Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah bozmam ablişko, inişli çıkışlı zayıflama hikayem bu yıl son bulur umarım :Saruboceq:

Denizim çok teşekkür ederim haftaya sizlerde takır takır vermiş olacaksınız inşallah :Saruboceq:

** 6.TAKIM 173.ETAP **

Naz ( 57,20 / 58,50 / -1,30 / -2,27 % )
kirazz_z ( 71,30 / 72,70 / -1,40 / -1,96 % )
nazzoo ( 64,90 / 66,20 / -1,30 / -2,00 % )
nevra73 ( 76,00 / 76,00 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 62,90 / 62,90 / 0,00 / 0,00 % )
daphnelsLife ( 70,50 / 69,50 / 1,00 / 1,42 % )
simerenya ( 93,80 / 91,70 / 2,10 / 2,24 % )
melek ( 72,40 / 73,30 / -0,90 / -1,24 % )
narin_nazenin ( 69,50 / 71,10 / -1,60 /-2,30 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 638,50 / 641,90 / -3,40 / -0,53 5 )

KIZLARCIM LİSTEMİZ HAZIR RİCA ETSEM Bİ KONTROL ETSENİZ

liste tamamdır kirazım .ellerine saplık

simerenya ve daphnelslife sizleri gönülden kutlarım kızlarrr. Harikasınız. Şeniz

nevra73 ve blackandwhite sizler de bu iki haftayı kilonuzu koruyarak tamamlamışsınız tebriklerrr. alkisalkisalkis

Ben ve diğer arkadaşlara da :mymeka: birer osmanlı tokadı.. kaydirigubbakcemile3

nazom hiç üzülme. bazan kaçamakların acısı ertesi hafta çıkıyor durum budur ama bilki bu haftaki emeginin karşılıgına haftaya göreceksin buna eminima.s..

narincim sabah kilomu montiye yazıp açcil çıkmıştım canım malesef çizelzelgem ta tatile çıkmadan önceki çizelge 2 ay önceki...:umursamaz:
masus degiştirmiyorum ..bakıp bakıp şevke geleyim diye .aklinialirimsmile
64 gördüm canım bu sabahda 63. 4 düm ..a.ssüpriz bir sonuç deyil ama ... 2 aydır tatil ,ramazan ,bayram derken diyet yapamadım ..sporuda aksattım ..kaydirigubbakcemile

teşekkürler canım da kendine ve diğer arkadaşlara da haksızlık yapma..çok iyi gidiyordunuz hepiniz şimdi de morallerimizi bozarak değil bundan sonra daha sıkı devam etmek için hırslanalım..ben senin azmine herzaman hayran kalıyorum canım merak etme haftaya nasıl hızla gidecek bu kilolar

günaydınlar 6. takımın çıtırları dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

ara
3 adet erik

öğlen
1 adet fırında yapılmış tavuk put
salata

ara
3 adet erik

akşam
2 avuç beyaz leblebi
200 ml süt

dün 2 kere ara yapmak zorunda kaldım . o araları yapmasaydım dünü kazasız atlatamazdım sanırım . ve 1 gün bile dikkat edince farkı gördüm sabah tartıda 57,6 yı gördüm . bu gazla ben hedefime ulaşırım artık .

merhaba kızlar

nazcım senin adına çok sevindim tatlım tekrar motive olman için çok iyi olmuş sabah gördüğün rakam

bende bu sabah yeniden 70 li rakamlara kavuştum hemde regli olmama ragmen buda bana çok iyi geldi.okadar çok işim varki evde anlatamam .ama ben regli oldum ve elim kolum kalkmıyor üstelik acayip sıkıntı basıyor.neyse çıkayım ben işler beni beklerrrrr

günaydınlar 6. takımın çıtırları . çok fena nezle omak üzereyim . iğleşemedim gitti birtürlü

günaydın kızlarrr hepimiz için güzel bir hafta olur inşallahhh opuyorumnanaktan

maalesef ben haftasonu yemediğim şey kalmadı.cumartesi sabahı herşey çok güzel başlamasına ragmen maalesef öyle gitmedi.bu aralar moralim bozuk ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum buda hemen yeme krizlerine yol açtı.bu sabah cuma gününden daha fazla bir rakam gördüm baskülde aklım başıma geldi nihayet geçte olsa.asla ama asla yeniden o günlere dönmek istemiyorummmm
.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? benim bu ara hep terslikler başımda..önce masaüstüm çöküt noteboook aldım..2 gün önce de telefonum kilitlendi açılmadı iki gündür de telefon modellerini inceliyordum..sonunda iyi yada kötü samsung s5620 monte siparişi verdim..nokia 5800 ile samsung monte arasında çok kararsız kaldım ama inşallah doğru karardır..netten sipariş verdim umarım yarın ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…