- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kirazım özlettin kendini.stres bize yaramıyor anacım.sinir oluyorum streste olunca yemeden içmeden kesilenlere.az kaldı kirazım enazından veremesende oldugun kiloyu korumaya bak canım.sen çok iradelisin bunu hepimiz biliyoruz.
bebeğin adını alisa koymuşlar simoşum .
ne güzel rabbimin en sevdiği kullarından olsun, annesiyle babasıyla ailesiyle upuzun dupduru bir ömrü olsun
günaydın 6.takım çıtırları
2 gündür yoğunluktan pek giremedim,işte acayip stresli ve yoğun günler geçiriyoruz,bi taraftanda düğün hazırlıkları valla çatlıcam...ama buna rağman herşey çok şükür yolunda ...yolunda tek gitmeyen şey diyete adapte olamamam..ipin ucunu bi kaçırdımmı gerisi geliyo maalesef,toparlanamıyorum bi türlü
bu arada geçmişe şöle bi baktım,yumukum gelmiş,çok özledim canım ben seni,evinde allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...bi an öncede dön aramıza
nilişümde gelmiş,canım benim yaa kiviyede sanada rabbim uzun ömürler versin,kokulu kokulu öp bizim için..ohhh mis gibi
nazlışım eşinede tekrar geçmiş olsun canım benim,allah nazarlardan korusun
aeben ablamda tekrar diyete start vermiş,ama ben eminim en kısa sürede toparlanırsın...ahhh bide ben toparlanabilsem
tubacım sende 6 lı rakamları görmüşsün canım çok sevindim,darısı benim başıma inş.ayrıca defnemizede allah uzun ömürler versin,nice güzel yıllara inş.
narincim,eminecim,elifim sizde inş.kısa sürede alınan fazlalıkları atarsınız
gözdemim ballı bademim aşk meşk işleri nasıl gidiyo hiç anlatmıyosun
Kızlarcığım günaydın hepimize Şeniz
simerenya ( 93,8 / 91,7 / 2,1 / 2,24 % )
:teytey:
Anlatacak kayda değer birşey olmadığından neslişim aşk meşk işleri sıkıcı, kimse ilkinin yerini tutmuyor, ya da ben şımartılmaya alışmışım bu beni şımartmıyor, darlanıyorum bu ara ama kendi kendime moral vermeye çalışıyorum, tekrardan yüzmeye başlıyorum bu akşam, ramazan dolayısı ile spor salonu üyeliğimi dondurmuştum ya, yıllık üye oldum şimdi, gidip yüzeceğim kışın dahi, onun dışında hafta sonu için özel tiyatrolar var ya onları araştırıyorum, yeteneğimi gün yüzüne çıkarmam lazım :jeyyar:sırnaşık şey
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
en iyisini yapıyosun gözdemim,sporla eminim dahada iyi hissediceksin kendini
önce şu fazlalıklardan bi kurtulalım,bi hafifleyelim,bi mutlu olalım...sonra herşey eminim çok daha güzel olucak,canım arkadaşım sen herşeyin en güzelini hakediyosunopuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben maalesef 62.9 um yine eyvahedigeldismile aynıyım
bence bunada şükretmelisin . ne güzel kilo almamışsın .... ben 1,3 kg almışım bayram haftası
hayırlı cumalar kıslar ....
gözdem bak isteyince nasılda oluyor .diyetini sporunu düzgün yaptınmı çok güzel kilolar veriyorsun ...
kıslar sonra gelicem şimdi acıl çıkmam lazım . görüşürüz ...
canım ben de 2 hafta önceki kilom ile aynıyım..bayram sabahı 61.7 idim ben de 1.2 kg aldım maalesef tatlım mafoldumben
Kızlarcığım günaydın hepimize Şeniz
simerenya ( 93,8 / 91,7 / 2,1 / 2,24 % )
:teytey:
gözdemcim canım benim kendim vermiş gibi sevindim yaa harika kilo vermişsin opuyorumnanaktan
nazooo sıkma canını saglık olsun sende bu azim varken sen en kısa zmanada 60 ı görürsün canım olumunekankayizsmile
blackandwhite canım sendemi aldın ayy bu hafta takımca durumumuz birbirine yakın haftaya inşallah bu fazlalıklar geldikleri gibi gideceklerbaşka sansları yok :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?