Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazım özlettin kendini.stres bize yaramıyor anacım.sinir oluyorum streste olunca yemeden içmeden kesilenlere.az kaldı kirazım enazından veremesende oldugun kiloyu korumaya bak canım.sen çok iradelisin bunu hepimiz biliyoruz.

canım benim bende çok özledim sizleri.opuyorumnanaktan..valla narincim aynen bende sinir oluyorum yiyemeyenlere...inş.düğüne kadar fazlalıkları versem bile yeter,çokta kasmıcam kendimi

Kızlarcığım günaydın hepimize Şeniz
simerenya ( 93,8 / 91,7 / 2,1 / 2,24 % )
:teytey:

Anlatacak kayda değer birşey olmadığından neslişim aşk meşk işleri sıkıcı, kimse ilkinin yerini tutmuyor, ya da ben şımartılmaya alışmışım bu beni şımartmıyor, darlanıyorum bu ara ama kendi kendime moral vermeye çalışıyorum, tekrardan yüzmeye başlıyorum bu akşam, ramazan dolayısı ile spor salonu üyeliğimi dondurmuştum ya, yıllık üye oldum şimdi, gidip yüzeceğim kışın dahi, onun dışında hafta sonu için özel tiyatrolar var ya onları araştırıyorum, yeteneğimi gün yüzüne çıkarmam lazım :jeyyar:sırnaşık şey

Kızlarcığım günaydın hepimize Şeniz
simerenya ( 93,8 / 91,7 / 2,1 / 2,24 % )
:teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

en iyisini yapıyosun gözdemim,sporla eminim dahada iyi hissediceksin kendini

önce şu fazlalıklardan bi kurtulalım,bi hafifleyelim,bi mutlu olalım...sonra herşey eminim çok daha güzel olucak,canım arkadaşım sen herşeyin en güzelini hakediyosunopuyorumnanaktan

canım benim hepimiz herşeyin en güzelini yaşayalım inşallah , ama sanırım koptuk gibi gibi , inatlaştım çok yeni resmini koymayacaksın face dedi, bende koydum, geçerli bir sebep söylemedi çünkü bana, '' o keçi damarın bakalım daha ne kadar saltanatını devam ettirecek'' yazmış bana az önce mesajla delikafadulden ohhh bu keyifle 2 kg daha verdim vallahi sositososito
Neslişim artik herkes ya hakettigi kadar degerli ya da biraz daha az! gec de olsa anlasildi verilen degerin azi karar - fazlasi zarar! :)
boshayallersmile bayıldım ben bu sözüme dur imza yapacağım kendime delikafadulden

hayırlı cumalar kıslar ....

gözdem bak isteyince nasılda oluyor .diyetini sporunu düzgün yaptınmı çok güzel kilolar veriyorsun ...

kıslar sonra gelicem şimdi acıl çıkmam lazım . görüşürüz ...

görüşürüz ablam kolay gelsin .a.s.

Kızlar hayırlı cumalar. Şeniz

Ben acayip şoktayım. kafamçokkarıştı Morallerim bozuldu. mafoldumben

Geçen hafta 65.2 idim. Bir önceki haftaya nazaran 300 gram almıştım. Bu hafta cuma tartıda 66.2 gördüm , sinirlerim çok bozuk. senağlama Cuma sabahı tartıldım diyelim. Cuma , cumartesi , pazar ; 3 gün serbest günümdü. Çok abartılı yemedim. Ama hadi kaçırdım ipin ucunu diyelim. Bu hafta 3 gün üst üste tempolu sporuma başladım 1 'er saatten , Yediklerimi 1200 kalorinin altına çektim. En az 700 gram vermiş olmam gerekiyordu. Yani ben o 3 günde 1700 gram mı aldım. Hadi regl öncesi desek reglime daha var. Şişkinlik desek 1 kg luk bir şişkinlik hiç yaşamadım. Ki ne kadar rahat veriyordum. Hatta sıfırdan başlayınca metobolizmam şaşırır da daha fazla veririm diyordum. Eğer öbür hafta da hedeflediğim gibi gitmezse çok üzülürüm. Yorgun argın halimle sporumu yapıp , yediklerime dikkat edip bu sonucu görmek beni çok demoralize etti.Öbür cumanın bir an önce gelip işlerin lehime döndüğünü görmek istiyorum ben. :2:

İki haftalık şimdi nasıl bildiriyoruz. 2 hafta önce 64.9 idim. Şimdi 66.2. Yani -1,3 Çok üzgünüm çoook alsanaalsanasmile

Hesaplamaya bile korkuyorummmmmm. :mymeka:

1 ayım çöpe gitti. Eğer o arayı vermeseydim şimdiye 60 a inerdim. Sabit kalamdığım gibi. üstüne de geldi. Çok zarardayım çok. :1ninca:

canım ben de 2 hafta önceki kilom ile aynıyım..bayram sabahı 61.7 idim ben de 1.2 kg aldım maalesef tatlım mafoldumben

olsun canım üzmeyelim kendimizi önümüzdeki maçlara bakalım. ben gördümki kaçamaksız monti yapıldığında kilon ne kadar takılırsa takılsın gerisi çorap söküğü gibi geliyor ..... ben bayramdan önce 56,4 lü kiloları gördüm ama malesef bu sabah 58,5 çıktım . 59 u görmedimya ona bile sevindim . çünkü nefret ettim artık o kilodan .

haklısın canım benim ya senin 59lu kilolara nekadar çok takılı kaldığını biliyorum ben bile demiştim bravo Nazlıma ben bu kadar sabır gösteremem diye..

gözdemcim canım benim kendim vermiş gibi sevindim yaa harika kilo vermişsin opuyorumnanaktan

nazooo sıkma canını saglık olsun sende bu azim varken sen en kısa zmanada 60 ı görürsün canım olumunekankayizsmile

blackandwhite canım sendemi aldın ayy bu hafta takımca durumumuz birbirine yakın haftaya inşallah bu fazlalıklar geldikleri gibi gidecekler başka sansları yok :lepi:

evet canım bu hafta takımca aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz ama ne güzel ki birbirimize destek oluyoruz haftaya aynı sonucu yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…