Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Galiba öyle oluyor canım. Haftaya çıktı bende. İnşallah bu hafta normale dönerim. Tekrar spora başladım ama inan eski motivasyonum yok. Ara verince eskisi gibi olmuyor kesinlikle. Yine de aksatmıyorum. :lepi:

İnşallah sen de en kısa zamanda hedef kilona tekrar inersin. olumunekankayizsmile

İnşallah canım. Desteğin için çok sağol. Şeniz

nazooo sıkma canını saglık olsun sende bu azim varken sen en kısa zmanada 60 ı görürsün canım olumunekankayizsmile

İnşallah narinimmm. 60 ı görmek istiyorummmmmmmmm. delikafadulden

Günaydın kızlar. İyi haftalar. Güzel bir hafta olsun inşallah ve cuma günü de güzel rakamlar görelim dilerim tartıda. yerimseniben Ben hemen birikmiş menü ve aktivitelerimi paylaşayım. Şeniz

kimsecikler yok artık takımda herkes çok yoğun galiba . takıma girmek isteyen yeni kızlar bir iki gün yazıp kaçtılar hemen

nazoocum gerçekten seninde dediğin gibi insan ara verince yeniden çok zor motive oluyor.

eskiden bende kaçamak yapardım ama en fazla 2 gün yada bilemedin 3 gün içinde toparlardım kendimi.ben ramazanın son haftası bi saldım kendimi bayramdı işbaşıydı derken bu sabah basküldeki rakamı görünce kafam drank etti.yeniden eski halime dönmek yeniden mutsuz olmak istemiyorum.insan spor yapınca gerçekten kendine karşı müthiş huzurlu oluyor.haftasonu biriken işlerimi yaparken ve kızımın okul ihtiyaçlarını tamamlarken spor yapamadım ama bugün mutlaka yürüyüş yapacagım.düğüne bugünde dahil 25 gün var ve ben inşallah aldıgım fazlalıkları verip yeniden 69 rakamına ulaşabilirim o güne kadar guclubacismile

Valla ne güzel gidiyorduk. Bu aralar bizi mahvetti. Ama zararın burasından dönücez. Artık kaçamak yok , ara yok. Sonuna kadar devammmmmmm. :lepi:

canım yaa senin için epey bi maliyetli aksilikler olmuş.güle güle kullan aldıklarını canımmm olumunekankayizsmile

Selam kızlar!!!

Naz haklı, 1 yazı yazdık çıktık, ben kendi adıma devam etmek istiyorum bundan sonra düzenli.

Sabahtan 30dk b-fitimi yaptım işe geldim. Bu aralar işyerimi taşıma işim olduğu için çok yoğunum. Yeni yerimde kilo vermiş olarak işe başlamak istiyorum üf üstüme yapıştı sanki kilolar eyvahedigeldismile

Ben yediklerime hiç dikkat edemiyorum ama bundan sonra günlük sizinle paylaşacağım yediklerimi, belki o şekilde size karşı sorumluluk hisseder biraz azaltırım.

Bayram beni mahvetti ya!

günaydın kızlar...anca gelebildim..umarım herkes iyidir..bende nezle olucam galiba,durmadan hapşırıyorum,boğazlarım kötü,sesim bile değişmeye başladı

üstelik 10 gün boyunca çok yoğun olucam,izne ayrılmadan işleri toparlamam lazım,29 unda iznim başlıyo

bu arada kızlar haftasonum acayip yoğun,yorgun ama bi okadarda mutlu geçti,evimi yerleştirdik
eşyalarım geldi,çeyizim gitti,sadece halılarım kaldı onuda bu akşam alıcaz inş...tamerde bende çok garip duygular içerisindeyiz...evden hiç çıkmak istemedik,birbirimize bakıp bu bizim evimizmi diyoruz...rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inş.tarif edilemez bişey

yarında gelinlik provam var,ama ben kendimi acayip şiş hissediyorum,hiç diyetime dikkat edemiyorum
umarım sorun çıkmaz

