Sanki ekmek yemediğim zaman birileri midemi söküp yerine imha makinesi yerleştiriyor ve ben o yediklerimi 5 dkda sindiriyorum. Geri kalan 2-3 saatte de sinirlerim zıplıyor, başım ağrıyor ve midem ağrıyor. Ama sizin önerilerinizle inşallah daha iyi bir diyete devam edeceğim. Olmazsa sabah yer ertesi öğünlerde yemeklerle idare ederim. Bir de şu meşhur montinizden mi yapsam, geçmişte okuduklarımda detaylarıyla yazmışsınız, acaba uygun olur mu bana?
eger sık sık acıkıyorsan .. bekleriz montiye pişman olmassın ... bende ekmeksiz osla olmaz dedim ...kaydirigubbakcemile3Sanki ekmek yemediğim zaman birileri midemi söküp yerine imha makinesi yerleştiriyor ve ben o yediklerimi 5 dkda sindiriyorum. Geri kalan 2-3 saatte de sinirlerim zıplıyor, başım ağrıyor ve midem ağrıyor. Ama sizin önerilerinizle inşallah daha iyi bir diyete devam edeceğim. Olmazsa sabah yer ertesi öğünlerde yemeklerle idare ederim. Bir de şu meşhur montinizden mi yapsam, geçmişte okuduklarımda detaylarıyla yazmışsınız, acaba uygun olur mu bana?
konuşmak nazlım içine atma asla sonra daha degişik yollardan çıkar ...o konularda sıkıntım yok ablam bana yardımcı ALLAH razı olsun . ama ben o evde tek başıma yaşamadığımın bilincindeyim ve bişey yaparken izin istiyorum . müsade istiyorum . ben eşyalarımın benden izinsiz verilmesine üzülüyorum . yoksa süpürgesinde yada çaydanlığında değilim ama eşyalarımın benden habersiz verilmesine bozuluyorum .
eger sık sık acıkıyorsan .. Bekleriz montiye pişman olmassın ... Bende ekmeksiz osla olmaz dedim ...kaydirigubbakcemile3
linkini biliyormusun ....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-montignac-diyetini-beraber-yapalim-1154.html
konuşmak nazlım içine atma asla sonra daha degişik yollardan çıkar ...
Usülünce konuşmayı dene . Bunun sonu yok ...
Seni çom iyi anlıyorum 10 senem geçti . Helede ilk yıllarım ...
Sakın birkdirme ... Ve sahiplen evini çünkü orası senin evinnn a.s rahat davran kimseden çekinme ...
canım hoşbuldum sağol.. evet bayram iyi gelmemiş pek listelere baktım.. olsun artık mazaretimiz kalmadı dimi bundan sonra dikkatlice tekrar rotaya girelim canım...
nevracım hoşgeldin canım.Şeniz merak etme bizdede durum aynı artılarla döndük maalesef bayram tatilinden bilmiyorumkismile ve ben bunlar yetmezmiş gibi düne kadar hala yemeye devam ettim alsanaalsanasmile.bugünden itibaren kendimi toparlıyorum canım bende cumaya kadar tartılmayacagım bakalım durum ne olacak :1ninca:
aebenim sağol canım... aynen ööle valla... kilolar kaldı tartılmadım ama karnımın halinden anlıyorum zaten ne olduğunu..cumaya kadar tartı yok...sen de kaçaksın ha... canın sağolsun ne etcen sen yolun sonundasın bize göre daha çok hakkın var arada cozutmaya aebenim..benim daha yol çooookkk...kirazım. evinde agız tadıyla otur inşallah ....
nazlım sende üzülme güzelim hayatı böyle kabulet ve artılarıyla görmeye çalış sonuçta bu senin kararındı ... hayırlısı olsun ....
nevkuşum hoş geldin ...
tatil bitti güzel anılar ve kilolar bize miras kaldı dimi.?
canın sagolsun hepsini verirsin ...
yeni üyelerimiz tekrardaN HOŞ GELDİNİZ .....
BENİMDE HAFTA SONUM ÇOK YOGUN GEÇTİ VEDE GÜZELDİ . DİYET HARİÇ AMA .
HELEDE PAZAR GÜNÜNÜ HİÇ ANMAYIM BİLE ...
