Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun ablacım,rabbim acil şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
10 GÜN delikafaduldendelikafadulden

[/COLOR][/B]

delikafaduldendelikafaduldenevet elifim yaa,düşündükçe kalbim deli gibi atıyokafamçokkarıştı

hoşgeldin edoras ablam çok geçmiş olsun ablana ALLAH acil şifalar versin inşallah .

selam kızlar benim gözlerim okadar çok kanlandı ki batıyor hep çok uykusuz kaldım buaralar ve pcde de telefon modeli bakmak etkili sanırımmafoldumben

günaydın ablam evet ablam bu benim kararımdı malesef ve çok iyi anladım ki ev ev üstüne olmuyor .başa gelen çekilir sonuna kadar katlanıcam malesef bu duruma

Ah be birtanem keşke en başında dinleseydin bizi , rabbim bir an önce ic huzuru versin sana balcığım :Saruboceq:

bu arada gözdem cadısı kayıplaramı karıştı nerelerde .???

Burada abla 2 gündür işyerinde suyum çıkıyor, üç aylık periyotlarda raporlamalarımız oluyor, yaklaşık 15 gün yoğun oluruz gün içerisinde, akşamda nete geliyorum ama sizler olmuyorsunuz, bakacağım artık gündüz vakit ayırmaya çalışacağım ablişko, diyet süper o konuda şüphen olmasın birazdan menülerimide paylaşırım birikmiş kaydirigubbakcemile2

Oley oley oleyyyy :lepi: benim dogumgünümden 1 gün sonra evleniyorsun neslişiiiim zemuszemus gelinliğinide evinide bir merak ediyorumkiiii aklinialirimsmile

gözdem cadısını facede görüyorum ama takıma uğramıyor cozuttu galiba

Bakkk baaaak cozutmadım sevgili kaptancığım, face açık duruyor ama orada da paylaşım yapamıyorum yoğunuz 2 gündür -tatlicadiarzu-

Ablacığım çok çok çok geçmiş olsun, ne olur hemen demoralize olmayın, tıp çok ilerledi artık rabbim dualarımızla şifasını verir inanıyorum ben, bende çok dua edeceğim namazlarımda ablacığım söz, ablamızın ismini bana yazarsan ismiyle dua ederim, birde bol bol ısırgan suyu ablacığım, arkadaşımın annesi öyle yendi gögüs kitlesini, ne olursun üzülme yanındayız biz :teselli:

iyiyim canım napıyım he aynı

geldim salonu,koridoru,mutfağı sildim

şimdi oturuyom kendi kendimle

sende ne var ne yok

Bende işten geldim yemeğimi yedim, yürüyeceğim birazdan bantta, keyifsizlik var sıkıntı var ama papuc bırakmaya niyetli değil, üzül üzül nereye kadar artık, takmamayı öğrenecek bu akıl guclubacismile eşin geçmi geliyor senden

Akıllı bıdık seniiii, eşin gelene kadar işleride bitirdin hamarat bademciğim kaydirigubbakcemile2 canım çok sıkılıyor bu akşam, yapacak şey düşünüyorum :1closedeyes:

iyi akşamalar kıslar .....

siteye ne oldu böyle nerde pembiş sayfalarımız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…