15.09.2010 Çarşamba

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Tavuk döner (ekmeksiz)
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak süt
2 erik

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:30

2 havuç

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile

16.09.2010 Perşembe

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

80 gr Light Ton Balığı
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

Yarım paket Maviyeşil kepekli çubuk kraker

Akşam : Evde - 19:00

Yarım tabak kuru börülce yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata

1 bardak light süt

Aktiviteler :

17.09.2010 Cuma

Kahvaltı : Evde - 09:00

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Evde - 13:30

Yarım tabak haşlanmış kepekli makarna
1 kase yoğurt

Ara : Evde - 16:30

1 bardak light süt

Akşam : Evde - 19:30

100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
1 kase salata

1 şeftali

Aktiviteler :

18.09.2010 Cumartesi

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

50 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata

Ara : Evde - 16:30

1 bardak light süt

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 erik

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

19.09.2010 Pazar

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

1 tabak börülce salatası
1 bardak ayran

4 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

1 bardak light süt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

Selam kıslar,
ayyy ne çok özledim sizleri canım takımım...kocaman öpüyorum herkesiiiii opuyorumnanaktan

benim tatil güzel geçti kıslar dinlendik geldik işte. kışa hazırız... ama yemekler biraz kaçtı....klava:
neyse yine de ne zamandır bozmamıştım tatilde eşimin de gazı ile biraz kaçırdım, daha tartılmadım ama inşallah artı vermem..(gerçi hissediyorum bence en az 2 kg fazlayım )

ama herşey çok güzeldi, kafayı boşalttım... diyeti bırakmaya hiiç niyetim yok.. tatile gitmeden evvel alışverişe çıkmıştım eskiden hayal edemediğim şeylerin içine girip cici cici kıyafetler alınca moral geldi.. eski kıyafetlere dönmeye hiç niyetim yok... bugün hep çamaşır vs. ile uğraşıyorum... birara geçmişi okuyacağım...

herkes iyi dimi? önemli bir gelişme oldu mu ben yokken kural vs. olarak bi özet geçin var ise canlar...

şimdilik benden bu kadar... biraz geçmişe bakınayım..öptüm sizleri...

canım benim hayırlısı olsun inşallah bir evin kendi evinmiş gibi benimsenek çok güzel bir duygu olsa gerek malesef ben o duyguyu yaşamadım ve yaşayamayacağımda galiba kaynanamla oturduğum için ve ben sonradan o eve gittiğim için kendi evimmiş gibi benimseyemeyorum . çünkü benim eşyalarım başkalarına benden izinsiz veriliyor veya verilmek isteniyor . Buda benim canımı çok sıkıyor . Süpürge makinam görümceme verilmiş artık onun olmuş çeyizimdeki çaydanlıklarımda eltime verilmek istendi . Canım benim inşallah sen evinde çok mutlu ol kirazım hiç bir zaman tamerle arana 3. Yada 4. şahıslar girmesin hiç bir zaman başkaları yüzünden birbirinizi kırmayın canım . Inşallah herzaman bu ilk günki heyacanlarınız devam etsin . ( bende hiç biri kalmadı malasef )

hoşgeldin nevracığım . Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canım . Inşallah kilo almamışsındır aldıysanda takma çabuk alınan kilolar çabuk gider canım .

herzaman bekliyoruz canım . Ne kadar çok paylaşımda bulunursan emin ol okadar çok motive olursun canım .

hoşgeldin nevracığım . Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canım . Inşallah kilo almamışsındır aldıysanda takma çabuk alınan kilolar çabuk gider canım .

hoşbulduk canım...Şeniz

ayyy valla aldım bence göbüş çıktı tekrardan...:mymeka:
neyse inşallah dediğin gibi olur.artık tam gaz devam..kısa sürede toparlarım inşallah..cumaya kadar tartılmayacağım...bakalım ne çıkacam...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…