

22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm

2 litre su

Bugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yok Zipzip- N Nidsalii yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım

Şu çikolataları çıkarsan hayatından yada sadece cuma günü 1 tane yesen bu menüyle kilo veremezsin canım çikolata mantı vs sabah kahvaltın güzel az ızgara tavuk az yağlı salata ye akşamları bak göreceksin farkı

Bence de kesin yaktık son kampta sen bayağı bir fark atmıştın bunda da öyle olacak hissediyorum
Yine eşime de yaptırıyorum .
Ama bugünkü menü onu da kesmedi az önce fındık ezmeli 3 dilim ekmek şimdide ceviz yiyor

Bakalım canım 66.9 görsem guzel olur
Ya o sefer çok şaşırttı ya normal diyet devam ederken birde 1.700 vermiştim demi sonra bide bir hafta sabit gelip o kilonun altına zor ve yavaş indim

ya ben bu ara if i de biraz bozdum ya ondan galiba bugün zorladı
tan sabah 7 de kalktım.
9 da kahve içtim
11 de karışım

Okul açılınca tabiki kalori ihtiyacı doğal olarak arttı, kesin kasım sonundan önce görürsün sen o rakamı papatyam ıslak kek yemiş onu yenmek için doğru zaman

Bu hangi program? Cok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…