- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canım yaa senin için epey bi maliyetli aksilikler olmuş.güle güle kullan aldıklarını canımmm olumunekankayizsmile
kirazım. Evinde agız tadıyla otur inşallah ....
Nazlım sende üzülme güzelim hayatı böyle kabulet ve artılarıyla görmeye çalış sonuçta bu senin kararındı ... Hayırlısı olsun ....
Nevkuşum hoş geldin ...
Tatil bitti güzel anılar ve kilolar bize miras kaldı dimi.?
Canın sagolsun hepsini verirsin ...
Yeni üyelerimiz tekrardan hoş geldiniz .....
Benimde hafta sonum çok yogun geçti vede güzeldi . Diyet hariç ama .
Helede pazar gününü hiç anmayım bile ...
Bu haftada bazı yerlere gidicem ...galiba ben montiyi 1 hafta daha asıcam .:))
günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma
ak'cım 3 ögündede karbonhidarat agırlıklı beslenmişsin böyle kilo vermen zor olur canım ....günaydın 6.takım çıtırları!
Bayram sonrası kilom 74.5, dün yediklerime gelirsek...
Sabah: 1 tam haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
öğle: 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim ekmek arası tost, 1 bardak limonata
ara: 10 adet badem
30dk b-fit
dün sinirden kafayı yiyordum, bakalım bugün nasıl gidecek rejim!
lmaz:
Monti amcamı kaybetmişiz ...
Alaha rahmet eylesin hiç tanımasakta üzerimizde emegi çok ...
dedigim gibi artıları görmeye çalış nazlım ... sonuçda kayın validen sana yardımcı .a.sbirde sana muhtaolsa ne yapacatın .günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma
dedigim gibi artıları görmeye çalış nazlım ... sonuçda kayın validen sana yardımcı .a.sbirde sana muhtaolsa ne yapacatın .
geçmiş olsun kuzum bu aralar bol dua okuyun ... rabbım kem gözlerde korusun .:Saruboceq:
diyosun .kaydirigubbakcemile3Şenizaeben abla daha fazla bizi kendinden mahrum etmeeeee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?