BU HAFTADA BAZI YERLERE GİDİCEM ...GALİBA BEN MONTİYİ 1 HAFTA DAHA ASICAM .:))
nazcım okudum canım, üzüldüm ne diyebilirim ki? inşallah en kısa zamanda herşey senin gönlünce hızlıca düzene girer...:teselli:günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma
Allah rahmet eylesin...hakkatende emeği çok aebenim..Monti amcamı kaybetmişiz ...
Alaha rahmet eylesin hiç tanımasakta üzerimizde emegi çok ...
benim huyumda çok kötü ablam kimseyi kırmamak incitmemek adına bişey söylemek istemiyorum . öyle konuşamamda ben sadece içime atıp kafamda kuruyorum . Buda hiç iyi birşey değil biliyorum bana zararı olacak ......
NAZLIM AYNI DURUMLARDAN GEÇTİGİM İÇİN KONUŞ DİYORUM ÇÜNKİ BENDE ZAMANINDA SENİN YAPTIGIN GİBİ YAPTIM . SADECE sustum ama inan birikmasi daha zorladı beni... o yüzden sana tavsiyem susmaman :umursamaz: git tartış demiyorum sakın yanlış anlama ama böyle nereye kadar eninde sonunda patlıycaksın ... o yüzden nekadar önce sorunu dillendirirsen okadar az zararla atlatırsın .....benim huyumda çok kötü ablam kimseyi kırmamak incitmemek adına bişey söylemek istemiyorum . öyle konuşamamda ben sadece içime atıp kafamda kuruyorum . Buda hiç iyi birşey değil biliyorum bana zararı olacak ......
aeben ablam oklavalarını hazırla bekliyorum :kedi: daha adapte olamadım bir türlü
keyfim de yok zaten buaralar
geçmiş olsun kirazım ....çabuk etlet inşallah ...slm kızlar anca gelebildim...burnum kulağım hiç tutmuyo..offf sesimde boru gibi..inş.düğüne kadar düzelirim
bu arada nevroşum gelmiş,aeben ablam gelmiş çok özledik valla sizleri,hoşgeldinizopuyorumnanaktan
nazlıcım kıyamam sana ya,aeben ablamın dediği gibi usulünce konuşmayı dene,inan sen karlı çıkarsın,içine at nereye kadar canım benim
geçmiş olsun kirazım ....çabuk etlet inşallah ...
dügüne nekadar kaldı fıstık.?delikafadulden
[ı]bu arada gözdem cadısı kayıplaramı karıştı nerelerde .???[/ı]
[ı]slm kızlar anca gelebildim...burnum kulağım hiç tutmuyo..offf sesimde boru gibi..inş.düğüne kadar düzelirim
bu arada nevroşum gelmiş,aeben ablam gelmiş çok özledik valla sizleri,hoşgeldinizopuyorumnanaktan
nazlıcım kıyamam sana ya,aeben ablamın dediği gibi usulünce konuşmayı dene,inan sen karlı çıkarsın,içine at nereye kadar canım benim[/ı]
saolasın ablacım...ya şaka maka 10 gün kaldı be ablamdelikafaduldendelikafadulden
bugün gelinlik provam var,akşam resim çekebilirsem yarın eklicem,halılarımıda beğendim cumaya gelicek,serilsin bi eviminde resimlerini çekip paylaşıcam sizleopuyorumnanaktan
merhabalar arkadaşlar.
uzun zaman oldu buraya yazmaya bile elim varmadı.
ramazanın bitmesine 10gün kala çok üzücü bir haber aldım.
ablam göğsünde kitle farketmiş.tetkikler yapıldı.
söylemeye dilim varmıyo.ama kanser.perişan olduk.rabbim kimseye vermesin.
bayramdan sonraki pazartesi ameliyat oldu ablam.göğsünün üçte biri alındı.ameliyat başarılı geçti çok şükür.şimdi önümüzde zor günler var.kemoterapi görecek.
işte böyle.herşeye alışılıyor.kafama balyoz yemiş gibiydim,ama alıştım şimdi.
geçmişi okudum.aebencim mesajını aldım canım sağol.
nazcım geçmiş olsun canım.
hepinizi çok özledim.yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam.
bu arada ayrıldığım kilomdayım.kilo almadım.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?