- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
merhabalar kızlar.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize.
allah razı olsun.
simoşum çok incesin canım allah gönlüne göre versin inşallah.
bizde dualara güveniyoruz zaten.ablamın adı süheyla canım.
ısırgan suyunu bizde duyduk.ısırganı taze olarakmı yoksa aktardan kurutulmuşunumu kullanıyoruzacaba.
Isırgan taze ablacığım yani öyle kullanmış arkadaşımın annesi, taze olarak günlük içimlik kaynatıyorlarmış, günde 5 bardak içmiş. Süheyla ablam için bu akşam duaya başlayacağım ablacığım, ablacığım fetih suresi çok önemlidir, ben çok faydasını gördüm, cumaya kadar 41 tane okuyabilirmiyiz, bu gece 10 tane okurum ben, eğer sende okursan ona göre bana yarın adedini yazarsan yarın aksamada kalanını tamamlarım ben, bu akşam belki 10 dan da fazla okuyabilirim ben, yarın yazarım buraya ablacığım
çok sağol kaptanım, bu arada istersen geri dönemek üzere ayırabilirsin nazlım çünkü hem takımın ortalaması düşmesin hemde girmek isteyen olursa girsin 3 hafta az değil çünkü. döndüğümde yer olursa hemen girerim. yoksa meleğim gibi takılırım yer açılınca yazarsın liseteye. zaten takımda olduktan sonra listede olmak olmak çok sorun değilkaydirigubbakcemile5
Tamam o zaman herkes yarın sabahtan ne kadar okudugunu ya da okumadığını yazsın buraya, ablamızın adı süheyla
Yarın hepsini toplarız kalanını da akşama ben alırım canlar, allah razı olsun herkesten, yer gök dua ile :Saruboceq:
bak aslında çok güzel bir fikir bu
her cuma başlayıp sırayla herkes için yasin ya da fetih suresini okuyabiliriz sonraki cumaya kadar
herkesin gönlündeki için sırayla olur
Fikir sahibi güzelde ondan naniknanik
Şaka bir yana ben varım guclubacismile
Öncelik sırasına göre okuyalım, önce bebiş isteyenler :ecrin_bebek: olsun bence
nuro ile suura içinde okuyalım onlarda çok istiyorlardı bebiş olurmu, bakalım kızlar ne diyecekler elifim, benim en çok yararını gördüğüm surelerdendir fetih suresi :Saruboceq:
tamam canım ben varım olumunekankayizsmile
her hafta 1 kişi için ,sıraya koyarız herkesi
allah hepinizden razı olsun.
yarın yazarız okuduklarımızı.
allah hepinizden razı olsun.
yarın yazarız okuduklarımızı.
tamam canım tabi öncelikle cumaya kadar süheyla abla için okucaz
cumaya kadar diğer kararımız ok alırsa ,cuma liste hazırlarız ,ilk kişi için başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?