Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sitedeye ancak girebildim sabahtan beri .sorun mu var anlamadım.

kirazcım canım Allah bir ömür boyu agız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.ne güzel heyecanlar yaşıyorsun.darısı diger bekarların başına inşallah Şeniz

nazcım senin yazdıklarını okuyunca acayip karamsar bi hava sezdim.tatlım rahatsız oldugun durumlar varsa bunları baştan söyle içine atıp kendi kendini yemenin hiçbir faydası yok.belkide karşı taraf yaptıgının seni bu kadar incittiğinin farkında değildir.senin eşyalarını ne hakla başkasına hemde senden izinsiz verebilir ki.canım inşallah herşey ama herşey gönlünce olsun sen yüreği tertemiz bi insansın herşeyin en güzelini hakediyorsun canım benim olumunekankayizsmile

nevracım hoşgeldin canım.Şeniz merak etme bizdede durum aynı artılarla döndük maalesef bayram tatilinden bilmiyorumkismile ve ben bunlar yetmezmiş gibi düne kadar hala yemeye devam ettim alsanaalsanasmile.bugünden itibaren kendimi toparlıyorum canım bende cumaya kadar tartılmayacagım bakalım durum ne olacak :1ninca:

canım yaa senin için epey bi maliyetli aksilikler olmuş.güle güle kullan aldıklarını canımmm olumunekankayizsmile

hakikaten öyle oldu bitanem :çok üzgünüm: ama akacak kan damarda durmaz derler ya bozuldu işte hepsi birden..notebook seçimim iyi idi çok memnunum inşallah telefonumdan da memnun kalırım..ben de buaralar kilo alıyorum baskülde görüyorum ama diyeti bırakmadım sadece eskisi kadar spor yapamıyorum ama vücudum çok nankör diyeti bırakmadığım halde sadece spor yapamıyorum diye bile kilo alıyor mafoldumben çok üzülüyorum..inşallah en yakın zamanda spor yapabilirim terslik falan olmazsa..türüyüşten hariç sporu kastediyorum zaten her gün yürüyorum aslında

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates

öğlen
2 avuç beyaz leblebi
200 ml süt

akşam
1 tabak taze fasülye
salata
yoğurt

ara
2 adet erik
yarım şeftali

günaydınnnnnnn.
dün gelmedim vallahi bi açsam pc yi başından kalkamıycam biliyorum o yüzden pc açmadım çokkk iş vardı evde ......
nasılsınız bakem ...?

kirazım. evinde agız tadıyla otur inşallah ....
nazlım sende üzülme güzelim hayatı böyle kabulet ve artılarıyla görmeye çalış sonuçta bu senin kararındı ... hayırlısı olsun ....

nevkuşum hoş geldin ...
tatil bitti güzel anılar ve kilolar bize miras kaldı dimi.?
canın sagolsun hepsini verirsin ...

yeni üyelerimiz tekrardaN HOŞ GELDİNİZ .....

BENİMDE HAFTA SONUM ÇOK YOGUN GEÇTİ VEDE GÜZELDİ . DİYET HARİÇ AMA .
HELEDE PAZAR GÜNÜNÜ HİÇ ANMAYIM BİLE ...
BU HAFTADA BAZI YERLERE GİDİCEM ...GALİBA BEN MONTİYİ 1 HAFTA DAHA ASICAM .:))

günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma

günaydın 6.takımın güzel bayanları opuyorumnanaktan hepimiz için güzel bir gün diliyorummmm :Saruboceq:

dün benim için uzunnnn bir aradan sonra ilk kez diyet açısından güzel geçti yürüyüşümüde yaptım çok şükür.kendime gelmeye başladım elhamdülillah.bi müddet sonra montiye geçiş yapmayı düşünüyorummm.inşallah bugünde aynen devammmm

Günaydın 6.takım çıtırları!

Bayram sonrası kilom 74.5, dün yediklerime gelirsek...

sabah: 1 tam haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
öğle: 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim ekmek arası tost, 1 bardak limonata
ara: 10 adet badem

30dk b-fit

Dün sinirden kafayı yiyordum, bakalım bugün nasıl gidecek rejim!
lmaz:

Güle güle Mösyö Montignac

Hedonistlerin kahramanı, kilosuyla derdi olanlar arasında 90’lı yılların en ünlü ismi, Fransız diyet mucidi Michel Montignac, 22 Ağustos’ta öldü. Kendisi bir oksimoronu yerle bir etmiş, yiyerek zayıfla diyerek, bundan 20 yıl evvel hepimizin gönlünü fethetmişti

