Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nevracım inşallah en kısa zamanda keyfin yerine gelir tatlım.keyfinin yerine birazcıkta olsa gelebilmesi için kuaföre gitmeni yada kendine ufakta olsa bişiyler almanı tafsiye ederim işe yarıyor inan ki yerimseniben biraz masraflı bir yol olsada kaydirigubbakcemile3

elifçim monti ile inşallah patır patır dökülsün kilolarrrr zemuszemus

bu topicin hali ne alsanaalsanasmile kızlar nerdesiniz cumaya az kaldı diger takımlara ugruyorum hepsi fena halde gaza gelmişlerrr bizde ise ses seda yokkkk nazcım sopayı eline almanın zamanı geldi galiba canımmm :mymeka: klava:

Günaydın takımcığım birkaç gün yoğunuz ama uğramaya çalışıyorum sabahtan beri de açılmadı bende kk hayret birşey

19/09/2010
SABAH
1 Haşlanmış Yumurta
Domates
Salatalık
Maydanoz
Peynir (Yağsız)
3 Zeytin
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak Nohut Yemeği
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
1 Parça Izgara Tavuk Göğsü
1 Tabak Salata
UYUMADAN
1 Bardak Soda

1,5 Saat Yürüyüşkaydirigubbakcemile2

20/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İçerisinde Beyaz Peynir-Domates Yağsız Tost
Yarım Tabak Maydanoz
3 Zeytin
1 Salatalık
ARA
5 Ceviz
ÖĞLEN
1 Tabak Kaşarlı Mantar
1 Kase Yoğurt
1 Kase Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Tabak Bamya
1 Bardak Ayran

1,15 Dakika Yürüyüş kaydirigubbakcemile2

merhabalar kızlar.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize.
allah razı olsun.
simoşum çok incesin canım allah gönlüne göre versin inşallah.
bizde dualara güveniyoruz zaten.ablamın adı süheyla canım.
ısırgan suyunu bizde duyduk.ısırganı taze olarakmı yoksa aktardan kurutulmuşunumu kullanıyoruzacaba.

21/09/2010
SABAH
2 Dilim Tam Ekmek
1 Parça Peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
ÖĞLEN
3 Adet Izgara Ekmeksiz Köfte
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Avuç Fındık
AKŞAM
8 Kaşık Tavuk Sote (Domates-Tavuk Göğüs-Biber-Soğan)
1 Kase Yoğurt
UYUMADAN
1 Bardak Süt

1,20 Dakika Yürüyüşkaydirigubbakcemile2

Isırgan taze ablacığım yani öyle kullanmış arkadaşımın annesi, taze olarak günlük içimlik kaynatıyorlarmış, günde 5 bardak içmiş. Süheyla ablam için bu akşam duaya başlayacağım ablacığım, ablacığım fetih suresi çok önemlidir, ben çok faydasını gördüm, cumaya kadar 41 tane okuyabilirmiyiz, bu gece 10 tane okurum ben, eğer sende okursan ona göre bana yarın adedini yazarsan yarın aksamada kalanını tamamlarım ben, bu akşam belki 10 dan da fazla okuyabilirim ben, yarın yazarım buraya ablacığım

bende söz vermiyim ama okumaya çalışırım canım bi aksilik çıkmazsa

cumaya kadar 41e tamamlayalım o zaman ,kızlar da katılsın

kuzucuk 3 hafta deyip gitmiş hala yok :gitme:

Tamam o zaman herkes yarın sabahtan ne kadar okudugunu ya da okumadığını yazsın buraya, ablamızın adı süheyla
Yarın hepsini toplarız kalanını da akşama ben alırım canlar, allah razı olsun herkesten, yer gök dua ile :Saruboceq:

bak aslında çok güzel bir fikir bu

her cuma başlayıp sırayla herkes için yasin ya da fetih suresini okuyabiliriz sonraki cumaya kadar

herkesin gönlündeki için sırayla olur

bak aslında çok güzel bir fikir bu

her cuma başlayıp sırayla herkes için yasin ya da fetih suresini okuyabiliriz sonraki cumaya kadar

herkesin gönlündeki için sırayla olur

Fikir sahibi güzelde ondan naniknanik
Şaka bir yana ben varım guclubacismile
Öncelik sırasına göre okuyalım, önce bebiş isteyenler :ecrin_bebek: olsun bence
nuro ile suura içinde okuyalım onlarda çok istiyorlardı bebiş olurmu, bakalım kızlar ne diyecekler elifim, benim en çok yararını gördüğüm surelerdendir fetih suresi :Saruboceq:

tamam canım ben varım olumunekankayizsmile

her hafta 1 kişi için ,sıraya koyarız herkesi

tamam canım ben varım olumunekankayizsmile

her hafta 1 kişi için ,sıraya koyarız herkesi

Tamam ama en önce bu cumaya kadar süheyla ablamız için okuyoruz, elifim bu akşam sen okuyabilirsen yazarsın sabah buraya, bende bu akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım

tamam canım tabi öncelikle cumaya kadar süheyla abla için okucaz

cumaya kadar diğer kararımız ok alırsa ,cuma liste hazırlarız ,ilk kişi için başlarız

allah hepinizden razı olsun.
yarın yazarız okuduklarımızı.

Sendende rabbim razı olsun ablam Şeniz Süheyla ablamız iyileşecek buna inanarak okuyoruz tamammı:Saruboceq::1rolleyes:
Moralini yüksek tutsun ablacığım hepimizin selamlarını sevgilerini söylersin, paylaşmadıktan sonra bu sınav dünyasının ne anlamı kalırki

tamam canım tabi öncelikle cumaya kadar süheyla abla için okucaz

cumaya kadar diğer kararımız ok alırsa ,cuma liste hazırlarız ,ilk kişi için başlarız

Sağol elifim katıldığın için, cuma paslaşıyoruz o zaman yavru ceylan aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…