Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akıllı bıdık seniiii, eşin gelene kadar işleride bitirdin hamarat bademciğim kaydirigubbakcemile2 canım çok sıkılıyor bu akşam, yapacak şey düşünüyorum :1closedeyes:
karınca yuvasına otur bayabir oyalanırsın .....

amanın çok azmış ben daha var sanıyordum .....opuyorumnanaktan
ablam çok üzüldüm umarım tez atlatır inşallah ....:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pembe zaten ablam

gündz biara beyazdı ama düzeldi bende
bende hala beyaz ..:uhm:
tek güzel yanı okudugun sayfaların rakamları renk degiştiriyor . boshayallersmile

dükkanı ben açayımmm herkese güzel bir gün diliyorummmm bunlar benden sonra gelen tüm arkadaşlarıma a.s.

günaydın canımm.önce ben geldim sanıyordum.bilmiyorumkismile nazcım gelmiş tabikide bir takımın kaptanı olarak hepimizden önce gelip bizleri karşılıyorsunn Şeniz

günaydın narinim sabah işe gelirlermez ilk işim çay yapıp kk yı açmak oluyor .........

çokta iyi yapıyorsun canım.seni her sabah görmek çok güzel Şeniz insan nasılda alışıyor birbirine olumunekankayizsmile

evet canım ben çok alıştım kk daki arkadaşlarıma bazen sitede sıkıntı oluyor açılmıyor ya
ozaman çok sıkılıyorum . burda sizinle konuşmak bazı şeyleri paylaşmak beni çok rahatlatıyor . yeni yerde kimseyi tanımadığım için çok sıkılıyorum ve yanlız hisediyorum kendimi .

Günaydın kıslar,
bu aralar hiç tadım yok. havalardan mı ne bilmiyorum ama ne spor yapasım var ne ev işi. herşeyi zorla yapıyorum.. umarım kısa zamanda geçer. buraya bile zorla yazdım...
kirzaım sağol bende çok özlemişim canım..
düğüne çok az kalmış geri sayım başlamış ha...
canım benim inşallah en güzel şekilde geçer bu güzel günlerin..zemuszemus

canım çok geçmiş olsun. ne diyeceğimi bilemedim..Allah şifa versin bundan sonrası güzel geçsin inşallah...:teselli:

a.s a.s

yine ve yeniden buluştuk monti amcamla :icecream:
canım hayırlı olsun...
inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın...:lepi:

benim menü
2 tam ekmeğe tost,çay,söğüş
4 köfte,salata,yoğurt
semizotu yemeği,salata,yoğurt
2 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…