Montignac Diyeti’ni duyduğumuzda 1990’lı yılların ortasıydı. Herkes bunu konuşuyordu: Beyaz un ve şeker dışında istediğiniz her şeyi yiyebiliyor, üstelik bir kadeh şarap bile içebiliyordunuz. Tek kural vardı; karbonhidratla proteini karıştırmayacaksın. Buna uyduktan sonra kaz ciğeri, çikolata, kocaman bir şinitzel, mantı (kepekli undan yapıldığı sürece), canınız ne çekerse yiyebilirdiniz.
İsmini mucidinden alan bu diyete derhal biat ettik tabii. Kibrit kutularıyla işi yoktu çünkü, adam “istediğin kadar ye” diyordu. Üstelik bol keseden ahkam da kesmiyordu, kendi üstünde denemiş 3 ayda 14 kilo vermişti.
Geçen ay 66 yaşında, prostat kanserinden ölen Michel Montignac, bir tıp uzmanı, eğitimli bir diyetisyen de değildi üstelik. Genetik obezite sorunu olan bir aileden geliyordu, insan kaynakları uzmanıydı. Büyükbabası ve babası 120 kilonun üzerindeydi, kendisi de pek narin sayılmazdı. Güney Fransa’da, hayatın iyi yemek olduğu bir bölgede yaşıyorlardı. Ancak Montignac bir ecza şirketinde çalışıyordu ve elinin altında pek çok araştırma vardı. Kendi kilo sorununu çözmek için bu araştırmaları incelemeye başladı. Sonunda ne kadar yediğinin değil, ne yediğinin önemli olduğu sonucuna vardı.
Karbonhidratları iyi ve kötü olmak üzere ikiye ayırdı. Kötüler grubundaki mısır, patates, beyaz un, beyaz ekmek ve beyaz pirinç kan şekerini yükseltiyordu. Bu da pankreasın insülin salgılamasına neden oluyordu.
Bir tezi daha vardı; klasik diyet yöntemlerinde (kalori hesabına dayalı) vücut, hayatta kalma iç güdüsüyle yağ depolamaya başlıyordu. Bu da kilo kaybını zorlaştırıyordu. 1993’te New York Times Gazetesi’ne verdiği bir röportajda, geleneksel diyet yöntemlerinin tıpkı komünizm gibi bir efsane olduğunu ve yine tıpkı komünizm gibi çökmeye mahkum olduğunu söylemişti. Elbette karşı cenahtan sesler yükseldi, asıl üçkağıtçının Montignac’ın kendisi olduğu iddia edildi.
Ama onun yöntemi kapış kapış gidiyordu. Fransa’da kendi adını taşıyan restoran, mağaza ve spa’lar açtı. Yazdığı 20 civarında kitap, 25 dile çevrildi, milyonlarca sattı.

ALINTIDIR ....

Monti amcamı kaybetmişiz ...
Alaha rahmet eylesin hiç tanımasakta üzerimizde emegi çok ...

ak'cım 3 ögündede karbonhidarat agırlıklı beslenmişsin böyle kilo vermen zor olur canım ....

günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma
dedigim gibi artıları görmeye çalış nazlım ... sonuçda kayın validen sana yardımcı .a.sbirde sana muhtaolsa ne yapacatın .
geçmiş olsun kuzum bu aralar bol dua okuyun ... rabbım kem gözlerde korusun .:Saruboceq:

Sanki ekmek yemediğim zaman birileri midemi söküp yerine imha makinesi yerleştiriyor ve ben o yediklerimi 5 dkda sindiriyorum. Geri kalan 2-3 saatte de sinirlerim zıplıyor, başım ağrıyor ve midem ağrıyor. Ama sizin önerilerinizle inşallah daha iyi bir diyete devam edeceğim. Olmazsa sabah yer ertesi öğünlerde yemeklerle idare ederim. Bir de şu meşhur montinizden mi yapsam, geçmişte okuduklarımda detaylarıyla yazmışsınız, acaba uygun olur mu bana?

o konularda sıkıntım yok ablam bana yardımcı ALLAH razı olsun . ama ben o evde tek başıma yaşamadığımın bilincindeyim ve bişey yaparken izin istiyorum . müsade istiyorum . ben eşyalarımın benden izinsiz verilmesine üzülüyorum . yoksa süpürgesinde yada çaydanlığında değilim ama eşyalarımın benden habersiz verilmesine bozuluyorum .

aeben abla daha fazla bizi kendinden mahrum etmeeeee delikafadulden
diyosun .kaydirigubbakcemile3Şeniz

nazlım takımda yer varsa yeni üye çagır canım . takım çok sessiz ...
özke cadısının pc yapılmadı galiba . bu sefer onu diyete adepte gördüm .yerimseniben.
nevkuşumda dönmüş . Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…