nazcım çok geçmiş olsun tatlımmm
günaydınlar 6. takımın çıtırları . çok fena nezle omak üzereyim . iğleşemedim gitti birtürlü
çok geçmiş olsun bitanem..acil şifalar dilerim..buaralar hastalığı evden kovun lütfen artık
nazom hiç üzülme. bazan kaçamakların acısı ertesi hafta çıkıyor durum budur ama bilki bu haftaki emeginin karşılıgına haftaya göreceksin buna eminima.s..
narincim sabah kilomu montiye yazıp açcil çıkmıştım canım malesef çizelzelgem ta tatile çıkmadan önceki çizelge 2 ay önceki...:umursamaz:
masus degiştirmiyorum ..bakıp bakıp şevke geleyim diye .aklinialirimsmile
64 gördüm canım bu sabahda 63. 4 düm ..a.ssüpriz bir sonuç deyil ama ... 2 aydır tatil ,ramazan ,bayram derken diyet yapamadım ..sporuda aksattım ..kaydirigubbakcemile
teşekkürler canım da kendine ve diğer arkadaşlara da haksızlık yapma..çok iyi gidiyordunuz hepiniz şimdi de morallerimizi bozarak değil bundan sonra daha sıkı devam etmek için hırslanalım..ben senin azmine herzaman hayran kalıyorum canımmerak etme haftaya nasıl hızla gidecek bu kilolar
nazooo sıkma canını saglık olsun sende bu azim varken sen en kısa zmanada 60 ı görürsün canım olumunekankayizsmile
nazoocum gerçekten seninde dediğin gibi insan ara verince yeniden çok zor motive oluyor.
eskiden bende kaçamak yapardım ama en fazla 2 gün yada bilemedin 3 gün içinde toparlardım kendimi.ben ramazanın son haftası bi saldım kendimi bayramdı işbaşıydı derken bu sabah basküldeki rakamı görünce kafam drank etti.yeniden eski halime dönmek yeniden mutsuz olmak istemiyorum.insan spor yapınca gerçekten kendine karşı müthiş huzurlu oluyor.haftasonu biriken işlerimi yaparken ve kızımın okul ihtiyaçlarını tamamlarken spor yapamadım ama bugün mutlaka yürüyüş yapacagım.düğüne bugünde dahil 25 gün var ve ben inşallah aldıgım fazlalıkları verip yeniden 69 rakamına ulaşabilirim o güne kadar guclubacismile
canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inşallah. :1hug:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? benim bu ara hep terslikler başımda..önce masaüstüm çöküt noteboook aldım..2 gün önce de telefonum kilitlendi açılmadıiki gündür de telefon modellerini inceliyordum..sonunda iyi yada kötü samsung s5620 monte siparişi verdim..nokia 5800 ile samsung monte arasında çok kararsız kaldım ama inşallah doğru karardır..netten sipariş verdim umarım yarın ulaşır
Valla ne güzel gidiyorduk. Bu aralar bizi mahvetti. Ama zararın burasından dönücez. Artık kaçamak yok , ara yok. Sonuna kadar devammmmmmm. :lepi:
[ı]günaydın kızlar...anca gelebildim..umarım herkes iyidir..bende nezle olucam galiba,durmadan hapşırıyorum,boğazlarım kötü,sesim bile değişmeye başladı
üstelik 10 gün boyunca çok yoğun olucam,izne ayrılmadan işleri toparlamam lazım,29 unda iznim başlıyo
bu arada kızlar haftasonum acayip yoğun,yorgun ama bi okadarda mutlu geçti,evimi yerleştirdik
eşyalarım geldi,çeyizim gitti,sadece halılarım kaldı onuda bu akşam alıcaz inş...tamerde bende çok garip duygular içerisindeyiz...evden hiç çıkmak istemedik,birbirimize bakıp bu bizim evimizmi diyoruz...rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inş.tarif edilemez bişey
yarında gelinlik provam var,ama ben kendimi acayip şiş hissediyorum,hiç diyetime dikkat edemiyorum
umarım sorun çıkmaz[/ı]
selam kıslar,
ayyy ne çok özledim sizleri canım takımım...kocaman öpüyorum herkesiiiii opuyorumnanaktan
benim tatil güzel geçti kıslar dinlendik geldik işte. Kışa hazırız... Ama yemekler biraz kaçtı....klava:
Neyse yine de ne zamandır bozmamıştım tatilde eşimin de gazı ile biraz kaçırdım, daha tartılmadım ama inşallah artı vermem..(gerçi hissediyorum bence en az 2 kg fazlayım )
ama herşey çok güzeldi, kafayı boşalttım... Diyeti bırakmaya hiiç niyetim yok.. Tatile gitmeden evvel alışverişe çıkmıştım eskiden hayal edemediğim şeylerin içine girip cici cici kıyafetler alınca moral geldi.. Eski kıyafetlere dönmeye hiç niyetim yok... Bugün hep çamaşır vs. Ile uğraşıyorum... Birara geçmişi okuyacağım...
Herkes iyi dimi? önemli bir gelişme oldu mu ben yokken kural vs. Olarak bi özet geçin var ise canlar...
şimdilik benden bu kadar... Biraz geçmişe bakınayım..öptüm sizleri...
selam kızlar!!!
Naz haklı, 1 yazı yazdık çıktık, ben kendi adıma devam etmek istiyorum bundan sonra düzenli.
Sabahtan 30dk b-fitimi yaptım işe geldim. Bu aralar işyerimi taşıma işim olduğu için çok yoğunum. Yeni yerimde kilo vermiş olarak işe başlamak istiyorum üf üstüme yapıştı sanki kilolar eyvahedigeldismile
ben yediklerime hiç dikkat edemiyorum ama bundan sonra günlük sizinle paylaşacağım yediklerimi, belki o şekilde size karşı sorumluluk hisseder biraz azaltırım.
Bayram beni mahvetti ya!
hoşgeldin nevracığım . Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canım . Inşallah kilo almamışsındır aldıysanda takma çabuk alınan kilolar çabuk gider canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?